Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Categorie
Producatori
Comoda De Infasat Copii Klups Sofie Alb-Natur
Comoda Klups Sofie este spatioasa si confectioanata din materiale de calitate. Este usor de intretinut si asortat in orice tip de camera. O comoda moderna prevazuta cu 3 sertare spatioase si o usa in spatele careia veti putea depozita accesoriile necesare copilului.Caracteristici:este prev..
Comoda De Infasat Copii Klups Blanka Alb
O comoda cu masa de infasat moderna si practica care va permite depozitarea de hainute si accesorii pentru copii. Este prevazuta cu 3 sertare spatioase si o masuta de infasat care pate fi detasata cu usurinta.Aceasta comoda bebe este confectionata din materiale de calitate.Caracteristici:este o..
Masă de Infășat
209,00lei
1 etajere mari2 rotileDimensiuni saltea pentru înfășat (nu este furnizată) care se poate folosi cu această masă: 1,5 cm grosime - 69x50 cm maximum - de poziționat între margini..
Masă de Infășat
269,00lei
2 etajere mari4 rotileDimensiuni saltea pentru înfășat care se poate folosi cu această masă: 1,5 cm grosime - 69x50 cm maximum - de poziționat între margini..
Masă de Infășat
269,00lei
2 etajere mari4 rotileDimensiuni saltea pentru înfășat care se poate folosi cu această masă: 1,5 cm grosime - 69x50 cm maximum - de poziționat între margini..
Masă de Infășat + Cadă
Cadă culisantă integratăPentru saltele pentru înfășat de 50x70 cmPrevăzută cu un sistem de blocare automatCadă ergonomică la înălțimea adultului cu furtun de evacuare..
Masuta De Infasat Cu Cadita Cosatto Easi Peasi, Magic Unicorns
Masuta de infasat cu cadita poate fi utilizata de la 0 luni Masa de infasat cu cadita si 2 etajere, pentru lucrurile bebelusului. 4 roti cu dispozitiv de blocare Contine cadita de baie cu orificiu de scurgere Suport pentru cosmetice si scutece Saltea de infasat bine capitona..
Room Decor Sticker de Perete Animale din Padure 38x31 cm
Sticker pentru camera copilului cu animale din padure.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 38x31cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipes..
Room Decor Sticker de Perete Vulpe si Bufnita 35x21cm
Sticker pentru camera copilului cu vulpi si bufnite.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 35x21cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste..
Room Decor Sticker de Perete Ursulet cu Lampa 40x21cm
Sticker pentru camera copilului cu ursulet in forma de lampa.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 40x21cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 D..
Room Decor Sticker de Perete Stelute Luminoase 38x31cm
Sticker decorativ fosforescent cu stelute pentru o camera, casa unica si frumoasa.Dimensiune:38x31cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolantul de pe hartia suport3 Aplica-l pe suprafata asa cu se indica in fotografia care ..
Room Decor Sticker de Perete Planete Luminoase 38x31cm
Sticker decorativ fosforescent cu planete pentru o camera, casa unica si frumoasa.Dimensiune:38x31cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolantul de pe hartia suport3 Aplica-l pe suprafata asa cum se indica in fotografia care..
Room Decor Sticker de Perete Pestisori 50x30cm
Sticker pentru camera copilului cu pesti.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 50x30cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolant..
Room Decor Sticker de Perete Pachwork Bufnita 50x30cm
Sticker pentru camera copilului cu bufnite.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 50x30cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocola..
Room Decor Sticker de Perete Masinute de Munca 42x25cm
Sticker pentru camera copilului cu masinute.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 42x25cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocol..
Room Decor Sticker de Perete Masinute 50x30cm
Sticker pentru camera copilului cu masinute.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 50x30cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocol..
Afişare 1 - 16 din 448 (28 pagini)