Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Categorie
Producatori
Quax – Decoratiune perete Trofeu Zebra Large

Camera bebelsului va deveni un loc plin de culoare si zambete cu decoratiunile de perete Quax Caracteristici: Husa trofeului este realizata din bumbacDimensine: 23 x 13 cm pentru ZebraSe poate prinde de perete, foarte usorProdusul este realizat manual.Husa este realizata din panza...

Quax – Decoratiune perete Trofeu Girafa Large

Camera bebelsului va deveni un loc plin de culoare si zambete cu decoratiunile de perete QuaxCaracteristici: Husa trofeului este realizata din bumbacDimensine: 37 x 13 cm pentru GirafaSe poate prinde de perete, foarte usorProdusul este realizat manualHusa este realizata din panza..

Childhome - Salteluta De Infasat Alba Pvc 70x51cm Cu Metru

Saltea alba universala de infasat din PVC cu centimetru. Un produs extrem de util care nu numai ca-i ofera confort bebelusului atunci cand trebuie schimbat, dar iti si permite sa urmaresti dezvoltarea sanatoasa a acestuia.DIMENSIUNI: 70 x 51 x 9 cm NORME UE : EN 12221COMPOZITIE : PVCINTRET..

Childhome - Salteluta De Infasat Roz Pvc 70x51cm Cu Metru

Saltea roz universala de infasat din PVC cu centimetru. Un produs extrem de util care nu numai ca-i ofera confort bebelusului atunci cand trebuie schimbat, dar iti si permite sa urmaresti dezvoltarea sanatoasa a acestuia.DIMENSIUNI: 70 x 51 x 9 cm NORME UE : EN 12221COMPOZITIE : PVCINTRETI..

Childhome - Masuta De Infasat Lata Ironwood Alb/Alb

Mami si tati petrec o gramada de timp in jurul masutei de infasat, si de aceea, masuta de infasat ar trebui sa fie foarte practica si confortabila. Masuta de infasat alba Ironwood combina aceste caracteristici cu cele estetice printr-o combinatie de pal si metal, ceea ce face ca masuta sa fie in ega..

Childhome - Masuta De Infasat Lata Ironwood Alb/Bleumarin

Mami si tati petrec o gramada de timp in jurul masutei de infasat, si de aceea, masuta de infasat ar trebui sa fie foarte practica si confortabila. Masuta de infasat alba cu picioare bluemarin Ironwood combina aceste caracteristici cu cele estetice printr-o combinatie de pal si metal, ceea ce face c..

Childhome - Masuta De Infasat Lata Ironwood Alb/Albastru Menta

Mami si tati petrec o gramada de timp in jurul masutei de infasat, si de aceea, masuta de infasat ar trebui sa fie foarte practica si confortabila. Masuta de infasat alba cu picioare albastru menta Ironwood combina aceste caracteristici cu cele estetice printr-o combinatie de pal si metal, ceea ce f..

Childhome - Salteluta De Infasat Portabila Angel Jersey Marin

Aceasta frumoasa salteluta de infasat portabila (de calatorie) trebuie sa fie nelipsita din necesarul oricarui parinte modern. Este idela pentru deplasari, plimbari, calatorii, permitand inserarea a cateva scutece in interiorul ei si putand fi folosita roiunde, oricand. Salteluta de infasa..

Childhome - Salteluta De Infasat Portabila Angel Jersey Grey

Aceasta frumoasa salteluta de infasat portabila (de calatorie) trebuie sa fie nelipsita din necesarul oricarui parinte modern.  Este idela pentru deplasari, plimbari, calatorii, permitand inserarea a cateva scutece in interiorul ei si putand fi folosita roiunde, oricand.  Salteluta de infa..

Quax – Decoratiune Perete Trofeu Zebra

Camera bebelsului va deveni un loc plin de culoare si zambete cu decoratiunile de perete QuaxCaracteristici:Husa trofeului este realizata din bumbacDimensine: 26 x 8 cm pentru Zebra18x 11 cm – pt ZEBRASe poate prinde de perete, foarte usorProdusul este realizat manualHusa este realizata din panza..

Quax – Decoratiune Perete Trofeu Girafa

Camera bebelsului va deveni un loc plin de culoare si zambete cu decoratiunile de perete QuaxCaracteristici:Husa trofeului este realizata din bumbacDimensine: 26 x 8 cm pentru Girafa18x 11 cm – pt ZEBRASe poate prinde de perete, foarte usorProdusul este realizat manualHusa este realizata din panza..

Quax -Salteluta de Schimbat U-shape, Bobo White

CaracteristiciSalteluta realizata din PVC ( phtalate-free)Este usor de intretinut si curatataSalteluta este capitonata, fiind conformatabila pentru bebelusPartea posterioara este prevazuta cu intaritura, pentru a asigura o suprafata rigida (care nu se deformeaza).PVC-ul are o componenta non-toxica (..

Quax -Salteluta de Schimbat U-shape, Theodore White

CaracteristiciSalteluta realizata din PVC ( phtalate-free)Este usor de intretinut si curatataSalteluta este capitonata, fiind conformatabila pentru bebelusPartea posterioara este prevazuta cu intaritura, pentru a asigura o suprafata rigida (care nu se deformeaza).PVC-ul are o componenta non-toxica (..

Quax – Masa de schimbat Hip White/ Natural

O masuta de schimbat extrem de moderna, utila si eficienta.Caracteristici:Masa de schimbat si infasat Hip Moonshadow / Naturel este foarte practica si usor de manevrat.Este foarte practica si se integreaza perfect in orice spatiu, datorita designul unic.Pe langa spatiul de infasat si schimbat bebels..

Quax – Masa de schimbat Hip Moonshadow / Naturel

Caracteristici:Masa de schimbat si infasat Hip Moonshadow / Naturel este foarte practica si usor de manevrat.Este foarte practica si se integreaza perfect in orice spatiu, datorita designul unic.Pe langa spatiul de infasat si schimbat bebelsul, detine si 2 rafturi fixe si solide pentru depozitare, f..

Quax – Comoda cu 3 Sertare Camille White

Comoda Camille White se potriveste perfect într-o camera moderna pentru bebelusi,fiind extrem de utila pentru organizarea lucrurilor bebelusului.Caracteristici:Comoda are 3 sertare mari, pentru a organiza lucrurile bebelusuluiEste foarte utila pentru depozitarea diferitelor lucrusoare de care are ne..

Afişare 1 - 16 din 479 (30 pagini)