Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Categorie
Producatori
Super Bike Medium

Tricicleta din plastic viu colorata pentru copii intre 2 si 4 ani. Tricicleteta nu are pedale , copilul trebuie sa se impinga cu picioarele. Greutate maxima suportata 30 de kg. Dimensiuni: 58 x 28 x 44 cm. Varsta recomandata : 2 ani+ ...

Motocicleta Cross cu 3 Roti

Motocicleta cu 3 roti si pedale, viu colorata. Motocicleta si rotile sunt din plastic. Greutate maxima admisa : 30 kg. Dimensiuni : 54 x 28 x 44 cm. Varsta recomandata : 4 ani +. ..

DOLU Masina Smart cu Pedale

Hai la plimbare cu noua ta masinuta Smrt, marca Dolu!Caracteristici:masinuta contribuie la dezvoltarea motrica a micutilor si la perceperea relatilor spatiale fabricata din plastic rezistentspatarul scaunului asigura o pozitie comoda in timpul plimbarilorusor de curatatgreutate maxima suportata..

DOLU Excavator cu Pedale

Daca vrei sa intri in pielea unui adevarat constructor, acum ai ocazia cu ajutorul excavatorului prevazut cu pedale de la Dolu. Ideal pentru dezvoltarea motrica si pentru perceperea relatiilor spatiale. Reprezinta cadoul perfect pentru micutii plini de imaginatie.Caracteristici:realizat din plastic ..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)