De ce anume noi?

Strollers.ro este magazinul online ce apartine firmei SC GUZU&KRAFT SRL , companie romaneasca cu o experienta de peste 15 ani, ce se adreseaza tuturor parintilor ce cauta solutii pentru copii.  Brand-ul strollers a luat amploare in mediul online pentru a le veni in ajutor clientilor care nu puteau ajunge in magazinele noastre fizice din Bistrita.

Dorim sa indeplinim toate nevoile clientilor nostri, de aceea lucram constat in selectarea produselor de la branduri renumite, cu un raport calitate/pret astfel incat sa fie accesibile oricarui buget.

Fie ca este vorba de carucioare, scaune  auto, patuturi, scaune pentru servit masa , triciclete sau alte produse pentru bebelusi si copii, Strollers.ro este locul unde le gasesti pe toate, selectate atent, dupa categorie, brand si pret. Daca nu te-ai convins pana acum, mai sunt cateva motive pentru care sa alegi sa-ti faci cumparaturile pe Strollers.ro:

 

1. Toate produsele comercializate pe site-ul Strollers sunt originale, noi, contin garantia oferita de producator si sunt conform standardelor Uniunii Europene

2. Dispunem de o gama variata si completa de produse ale majoritatii brandurilor importante ce activeaza in Romania.

3. Faceti cumparaturi intr-un mediu online placut, securizat si care va ofera usurinta in a face alegerea perfecta, comanda fiind usor de plasat.

4. Multiple modalitati de plata: ramburs, plata cu card bancar, plata in rate, plata cu ordin de plata.

5. Produsele sunt livrate catre dumneavoastra in cele mai sigure conditii si in cel mai scurt timp posibil.

6. Returnarea produselor se face prompt .

7. Suntem o echipa serioasa care are ca obiectiv principal oferirea unor produse si servicii de calitate, gata sa va ajute in alegerea produsului ce vi se potriveste cel mai bine dumneavoastra si copilului dumneavoastra.

8. Nu vindem doar produse - vindem si servicii de calitate!