Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Set Abrick Horse Club

Setul include 75 de piese de diferite forme, marimi si culori. Contine cuburi, o figurina, 2 caluti, o masinuta si alte accesorii. Dezvolta imaginatia si creativitatea copilului. Dimensiuni: 44.5 x 21 x 28.5 cm. Varsta recomandata: 18 luni +...

Masinaria Scorpion a lui Scorm

Scorm, regele scorpionilor, a furat cativa CHI, iar celelalte triburi sunt hotarate sa-i recupereze. Dar mai intai, ei trebuie sa se fereasca de imensele gheare otravitoare si de gura rapidului Ac de scorpion cu trei roti. Ajuta-i pe razboinicii tribali blindati Cragger si Laval sa atac..

PlayBig BLOXX MB Trenuletul Distractiei

Jocul este foarte usor, dar totusi plin de suspans pana la ultima secunda, datorita faptului pentru care o sa fie jocul preferat al copiilor.In pachet o sa gasesti tot ce ai nevoie pentru ca jocul sa fie cat mai creativ.Sa inceapa distractia chiar acum ! Elementele de joc sunt compatibile cu Bi..

Play Big Bloxx Me Go Fishing

Playset PlayBIG Bloxx Masha si Ursul la pescuit este format din 29 de piese. Caramizile pot fi asamblate in cel mai scurt timp.O figurina Masha si o figura Misa si faimosul peste de aur din povestirile Masha sunt incluse în set.PlayBIG Bloxx sunt fabricate din material plastic de înalta calitat..

PlayBIG Bloxx Masha and the Bear - Starter Sets

Seturile de starter de la PlayBIG Bloxx Mașa și Ursul de la BIG, producătorul popular BIG Bobby Car, sunt cadoul perfect pentru copiii cu vârsta de 18 luni la 5 ani. Se compune dintr-o figurina Masha, o sobă, diverse oale și vase de cafea, precum și o cărămidă cu ilustrația unei căpșuni. C..

LEGO® CITY Macaz de Cale Ferata

Adauga macazuri retelei tale de cale ferata si schimba directia cu o parghie. Setul include 4 sine curbe, 1 macaz ce schimba directia in partea stanga , si unul pentru partea dreapta. Sinele nu conduc electricitatea, deci nu sunt compatibile cu trenurile LEGO de 9V. Dimensiuni cutie: 288x 192x 60 mm..

LEGO Technic Utilaj Telescopic de Incarcare

Experimenteaza combinatia constructiei compacte cu puterea teribila in aceasta reproducere super grozava a unui incarcator telescopic, cu o cabina detaliata, pneuri pentru conditii grele si directie pe patru roti pentru o manevrabilitate suprema. Extinde bratul versatil pentru a inalta sus in aer cu..

LEGO Technic Transportoare de Containere

Transporta cantitati imense de marfa la Parcul de containere LEGO® Tehnic 2-in-1, cu un camion articulat cu remorca detasabila si doua containere mari, plus un incarcator solid de containere. Carmeste incarcatorul in pozitie si foloseste-i bratul si dispozitivul de apucare extensibil pentru a fixa s..

LEGO Technic Power Functions Motor Set

Motorizeaza creatiile LEGO cu ajutorul motorului Power Functions. Setul include: motor, baterie, cablu si accesorii necesare pentru motorizarea modelelor LEGO...

LEGO Technic Motocicleta de Cascadorie

Pregateste-te pentru cursa vietii tale cu aceasta teribila Motocicleta de cascadorie LEGO® Tehnic cu o schema de culori frapanta galben si negru, cu autocolante de curse cadrilate, lumini frontale si posterioare, tobe de esapament grozave, si jante extra late cu pneuri cu profil jos pentru priza si ..

LEGO Technic Masina de Curse de Evadare

Zbughește-o cu mașina de curse de evadare!Străbate străzile cu acest vehicul puternic şi grozav cu jante masive extra-late şi pneuri cu profil jos, ţevi de eşapament verticale imense, bară de protecţie frontală pentru condiţii grele şi o formidabilă schemă de culori gri închis şi negru, cu autocolan..

LEGO Technic Interceptorul Politiei

Depăşeşte vehiculele de evadare cu Interceptorul de poliţie!Accelerează la viteză ameţitoare cu acest model formidabil, cu o schemă de culori alb, verde gălbui şi negru precum şi cu autocolante grozave de poliţie, jante extra late imense cu pneuri cu profil jos, girofaruri avertizoare roşii şi albas..

LEGO Technic Incarcator de Mina

Cheamă în ajutor puternicul încărcător de mină!Vino să te plimbi sub pământ cu acest vehicul robust 2-în-1 cu o schemă de culori clasică galben şi negru, motor detaliat cu pistoane ce se mişcă, ventilator rotitot şi roţi masive cu pneuri enorme. Foloseşte direcția articulată pentru a intra în poziţi..

LEGO Technic Explorator Oceanic

Porneste in largul marii cu acest grozav Explorator oceanic LEGO® Tehnic, cu un vapor imens cu o schema de culori albastru inchis, rosu si alb, carena detaliata cu prora bulboasa si doua aparatori, puntea mare a capitanului, macara si o platforma de aterizare, plus un submarin si un elicopter! Manev..

LEGO Technic Elicopter Ultrausor

Urca la bord in carlinga deschisa a acestui Elicopter ultrausor high-tech cu grozava sa schema de culori alb, rosu si negru, precum si autocolante moderne. misca maneta pentru a controla carma cozii, si invarte roata dintata pentru a vedea cum rotorul principal, rotorul cozii si motorul detaliat pri..

LEGO Technic Echipaj Pentru Repararea Drumurilor

Usureaza munca grea cu setul robust Echipa de drumari LEGO® Tehnic 2-in-1, cu un camion cu remorca detasabila, plus un excavator solid pe senile cu o schema de culori clasica portocaliu, gri si negru. Carmeste camionul in pozitie, actioneaza superstructura rotativa la 360 ° cu brat si cupa functiona..

Afişare 1 - 16 din 114 (8 pagini)