Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
242
251
248
247
134
250
249
140
141
135
1
64
Culoare
106
93
99
94
100
91
92
98
Tractor Cu Pedale Si Remorca Copii ROLLY TOYS 049417

Tractor excavator Rolly Toys cu remorca.Varsta recomandata de producator: 3-8 aniTractorul are 4 roti. Tractiune pe o singura roata. Remorca are 2 roti.In fata tractorul are o cupa cu care copilul poate sa mute nisip.Are scaun ajustabil.Lantul este incorporat in tractor pentru a impiedica accidentar..

DOLU Tractor cu Remorca

Daca vrei sa intri in pielea unui adevarat agricultor, acum ai ocazia cu ajutorul tractorului prevazut cu pedale si remorca de la Dolu. Ideal pentru dezvoltarea motrica si pentru perceperea relatiilor spatiale. Reprezinta cadoul perfect pentru micutii plini de imaginatie.Caracteristici:realizat din ..

DOLU Tractor cu Pedale

Daca vrei sa intri in pielea unui adevarat agricultor, acum ai ocazia cu ajutorul tractorului prevazut cu pedale de la Dolu. Ideal pentru dezvoltarea motrica si pentru perceperea relatiilor spatiale. Reprezinta cadoul perfect pentru micutii plini de imaginatie.Caracteristici:realizat din plastic rez..

Tractor Country Mare

Caracteristici:Super tractoras pentru micii fermieri.Tractorul este dotat cu pedale, volan si scaun cu spatar foarte confortabil.Fabricat din plastic de inalta calitate, foarte rezistent.Are cupa, remorca si brat pentru excavat.Cupa si bratul pentru excavat sunt mobile.Dimensiuni: 180 x 42 cm V..

Tractor Power Green Dynamics cu Remorca

CaracteristiciCu acest tractoras cu volan si pedale, copilul poate deveni un mic fermier.Are volan si pedale.Rotile sunt controlate de volan.Greutate maxima suportata: 30 kg.Material: plastic.Este fabricat in Franta.Dimensiuni: 123 x 42 x 53 cmVarsta recomandata: 2 - 5 ani..

Tractor Garden Master cu Remorca Verde

Caracteristici:Cu acest tractoras cu volan si pedale, copilul poate deveni un mic fermier.Are volan si pedale.Rotile sunt controlate de volan.Greutate maxima suportata: 30 kg.Material: plastic.Este fabricat in Franta.Dimensiuni: 132 x 42 x 53 cmVarsta recomandata: 2 - 5 ani..

Tractor New Holland T8 cu Cupa

Caracteristici:Tractoras cu remorca pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-7 ani.Rotile sunt realizate din plastic si sunt dotate cu banda de cauciuc.Tractorasul este din material plastic.Are volan, pedale, scaun cu spatar si scaun cu spatar.Greutate maxima suportata: 50 kg.Fabricat in Franta.Dimen..

Tractor Garden Master cu Remorca Verde

Caracteristici:Cu acest tractoras cu volan si pedale, copilul poate deveni un mic fermier.Are volan, pedale,scaun cu spatar si remorca.Rotile sunt controlate de volan.Greutate maxima suportata: 50 kg.Material:plastic.Este fabricat in Franta.Dimensiuni: 159 x 53 x 63 cmVarsta recomandata: 3 - 7 ani..

Tractor Garden Master cu Remorca Rosu

Caracteristici:Cu acest tractoras cu volan si pedale, copilul poate deveni un mic fermier.Are volan, pedale,scaun cu spatar si remorca.Rotile sunt controlate de volan. Greutate maxima suportata: 50 kg.Material:plastic.Este fabricat in Franta.Dimensiuni: 159 x 53 x 63 cmVarsta recomandata: 3 - 7..

Tractor Kubota M135 GX cu Cupa

Caracteristici:Tractoras cu remorca pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-7 ani.Tractorasul este din material plastic.Are volan, pedale, scaun cu spatar si incarcator frontal.Greutate maxima suportata: 50 kg.Roti silentioase din plastic cu banda de cauciuc.Este fabricat in Franta.Dimensiuni: 134 x..

Tractor IH Puma 240 CVX

Caracteristici:Tractoras cu remorca pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-7 ani.Tractorasul este din material plastic.Are volan, pedale, cupa si scaun cu spatar.Greutate maxima suportata: 50 kg.Roti silentioase din plastic cu banda de cauciuc.Fabricat in Franta.Dimensiuni: 140 x 60 x 72 cm.Varsta ..

Tractor Excavator cu Remorca TOONY TRAC

Excavator Tractor cu pedale cu remorcă. Volanul are un claxon.ARE SUNETE SI LUMINIDesign realistSiguranta si stabilitate mare Plastic de inalta calitate rezistent la zgarieturi si UVFabricata  in SpaniaGreutate suportata recomandata: 35 kg.Bateriile nu sunt incluse.Dimensiuni: 157x55x58 cm..

Tractor Cu Pedale Copii ROLLY TOYS 036219 Albastru

Varsta recomandata de producator: 3-8 aniTractorul are 4 roti. Tractiune pe o singura roata.Rotile sunt acoperite cu o banda din cauciuc abraziv special care sa le protejeze sa nu se erodeze.Lantul este incorporat in tractor pentru a impiedica accidentarea copilului.Are scaun ajustabil.Are intinzato..

Tractor Cu Pedale Copii ROLLY TOYS 024179 Galben

Tractor transportator Rolly Toys.Varsta recomandata de producator: 2-5 aniTractorul are 4 roti - 2 mici pe fata si 2 mari spate.In fata tractorul are o cupa cu care copilul poate sa transporte nisip.Lantul este incorporat in tractor pentru a impiedica accidentarea copiluluiAre intinzator de lant.Pro..

Tractor Cu Pedale Copii ROLLY TOYS 024247 Galben

Tractor transportator Rolly Toys.Varsta recomandata de producator: 2-5 aniTractorul are 4 roti - 2 mici pe fata si 2 mari spate. Tractiune pe o singura roata. Tractiune pe o singura roata.In fata tractorul are o cupa cu care copilul poate sa transporte nisip.Lantul este incorporat in tract..

Tractor Copii Rolly Toys 014941 Little Grey Fergie Cu Remorca

Tractorasul ROLLY TOYS 014941 Kid Ferige este un tractoras pentru copii, cu pedale, cu remorca, in care copiii pot transporta jucarii sau nisip. Este recomandat pentru copii cu grupa de varsta 2-5 ani, cu un design atractiv pentru cei mici.Caracteristici:remorca detasabila cu 2 rotitransmisie c..

Afişare 1 - 16 din 105 (7 pagini)