Livrarea produselor

ü  Livrarea produselor se face prin firmele de curierat rapid Fan Courier si DPD.

ü  Costul de expediere al oricarui produs prezent pe Strollers.ro este de 25 lei

ü  Livrarea coletului se face direct la adresa specificata in comanda. Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 400 de lei transportul este gratuit!

ü  In cazul solicitarii serviciului de deschidere a coletului la livrare se achita o taxa de 10 RON (TVA inclus).

ü  Expedierea produselor aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.Comanda ar trebui sa ajunga la dumneavoastra in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Acest termen poate fi modificat de imprejurari independente de vointa noastra, fara a depasi un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

ü  Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

ü  Comanda va fi expediata in ambalaje care sa asigure securitatea transportului.Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata in timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

ü  Verificati in prezenta agentului daca produsul este intact, iar in cazul in care produsul prezinta lovituri, intocmiti Proces Verbal de Constatare si luati legatura cu noi pentru a ne aduce la cunostinta in maxim 24h de la primirea coletului, in caz contrar sesizarile ulterioare nu vor fi luate in calcul..

ü  Produsele comercializate pe Strollers.ro sunt livrate exclusiv in Romania.