Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Culoare
93
92
Bariera de Pat 90 cm BebeduE

Bariera de pat colorata de 90 cm care ii ofera copilului dumneavoastra un somn in siguranta. Caracteristici : Structura de metal cu capete rotunjite. Husa detasabila si lavabila, cu design atragator. Se pliaza cu usurinta. Ocupa putin spatiu si este foarte usor de tran..

Bariera de Pat 140 cm BebeduE

Bariera de pat colorata de 140 cm care ii ofera copilului dumneavoastra un somn in siguranta. Caracteristici : Structura de metal cu capete rotunjite. Husa detasabila si lavabila, cu design atragator. Se pliaza cu usurinta. Ocupa putin spatiu si este foarte usor de tra..

Aparatoare Pat Pliabila R22

Aparatoare pentru pat rabatabila, cu lungimea de 150 cm. Este utila atunci cand copilul este destul de mare si doarme in patul sau. Cu aceasta aparatoare plianta evitati caderea copilului din pat. Caracteristici generale : Aparatoare plianta pentru pat. Prin pliere se reduc..

Aparatoare Pat Pliabila Cama 140

Cu aceasta aparatoare de pat evitati caderea copilului din pat, cand deja copilul este destul de mare si nu mai doarme in patut. Caracteristici generale : Aparatoare pentru pat. Este rabatabila, putand fi usor lasata in partea de jos a patului pentru a facilita accesul in pat, a..

Aparatoare Pat Pliabila Cama 90

Aparatoare pentru pat extrem de eficienta multumita faptului ca este compacta. Cu aceasta aparatoare de pat evitati caderea copilului din pat, cand deja copilul este destul de mare si nu mai doarme in patut. Caracteristici generale : Este rabatabila, putand fi usor lasata in par..

Aparatoare Colors Pentru Pat

Caracteristici generale Aparatoare plianta pentru pat. Prin pliere se reduce foarte mult spatiul ocupat. Se monteaza usor si este foarte practica, toate componentele sale fiind foarte compacte. Montarea dureaza foarte putin timp: partea inferioara a apa..

Summer – 12471 Protectie dubla de pat Grow with Me, White

Setul contile 2 protectii laterale – pentru ambele parti ale patuluiProtectia este compatibila cu majoritatea modelelor de patutProtectiile se pot utiliza pentru patuturi ale caror saltea au dimensiuni cuprinse intre 70 cm 140 cm, pana la 90 cm X 190 cm. Usor de intretinut si curatatPliere usoa..

Protectie Margine Pat - Sleep'n Safe Plus Beige

Aceasta protectie pentru marginea de pat se poate plia compact pana la dimensiunea de 55 x 45 cm si depozitat in portbagaj pentru excursii.Cand montati protectia de margine pentru pat Sleep'n Safe Plus, dimensiunea lui este de 108 x 44 cm.  Aceasta va permite sa transformati rapid ?i usor ..

Margine Siguranta Pat 90 cm - Brevi-311

Marginea de siguranta pentru pat de 90 cm de la Brevi e recomandata copiilor cu varsta peste 18 luni. Nu se recomanda ca marginea de siguranta pentru pat sa fie folosita pentru paturile cu saltea de aer si pentru paturile de voiaj. Dimensiunile saltelei patului trebuie sa fie: lungim..

Margine siguranta pat 140 cm "Elephant" - OKBaby-894

Marginea de siguranta pentru pat de 140 cm "Elephant" este recomandata copiilor cu varsta peste 18 luni. Nu se recomanda ca marginea de siguranta pentru pat sa fie folosita pentru paturile cu saltea de aer si pentru paturile de voiaj. Dispozitivele de blocare trebuie instalate corect..

Hello Kitty Brevi 312 Margine Siguranta Pat 150 cm -023

Marginea de siguranta pentru pat de 150 cm  Hello Kitty  de la Brevi, este recomandata copiilor cu varsta peste 18 luni. Nu se recomanda a fi folosita pentru paturi cu saltea de aer si pentru paturile de voiaj.  Dimensiunile saltelei patului trebuie sa fie de: lungime intre 160 - 200 cm, latime in..

Hello Kitty Brevi 311 Margine Siguranta Pat 90 cm -023

Marginea de siguranta pentru pat de 90 cm Hello Kitty de la Brevi e recomandata copiilor cu varsta peste 18 luni. Nu se recomanda ca marginea de siguranta pentru pat sa fie folosita pentru paturile cu saltea de aer si pentru paturile de voiaj. Dimensiunile saltelei patului trebuie sa..

Caretero TRAVELSAFE Navy

Bariera de siguranta TRAVELSAFE a fost proiectata atat pentru iesirile cu prietenii sau familia, cat si ca alternativa la barierele metalice pentru utilizare zilnica. Se monteaza rapid in deschideri cu latimea de 64-96 cm si poate fi depozitata sau transportata usor intr-o geanta practica.Bariera TR..

Bariera de Pat Corallo 140 Plebani

Bariera de pat de 140 cm care ii ofera copilului dumneavoastra un somn in siguranta. Rabatabila 360 grade pentru a facilita accesul copilului in pat. Echipata cu bretele de siguranta pentru a se fixa la toate tipurile de pat cu saltea. Plasa din interior este transparenta, ceea ..

Bariera de Pat Corallo 140 Plebani

Bariera de pat de 140 cm care ii ofera copilului dumneavoastra un somn in siguranta. Rabatabila 360 grade pentru a facilita accesul copilului in pat. Echipata cu bretele de siguranta pentru a se fixa la toate tipurile de pat cu saltea. Plasa din interior este transparenta, ceea ..

Bariera de Pat Corallo 100

Bariera de pat de 100 cm care ii ofera copilului dumneavoastra un somn in siguranta. Rabatabila 360 grade pentru a facilita accesul copilului in pat. Echipata cu bretele de siguranta pentru a se fixa la toate tipurile de paturi. Plasa din interior este transparenta, ceea ce ii p..

Afişare 1 - 16 din 66 (5 pagini)