Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Optional Coala
956,00lei

Accesoriu optional pentru turnulete cu tobogan. ..

Tobogan Ursulet Edu Play

Tobogan recomandat copiilor cu varsta peste 1.5 ani. Inaltimea toboganului poate fi ajustata in functie de varsta copilului. Dimensiuni: inaltime 58 cm, lungime tobogan 114 cm..

Tobogan Smoby XS
183,07lei

Toboganul xs este special conceput pentru cei mici. Suprafata de alunecare de 90 cm Se poate stropi dupa conectare la furtun, ofera racoare micutilor. Puteti atasa un furtun de apa (neinclus) in partea superioara a toboganului,in zilele toride de vara; Distractie maxima ..

Tobogan Pliabil Up and Down Million Baby

Toboganul este pliabil. Toboganul are protectii laterale inalte pentru siguranta, este rezistent si sigur fiind dintr-un plastic de calitate. Este ideal pentru a fi folosit in interior si exterior. Varsta recomandata: 18 luni +. Dimensiuni: 110 x 54 x 70 cm. Greutate: 5,5 kg...

Tobogan mic - Little Tikes-172410

Toboganul mic, este disponibil în combinatie de culori roz cu mov. Lungimea toboganului este de 120 cm. Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1,5 ani si 6 ani. Limita de greutate maxima pentru un copil este de 27,2 kg. Produsul poate fi utilizat de catr..

Tobogan mic - Little Tikes-172403

Toboganul mic, cod 172403 de la Little Tikes, este disponibil în combinatie de culori bleu cu verde. Lungimea toboganului este de 120 cm. Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1,5 si 6 ani. Limita de greutate maxima pentru un copil este de 27,2 kg. Prod..

Tobogan mare - Little Tikes-4884

Toboganul mare, este in combinatie de culori rosu cu albastru. Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani. Limita de greutate maxima pentru un copil este de 34 kg. Produsul poate fi utilizat de catre un singur copil o data. Lungimea toboganului este..

Tobogan mare - Little Tikes-426

Toboganul mare, este disponibil în combinatie de culori galben cu verde. Lungimea toboganului este de 150 cm. Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani. Limita de greutate maxima pentru un copil este de 34 kg. Produsul poate fi utilizat de catre ..

Tobogan Gigant - Little Tikes-1728

Toboganul Gigant, cod 1728 de la Little Tikes, este disponibil în combinatia de culori verde cu rosu si cu albastru. Lungimea toboganului este de 180 cm. Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani. Limita de greutate maxima pentru un copil este de 27 k..

Tobogan Gigant - Little Tikes-1724

Toboganul Gigant, cod 1724 de la Little Tikes, este disponibil în combinatia de culori rosu cu portocaliu si cu verde. Lungimea toboganului este de 180 cm. Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani. Limita de greutate maxima pentru un copil este de 27..

Tobogan Gigant - Little Tikes-1707

Toboganul Gigant, este disponibil în combinatie de culori : verde închis cu verde deschis si cu galben. Lungimea toboganului este de 180 cm. Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani. Limita de greutate maxima pentru un copil este de 27 kg. Produ..

Tobogan Copii Smoby XS 820608 Masha and the Bear cu Sistem de Apa

Un tobogan reprezinta una dintre bucuriile copilariei. Este confectionat din materiale de calitate, este usor de asamblat si dezasamblat. Atuurile acestui tobogan sunt sistemul de atasare al furtunului pentru apa si prezenta indragitei Masha si a simpaticului Urs pe suprafata portiun..

Tobogan Copii Smoby XS 310282 cu Sistem de Apa

Toboganul reprezinta una dintre bucuriile copilariei. Acest tobogan pentru copii este confectionat din materiale de calitate, este usor de asamblat si dezasamblat. Unul dintre atuurile acestui tobogan este sistemul de atasare al furtunului pentru apa. Cascada astfel creata va pr..

Tobogan Copii Smoby XS 310281 cu Sistem de Apa

Toboganul reprezinta una dintre bucuriile copilariei. Acest tobogan pentru copii este confectionat din materiale de calitate, este usor de asamblat si dezasamblat. Unul dintre atuurile acestui tobogan este sistemul de atasare al furtunului pentru apa. Cascada astfel creata v..

Tobogan Copii Smoby XS 310270 cu Sistem de Apa

Toboganul reprezinta una dintre bucuriile copilariei. Acest tobogan pentru copii este confectionat din materiale de calitate, este usor de asamblat si dezasamblat. Unul dintre atuurile acestui tobogan este sistemul de atasare al furtunului pentru apa. Cascada astfel creata v..

Tobogan Copii SMOBY KS 310262

Recomandat copiilor avand varsta intre 2 si 6 ani. Topoganul este pliabil pentru a nu ocupa mult spatiu, usor de asamblat. Urcarea pe tobogan se face foarte usor datorita treptelelor late. Toboganul este prevazut cu posibilitate de racordare la furtun cu apa (in partea de sus). ..

Afişare 1 - 16 din 81 (6 pagini)