Cum plătesc?

In dorinta de a facilita cumparaturile pe Strollers.ro va punem la dispozitie multiple modalitati de plata. Momentan pe siteul nostru se poate opta pentru urmatoarele modalitati de plata:

1. Numerar
2. Plata cu card bancar
3. Ordin de plata
4. Plata in rate fara dobanda


Numerar
Plata numerar se va face in momentul primirii produselor comandate. Livrarea produselor se face printr-un curier rapid. In momentul receptionarii produselor se va face plata. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice.


Plata cu card bancar
 
Website-ul Strollers.ro este certificat 3-D Secure de catre VISA si MasterCard® pentru tranzactii online cu orice card. Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online. Pe website-ul Strollers.ro poti plati cu orice card emis sub sigla VISA si MASTERCARD.

Foarte Important! - Pentru orice tranzatie online nu este perceput nici un comision!

Website-ul Strollers.ro foloseste pentru toate tranzactiile online serviciile NETOPIA mobilPay si se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin Internet. De asemenea pentru o crestere a sigurantei folosim un server securizat certificat Comodo Positive SSL.

In momentul in care optati pentru plata cu card bancar veti fi directionat pe un server securizat NETOPIA mobilPay. Aici trebuie sa furnizati datele cardului si datele dumneavoastra pentru procesare. Procesarea se face real-time. In momentul incheierii tranzactiei o sa fiti redirectionati inapoi pe site-ul Strollers.ro si veti fi notificat ca tranzactia s-a efectuat cu succes.

Produsele vor fi trimise catre dumneavoastra in cel mai scurt timp din acest moment. Acest serviciu de plata online este o solutie moderna de plata cu card, prin intermediul caruia se vor putea efectua platile pentru produsele comandate intr-un cadru de deplina siguranta, confidentialitate si simplitate, valorizand activitatea dumneavoastra.

Este un sistem securizat de efectuare a tranzactiilor electronice de plata, implementat pe www.strollers.ro, fara a fi necesara prezenta simultana si in acelasi loc a cardului, posesorului de card si a comerciantului. Este un sistem de autentificare a identitatii clientilor, cumparatori cu card, in mediul electronic(internet), desfasurat prin utilizarea standardului de securitate 3Dsecure, care asigura o dubla protectie in momentul tranzactiei, atat a comerciantului, cat si a posesorului de card.

3Dsecure este o tehnologie promovata de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard pentru a minimiza riscul de fraude din comertul pe internet, posesorii de carduri avand posibilitatea efectuarii cumparaturilor pe Internet intr-o siguranta deplina.

Mai multe despre sistemul 3DSecure puteti afla AICI.


Ordin de plata
 
Ordin de plata Pentru a plati cu ordin de plata se alege in momentul procesului de cumparare ca si modalitate de plata "Ordin de plata".

Plata se va face in contul: RO12INGB0000999906318014 deschis la ING.

Dupa ce ati terminat de plasat o comanda trebuie sa faceti virametul bancar si sa specificati pe ordinul de plata numarul comenzii ce va este afisat dupa ce plasati comanda. Exemplu de numar al comenzii:
"Numarul comenzii este: STR524"

Livrarea se va face numai dupa confirmarea platii catre:

Nume firma: SC GUZU&KRAFT SRL
Cod unic inregistrare: RO 17364626
Registrul Comertului: J06/246/2005
Banca: ING
Numar Cont: RO12INGB0000999906318014
Adresa: Str. Pietrosu, Nr. 2B, Sc. D, Ap. 36 Bistrita, Bistrita-Nasaud

Confirmarea platii se poate face pe email la comenzi[at]strollers.ro.