Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
135
Trambulina EXIT JumpArenA

JumpArenA este o trambulina de calitate care completeaza frumos orice gradina datorita culorilor placute. Copiii sunt incurajati sa se joace afara si sa faca salturi curajoase in siguranta totala. Materialul ce captuseste marginea trambulinei are fete reversibile, cu culori diferite (verde si g..

TpToys Trambulina 14 FT Challenger Surround Safe

Trambulina Challenge a fost adaugata gamei TP cu scopul de a oferi o trambulina mai accesibila, dar care pastreaza toate caracteristicile de siguranta ale gamei premium TP Genius. Trambulina Challenger dispune de sistemul unic patentat de plasa Surroundsafe poricetat sa separe coplet arcurile facand..

Tp Toys Trambulina 8 FT Genius Octagonal Surroundsafe

Trambulina 8ft TP Genius Octagonal SurroundSafe, marca TP Toys O trambulina noua, cu elasticitate imbunatatita si un grad foarte ridicat de calitate si siguranta. Trambulina elastica 8ft TP Genius SurroundSafe Octagonal dispune de o plasa de protectie SurroundSAfe nou patentata care garanteaza ..

Tp Toys Trambulina 14 FT Challenger Surround Safe

Trambulina Challenge a fost adaugata gamei TP cu scopul de a oferi o trambulina mai accesibila, dar care pastreaza toate caracteristicile de siguranta ale gamei premium TP Genius. Trambulina Challenger dispune de sistemul unic patentat de plasa Surroundsafe poricetat sa separe coplet arcurile facand..

Tp Toys Trambulina 10 FT Genius Octagonal 2 Surroundsafe

O trambulina noua, cu elasticitate imbunatatita si un grad foarte ridicat de calitate si siguranta. Trambulina elastica 10ft TP Genius SurroundSafe Octagonal dispune de o plasa de protectie SurroundSAfe nou patentata care garanteaza un nou standard in materie de siguranta cand vine vorba de trambuli..

Mini Trambulina EXIT Bounzy Pink

Mini-trambulina Bounzy ii transforma pe micuti in acrobati iscusiti! Este un spatiu de joaca nemaipomenit, perfect pentru a anima o petrecere, dar si pentru zilele cu pofta de joaca si energie fara limite. Salteluta pentru sarituri este prinsa cu 32 de elastice si este special creata pentru sar..

-14%
Mini Trambulina 140 cm
477,00lei 410,00lei

Trambulina cu diametrul de 140cm putand fi folosita si ca spatiu de joaca protejat, potrivita atat pentru interior cat si pentru exterior, fiind rezistenta la apa si UV.Contine:plasa cu inele material PVC de inalta calitate diam 110cm.rama din otel galvanizat 25x0.8mm.6 picioare din otel galvanizat ..

-33%
Trambulina cu plasa de protectie si scara ACTION® High Quality 305 cm

Trambulina cu suprafata elastica, diametrul de 305 cm cu scara de otel. Ideala pentru a fi folosita in curte, fiind foarte rezistenta apa si UV.Extra siguranta: Pentru siguranta sporita, stalpii de sustinerea plasei nu ating pamantul.Extra calitate: Materialul suprafetei de sarit este fabricat ..

-26%
Trambulina cu plasa de protectie si scara ACTION® High Quality 366 cm

Trambulina cu suprafata elastica, diametrul de 366 cm cu scara de otel. Ideala pentru a fi folosita in curte, fiind foarte rezistenta apa si UV.Extra siguranta: Pentru siguranta sporita, stalpii de sustinerea plasei nu ating pamantul.Extra calitate: Materialul suprafetei de sarit este fabricat in SU..

-34%
Trambulina cu plasa de protectie interioara si scara ACTION® diametru 305 cm

Trambulina cu suprafata elastica, diametrul de 305 cm cu scara de otel. Ideala pentru a fi folosita in curte, fiind foarte rezistenta apa si UV.Extra siguranta: Pentru siguranta sporita, stalpii de sustinerea plasei nu ating pamantul.Extra calitate: Materialul suprafetei de sarit este fabricat in SU..

Trambulina cu maner PROFI Digital 140 cm

Mini trambulina PROFI Digital  inSPORTline 140 cm cu maner este un model nou de trambulina pentru copii ideal pentru activitatea fizica, acum si cu computer. Mini trambulina PROFI Digital inSPORTline 140 cm are un maner reglabil, idela pentru diversificarea antrenamentului zilnic. Manerul poate..

Trambulina cu maner PROFI Digital 100 cm

Mini trambulina PROFI Digital  inSPORTline 100 cm cu maner este un model nou de trambulina pentru copii ideal pentru activitatea fizica, acum si cu computer.Mini trambulina Digital inSPORTline 100cm are un maner reglabil,pentru diversificarea antrenamentului zilnic. Manerul poate fi montat, sau..

Trambulina copii EXIT Silhouette

Cu o structura solida si protectie circulara verde lime de cea mai buna calitate, Silhouette este alegerea parintilor care cauta un loc de joaca sigur pentru copii lor. Plasa de siguranta este pozitionata departe de suporturile curbate si este perfect intinsa, marind siguranta pentru copii. De aseme..

Trambulina set Top Jump 366 cm

Setul de trambulina de la inSPORTline Top Jump 366 cm este un model nou care este construita in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranță , în plus se concenteaza pe materiale de înaltă calitate și procesarea corectă a tuturor componentelor.Datorită structurii ingenioase, proiectat cu ..

Trambulina set Top Jump 244 cm

Setul de trambulina de la inSPORTline Top Jump 244 cm este un model nou care este construita in conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranță , în plus se concenteaza pe materiale de înaltă calitate și procesarea corectă a tuturor componentelor.Datorită structurii ingenioase, proiectat cu ..

-30%
Trambulina cu plasa de protectie si scara ACTION® High Quality 244 cm

Trambulina cu suprafata elastica, diametrul de 244 cm cu scara de otel. Ideala pentru a fi folosita in curte, fiind foarte rezistenta apa si UV.Extra siguranta: Pentru siguranta sporita, stalpii de sustinerea plasei nu ating pamantul.Extra calitate: Materialul suprafetei de sarit este fabricat ..

-14%
477,00lei 410,00lei
-33%
-26%
-34%
-30%
Afişare 1 - 16 din 23 (2 pagini)