Cum plătesc?

Pentru a achita produsele comandate pe www.strollers.ro , puteti alege una din variantele de mai jos:

PLATA RAMBURS

PLATA LA RIDICARE

PLATA CU ORDIN DE PLATA

PLATA CU CARDUL (INTEGRAL SAU IN RATE)

PLATA PRIN TREZORERIE

1.       PLATA RAMBURS

Plata se face in numerar in momentul livrarii comenzii. Valoarea rambursului se regaseste pe documentul de transport (awb), in istoricul comenzii si pe factura transmisa pe mail. Este aceeasi suma comunicata in momentul plasarii comenzii pe site sau telefonic si comunicata de catre consultantul strollers care v-a procesat comanda.

2.       PLATA LA RIDICARE

Plata se face numerar, cu cardul sau vouchere cadou doar in magazinele STROLLERS din BISTRITA

3.       PLATA CU ORDIN DE PLATA

Plata se va face in contul: RO12INGB0000999906318014 deschis la ING. Dupa ce ati terminat de plasat o comanda trebuie sa faceti virametul bancar si sa specificati pe ordinul de plata numarul comenzii ce va este afisat dupa ce plasati comanda sau solicitati factura proforma. Numarul comenzii il regasiti in mail-ul de confirmare a comenzii.

Livrarea se va face numai dupa confirmarea platii catre:

Nume firma: SC GUZU&KRAFT SRL

Cod unic inregistrare: RO 17364626

Registrul Comertului: J06/246/2005

Banca: ING

Numar Cont: RO12INGB0000999906318014

Adresa: Str. Pietrosu, Nr. 2B, Sc. D, Ap. 36 Bistrita, Bistrita-Nasaud

Confirmarea platii se poate face pe email la comenzi@strollers.ro.

 

4.       PLATA CU CARDUL (INTEGRAL SAU IN RATE)

Puteti achita cu cardul integral prin NETOPIA mobilPay , Raiffeisen Bank (plati online), Euplatesc.

Puteti achita cu cardul in rate fara dobanda in urmatoarele moduri:

a)       Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in x, y, z rate fara dobanda folosind urmatoarele carduri de cumparaturi: Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank eMag, Raiffeisen Bank Gold, Raiffeisen Bank World si alegand prima metoda de plata “plati online”

b)      Plata in rate egale fara dobanda prin EuPlatesc cu cardurile de cumparaturi ale bancilor BCR ( 6 rate egale), Alpha Bank ( 6 rate egale), Banca Transilvania ( 6 rate egale), BRD Finance ( 6 rate egale) si Piraeus Banck (6 rate egale).

 

Dupa ce selectati metoda de plata, mai jos o sa va apara pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru alegerea bancii si numarul de rate. Dupa plasarea comenzii vei fi redirectionat(a) catre platforma operatorului de plati, oferit de Banca , unde trebuie sa treceti datele de pe card.

Site-ul Strollers.ro este certificat 3-D Secure de catre VISA si MasterCard® pentru tranzactii online cu orice card. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online. Pe site-ul Strollers.ro poti plati cu orice card emis sub sigla VISA si MASTERCARD.

Foarte Important! - Pentru orice tranzatie online nu este perceput nici un comision!

 

5.       PLATA PRIN TREZORERIE

Puteti efectua plata comenzii in contul de Trezorerie RO77TREZ1015069XXX007205 deschis la Trezoreria Bistrita. Comanda va fi expediata dupa confirmarea platii