Garanții

ü  Toate produsele ce se comercializeaza pe site-ul www.strollers.ro au garantia oferita de PRODUCATOR/IMPORTATOR . Strollers.ro este denumit in calitate de vanzator si unitatea service nu se afla in proprietatea lui.

ü  Garantia produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea producatorului/importatorului.

ü  Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire ce i-au fost remise de catre comerciant odata cu produsul, si la care este indreptatit conform OG21/1992 (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare. Aceste documente vor fi remise doar pentru produse cu folosinta indelungata.

ü  Pe parcursul termenului mentionat PRODUCATORUL/IMPORTATORUL se obliga sa inlature lipsa de conformitate prin reparare , inlocuire sau returnarea contravalorii produsului , in functie de rezultatul evaluarii produsului de catre service-ul autorizat , in termenul de maxim 15 zile calendaristice de la data sesizarii si prezentarii  produsului cu deficienta in conformitate cu prevederile legale O.G.21/1992(r) si legea 140/2021 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Perioada medie de utilizare  a produsului este de 1 an in conditiile respectarii indicatiilor privind intretinerea ,transportul , manipularea , depozitarea , instalarea si exploatarea .

ü  Service-ul autorizat si mentionat de catre vanzatorul strollers.ro reprezinta singura unitate autorizata si agreata pentru repararea produsului ce prezinta lipsa de conformitate .

ü  Orice produs returnat trebuie sa aiba in cutie toate accesoriile cu care a fost expediat de Strollers.ro.

ü  Garantia se suspenda daca se constata interventia persoanelor neautorizate asupra produsului sau in conditii ce contravin normelor si normativelor in vigoare in Romania , precum  si in cazul utilizarii si intretinerii necorescunzatoare.

ü  In cazul solicitarilor de reparatii in cadrul termenului de garantie , sunteti obligat sa prezentati  la magazinul de unde ati achizitionat produsul certificatul de garantie impreuna cu factura originala sau bonul fiscal . Produsul reclamat va fi in stare completa si va contine: toate elementele necesare identificarii, inscrise pe eticheta, ambalaj sau marcate pe produs. Vanzatorul va transmite solicitarea catre unitatea service, care o sa constate starea produsului, in vederea analizarii  indeplinirii conditiilor pentru acordarea acesteia, a evaluarii produsului si a masurii reparatorii care se impune .

ü  Lipsa conformitatii trebuie reclamata in  cel mult 24 de ore de la constatare.

ü  DREPTUL LA GARANTIE SE PIERDE DIN URMATOARELE MOTIVE:

 

• Pierderea certificatului de garanţie şi documentelor de achiziţie;

• Folosirea/ utilizarea/ instalarea incorectă/ defectuoasă/ neconformă cu instrucţiunile de folosire/ utilizare/ întreţinere;

• Uzura naturală a produsului;

• Rupturi/ fisuri cauzate de client;

• Decolorarea materialelor care rezultă din expunerea prelungită la soare sau curățarea contrar cu instrucțiunile de întreținere;

• Prezentarea produsului murdar ( prezentand resturi/urme de alimente, noroi, etc.)

• Daune cauzate de modificări sau reparaţii neautorizate;

• Folosirea produselor pentru alte scopuri decât cele pentru care au fost concepute.

 

GARANTIA NU SE ACORDA PENTRU CONSUMABILE (BATERII,ROTI, TAPITERIE, ALTE PIESE DIN MATERIAL PLASTIC)

Termenul de garantie curge de la data intrarii bunului respectiv in posesia consmatorului.

Produsele defecte se preiau si se duc in service pentru constatarea problemelor.

Echipa Strollers.ro va asigura in implicarea totala in rezolvarea tuturor problemelor aparute la anumite produse chiar daca nu depind de noi.

Pentru orice detalii sau nelamuriri va stam la dispozitie pe adresa de mail comenzi@strollers.ro precum si la telefon sau whatsapp 0742 203 230 / 0732 126 118.