Babyneeds - Patut din lemn Nadia II Girafa transformabil pentru bebe si junior, 120x60 cm, Multifunctional, Din lemn de pin si mdf, Stabil si rezistent, Inaltime saltea reglabila pe 3 nivele, Laterala cu 3 bete detasabile, Alb

Disponibilitate:
Stoc epuizat
Cod produs:
BONAD2G01AL
Producator:
BabyNeeds
Fara rating Spune-ti opinia
  • Comenzile peste 400 lei

    au transport gratuit

  • Poti plati in 6 rate

    fara dobanda (0%)

814,00lei 540,99lei

-34%

Patutul multifunctional Nadia II Girafa are un design modern, atractiv, din lemn masiv de pin, ce se potriveste in orice interior. Patutul poate fi usor transformat intr-unpat pentru junioriceea ce il face o piesa de mobilier de lunga durata pentru dvs. Culoarea patutului creaza o atmosfera calda, linistita . PatutulNadia II Girafa este proiectat in conformitate cu cele mai inalte standarde de sanatate pentru copil, vopseaua cu care este vopsit fiind pe baza de apa .

Fabricat din lemn masiv de pin de calitate inalta. Este tratat cu vopsele si lacuri conform normelor si reglementarilor Europene si nu reprezinta nici un pericol pentru sanatatea celui mic.

Somiera poate fi reglata la3 inaltimi diferite(20 cm / 37 cm / 54 cm); cu cat varsta copilului este mai mare cu atat inaltimea saltelei trebuie sa fie mai joasa pentru siguranta acestuia.

Una dintre lateralele patutului este prevazuta cu3 bete detasabile, fiind un ajutor pentru bebelus atunci cand invata sa coboare si sa se urce singur .

Se poate monta usor. Datorita posibilitatii de transformare in pat junior ,copilul poate dormi in patulNadia II Girafa de la nastere pana la varsta de 5-6 ani.

Se transforma foarte usor dintr-un patut de bebelus intr-un pat de junior,prin indepartarea lateralelor lungi si a partilor inferioare ale lateralelor scurte.

Este stabil si sigur. Gratarul de sustinere este rezistent.

Date tehnice:

Dimensiuni interioare: 120 cm x 60 cm x 89.5 cm

Dimensiuni exterioare: 124 cm x 64 cm x 89.5 cm

Inaltimea pentru suportul de saltea, masurat de la podea: 20 cm, 37 cm , 54 cm.

Inaltime patut: 89.5 cm

Material:PIN solid+ MDF (blaturile patutului)

Greutate: 12 kg

Culoare : Alb

Patutul indeplineste standardele europene stricte: EN 716-1 - privind siguranta patuturilor de copii. Dimensiunea ideala pentru salteaua acestui patut este de 120 x 60 cm. Produs fabricat in UE. Atentie : Salteaua nu este inclusa in pret! Atentie: Desenul cu girafa este doar pe o singura parte.

Patutul nu este motat. Acesta se asambleaza usor cu ajutorul instructiunilor de montaj din colet.

Producator: Babyneeds.
Spune-ti opinia