Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Trusa cu Mini-Camioane si Accesorii, Mammoet

Setul Mammoet contine o mini-macara, un mini-camion si 10 piese cu marcaje de trafic. Toate acestea vin ambalate intr-o frumoasa trusa asemanatoare truselor reale de unelte, in care vor putea fi pastrate dupa fiecare utilizare a lor. Copiii vor petrece mult timp jucandu-se cu acest set si ..

Trusa Unelte cu Mini-Macara, Mammoet

Setul Mammoet contine o mini-macara si 36 piese, dintre care: un ciocan, o surubelnita, un cleste, un patent, 8 suruburi, 8 piulite, 12 piese cu gauri de diferite forme si 4 piese cu marcaje de trafic. Toate aceste piese vin ambalate intr-o frumoasa trusa asemanatoare truselor reale de unelte, ..

Banc de lucru Cars Neon Smoby

Masa de lucru Cars Neon, marca Smoby Recomandat copiilor de la varsta de 3 ani. Material : plastic Dimensiuni: 60 x 34 x 87 cm. Greutate: 4.81 kg...

Set Portabil Micul Mecanic Palau

Setul contine: un carucior pe doua roti, ce poate fi usor manevrat si care este echipat cu accesorii pentru atelierul mecanic (casca de protectie, menghina, cleste, cheie, surubelnita, suruburi, piulite, piese pentru asamblare). Asamblarea jucariei trebuie realizata de un adult. Dime..

Banc de Lucru cu Ciocanel de Lemn

Loveste cu putere cei sase tarusi din lemn frumos colorati in bancul de lucru. Dupa ce au cazut toti tarusi, pune-i la loc si repeta activitatea de cate ori vrei. Setul contine sase tarusi colorati si un ciocan de lemn. Produsul este si un joc interactiv pentru copii. Produ..

Atelier de Lucru din Lemn

Atelierul contine: suruburi, ciocane si chei fixe. Setul contine 20 piese. Produsul este si un joc interactiv pentru copii. Produs fabricat din lemn. Dimenziuni: 39x15x30 cm Varsta recomandata: 2 ani + ..

Banc de Lucru cu Ciocanel

Loveste cu putere cei opt tarusi din lemn frumos colorati in bancul de lucru. Dupa ce au cazut toti tarusi, pune-i la loc si repeta activitatea de cate ori vrei! Setul contine opt tarusi colorati si un ciocan de lemn. Varsta : 2 ani+...

Set Mecanic 40 Piese

Set pentru micii mecanici. Acest set nu ocupa mult spatiu iar baietii se vor distra la maximum. Instrumentele sunt usoare, ergonomic si sigure pentru maini mici iar suprafetele de joc sunt foarte extinse. Dimensiuni: 75 x 48.5 x 9 cm Varsta Recomandata : 2 ani+ ..

Set Mecanic 25 Piese

Set pentru micii mecanici. Acest set nu ocupa mult spatiu iar baietii se vor distra la maximum. Instrumentele sunt usoare, ergonomic si sigure pentru maini mici iar suprafetele de joc sunt foarte extinse. Include 25 de elemente. Dimensiuni : 49 x 36.4 x 11.2 cm. Varsta..

Set Mecanic 25 de Piese

Banc de lucru profesionist cu masina de gaurit radial, menghina si casca. Setul are 25 elemente. Dimensiuni: 58 x 38.5 x 17 cm Varsta Recomandata: 18 luni+ ..

Atelier de Lucru Worker

Atelierul de lucru Worker contine toate uneltele de care ai nevoie pentru a te distra construind sau reparand Jocul cu unelte imbunatateste abilitatea de gandire logica a copilului, precum si abilitatile de cordonare, flexibilitatea Toate piesele si uneltele sunt confectionate din pl..

Trusa de Scule Super Tools

Trusa Super Tools contine toate uneltele de care ai nevoie pentru a te distra construind sau reparand. Jocul cu unelte imbunatateste abilitatea de gandire logica a copilului, precum si abilitatile de cordonare, flexibilitatea. Toate piesele si uneltele sunt confectionate din plastic,..

-15%
Masa de Lucru Tools
252,00lei 214,00lei

Masa de lucru Tools contine toate uneltele de care baietii au nevoie pentru a se distra construind sau reparand. Jocul cu unelte imbunatateste abilitatea de gandire logica a copilului, precum si abilitatile de cordonare, flexibilitatea. Toate piesele si uneltele sunt confectionate di..

Atelier de Lucru Bricolage Tool

Atelierul Bricolage Tool contine toate uneltele de care baietii au nevoie pentru a se distra construind sau reparand. Jocul cu unelte imbunatateste abilitatea de gandire logica a copilului, precum si abilitatile de cordonare, flexibilitatea. Toate piesele si uneltele sunt confectiona..

Set Mecanic 31 de Piese

Carucior cu scule si unelte pentru micii mecanici priceputi. Caruciorul are 2 etaje care pot fi folosite ca si spatiu de lucru sau de depozitare a celor 31 de accesorii. Pentru a putea fi usor de transportat de cei mici caruciorul este dotat cu roti si maner. Jucaria si accesori..

Mini Atelier
92,00lei

Atelier de lucru cu 4 picioare. Are 25 accesorii. Include : atelierul de lucru, etajere, suporti. Accesorii : menghina, cleste, cheie franceza, surubelnita, metru, ciocan, suruburi, patent, piulite etc. Dimensiuni : 38 x 24.5 x 60 cm. Varsta recomandata : 2 ani+...

-15%
252,00lei 214,00lei
92,00lei
Afişare 1 - 16 din 25 (2 pagini)