Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Bara De Gimnastica
449,00lei

Bara simpla ajustabila pe inaltime.Structura realizata din tubulatura otel. Dimensiuni inaltime : 70 cm, 96 cm, 122 cm , 148 cm...

Set Tenis Spiderman

Set tenis Spiderman. Contine doua rachete de tenis cu rama usoara din aluminiu, si o minge de tenis, frumos ambalate intr-o husa decorata cu indragitul perosnaj Spiderman. ..

Set Tenis Hello Kitty

Set tenis Hello Kitty. Contine doua rachete de tenis cu rama usoara din aluminiu, si o minge de tenis, frumos ambalate intr-o husa decorata cu indragitul perosnaj Spiderman. ..

Role Mia&Me 27 - 30

Role Mia&Me, reglabile 3 masuri intre  27 - 30. Roti din PVC. Sistem usor de reglare. Rotile pot fi montate in linie sau pot fi montate 2 in spate si una in fata ( pentru incepatori ). Sina din plastic, interior din material textil, exterior din plastic. ..

Role Barbie 22 - 30

Role Barbie, recomandate copiilor peste 3 ani. Reglabile intre marimile 22 - 30. Roti late pentru stabilitate maxima. Rotile din fata sunt reglabile in 3 pozitii : Pozitia 1 : rotile din fata sunt blocate doar pentru mers. Pozitia 2 : rotile merg doar in pozitia inaint..

Combo Set Minnie
189,00lei

Set format din casca, cotiere, genunchere. Casca are sistem de reglare. ..

Role Spiderman 28 - 31

Role Spiderman, reglabile, masuri intre  28 - 31. Roti din PVC. Sistem usor de reglare. Rotile pot fi montate in linie sau pot fi montate 2 in spate si una in fata ( pentru incepatori). Sina din plastic. Interior din material textil, exterior din plastic. Setu..

Set Protectie Disney Princess

Set format din cotiere si genunchiere. Decor Disney Princess. ..

Set Accesorii Disney Princess

Set accesorii bicileta Disney Princess. Setul contine ghiozdan din plastic transparent, clopotel, cos pentru bicicleta si sticla pentru apa. ..

Set Accesorii Barbie

Set accesorii bicicleta Barbie. Setul contine Ghiozdan din plastic transparent, clopotel, cos pentru bicicleta si sticla pentru apa. ..

Role Disney Princess

Role Disney Princess , reglabile 4 masuri intre 30 - 33. Roti confectionate din PVC. Sistem usor de reglare. Sina din plastic. Interior din material textil. Exterior din plastic. ..

Role Cars
195,00lei

Role Cars , reglabile 4 masuri intre 34 - 37. Roti confectionate din PVC. Sistem usor de reglare. Sina din plastic. Interior din material textil. Exterior din plastic. ..

Combo Set Disney Princess

Set Disney Princess format din casca, cotiere si genunchere. Casca are sistem de reglare. ..

Swingball Joc Arunca si Prinde Mingea

Joc arunca si prinde mingea este distractiv si educativ in acelasi timp. Poate fi practicat in interior sau in exterior. Setul cuprinde 2 manusi si o minge moale. ..

Set Protectie Barbie

Set de cotiere si genunchiere. Decor Barbie. ..

Set Badminton
50,00lei

Pachet badminton alcatuit din 2 rachete de agrement si 2 fluturasi din plastic. Joaca este mai interesanta si mai placuta. ..

Afişare 1 - 16 din 26 (2 pagini)