Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Categorie
Producatori
Rama Ecografie My First Picture Kidzzcast

Pastreaza prima ecografie a viitorului copil intr-o frumoasa rama din lemn, alegand rama al carei mesaj iti place cel mai mult: Coming soon (Vin curand), culoare portocaliu sau See you soon (Ne vedem in curand), culoare negru Dimensiune rama: 20 x 12 x 1,3 cm Dimensiune cutie am..

Quax – Decoratiune Perete Trofeu Zebra

Camera bebelsului va deveni un loc plin de culoare si zambete cu decoratiunile de perete QuaxCaracteristici:Husa trofeului este realizata din bumbacDimensine: 26 x 8 cm pentru Zebra18x 11 cm – pt ZEBRASe poate prinde de perete, foarte usorProdusul este realizat manualHusa este realizata din panza..

Quax – Decoratiune Perete Trofeu Girafa

Camera bebelsului va deveni un loc plin de culoare si zambete cu decoratiunile de perete QuaxCaracteristici:Husa trofeului este realizata din bumbacDimensine: 26 x 8 cm pentru Girafa18x 11 cm – pt ZEBRASe poate prinde de perete, foarte usorProdusul este realizat manualHusa este realizata din panza..

BigJigs Cutiuta Muzicala  Teatrul Vesel

O cutiuta muzicala perfecta pentru decorarea camerei copilului, dar in acelasi timp si o jucarie educativa cu ajutorul careia micutul dumneavoastra va avea parte de nenumarate momente de delectare. Deschide cutiuta si priveste spectacolul oferit de cei 2 clovni simpatici. Confectionata ..

Quax – Decoratiune perete Trofeu Zebra Large

Camera bebelsului va deveni un loc plin de culoare si zambete cu decoratiunile de perete Quax Caracteristici: Husa trofeului este realizata din bumbacDimensine: 23 x 13 cm pentru ZebraSe poate prinde de perete, foarte usorProdusul este realizat manual.Husa este realizata din panza...

Quax – Decoratiune perete Trofeu Girafa Large

Camera bebelsului va deveni un loc plin de culoare si zambete cu decoratiunile de perete QuaxCaracteristici: Husa trofeului este realizata din bumbacDimensine: 37 x 13 cm pentru GirafaSe poate prinde de perete, foarte usorProdusul este realizat manualHusa este realizata din panza..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)