Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
-45%
Robot 4 in 1 Self-Assembled
89,00lei 49,00lei

Copiii pot avea parte de multa bucurie si satisfactie in timpul procesului de asamblare, care ii va ajuta sa-si cultive capacitatea de gandire creativa si sa-si dezvolte inteligenta.Aceasta jucarie 4 in 1, reprezinta modalitatea ideala de a invata intr-un mod activ. Produsul se poate asambla in patr..

Jucarie Chicco 2 in 1 RoboChicco 2-6 Ani

Jucarie Chicco 2 in 1  RoboChicco, 2-6 aniRoboChicco este prima jucarie transformabila conceputa pentru prescolari.Detalii:2 onfiguratii de joaca: automobil si robot.se tranforma cu usurinta, in 3 pasi:pentru a cosntrui autovehiculul, lasati in jos bratele robotului si capul acestui, iar la fin..

Mini Lion - Wow Wee

Robot interactiv, pui de animal, imbracat cu plus ; reactioneaza la atingere pe cap ; zgomote realiste se linisteste cu biberonul. Avertismente:Atentie! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Pericol de inghitire. Material: plus, plastic si mici componente de metal Tip ambalaj: Cutie ..

Husky Alive - Wow Wee

Robot interactiv, imbracat cu plus reactioneaza la atingere pe cap si corp zgomote si miscari realiste. Avertismente:Atentie! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Pericol de inghitire. Material: plus, plastic si mici componente de metal Tip ambalaj: Cutie deschisa Dimensiuni: 2..

White Tiger Alive
386,00lei

Robot interactiv, imbracat cu plus reactioneaza la atingere pe cap si corp zgomote si miscari realiste. Varsta: 3+. Sex: Baiat,Fata. Dimensiune: 24.13 x 23.82 x 30.48 cm. Greutate: 0.9. ..

Seal Alive
386,00lei

Robot interactiv, imbracat cu plus reactioneaza la atingere pe cap si corp zgomote si miscari realiste. Varsta: 2+. Sex: Baiat,Fata. Dimensiune: 24.13 x 23.82 x 30.48 cm. Greutate: 0.9. ..

Robot Wrex the Dawg
1.500,00lei

RS Wrex the Dawg este un prieten-robot neastamparat, de forma unui caine realizat din deseuri mecanice si electrice, un adevarat Frankenstein in varianta canina. Produs deosebit de complex , animat in totalitate, incepand cu fata expresiva si pana in varful cozii. Caracteristici: Sta..

Robot Spidersapien
2.000,00lei

Proiectat de un om de stiinta de la NASA. Are la baza principiile roboticii biomorfice. 67 de functii predefinite (mers inainte, inapoi, miscare brate cu multiple grade de libertate, ridicare obiecte, vorbire, etc) . Poate fi programat cu secvente de pana la 83 de pasi .  Este d..

Robot Simpsonsapien
2.000,00lei

Conceptia lui Homersapien se bazeza pe succesul imens al lui Robosapien. Regasim, astfel cele 4 moduri de programare, 3 secvente Demo si posibilitatea de programare cu pana la 84 pasi. Dezvoltat de omul de stiinta de la NASA, Mark Tilden; 67 de functii predefinite (mers inainte , inapoi..

Robot RS Media
5.500,00lei

Aceeasi forma exterioara ca si Robosapien V2 dar cu un "creier" diferit, bazat pe nucleul sistemului de operare LINUX. Detine capacitatea de inregistrare si redare a sunetelor/imaginilor/video. 2 procesoare primare: 200MHz, ARM9, flash RAM pentru sistemul primar de operare LINUX si fisi..

Robot Robosapiens V2
3.000,00lei

Proiectat de un om de stiinta de la NASA . Are la baza principiile roboticii biomorfice. Are implementata inteligenta artificiala. Interactioneaza cu mediul inconjurator si cu utilizatorul, bazandu-se pe senzori sonori stereofonici, senzori de miscare, senzori pentru obstacole, ..

Robot Roboreptila
1.500,00lei

Proiectat de un om de stiinta de la NASA. Miscari biomorfice realiste. Mers patruped si alergare cu viteza mare, atac, biped si saritura. Gat si coada flexibile. Orientare multisenzoriala in mediul inconjurator. Senzori vizuali infrarosii pentru evitarea obstacolelor si dete..

Robot Roboraptor
732,99lei

Proiectat de un om de stiinta de la NASA . Are la baza principiile roboticii biomorfice. Dotat cu functii care ii confera autonomie. Interactioneaza cu mediul inconjurator si cu utilizatorul, bazandu-se pe senzori sonori stereofonici, senzori de miscare, senzori pentru obstacole..

Robot Roboquad
1.000,00lei

Proiectat de un om de stiinta de la NASA. Telecomanda functionala cu 4 nivele, cu taste luminoase, 68 functii, controleaza miscarile si comportamentul lui Roboquad. 4 moduri de programare, Control direct, Mod explorare autonoma, Mod paza: scaneaza vizual si sonor mediul, Somn (stand-by)..

Robot Joebot
1.000,00lei

Primul robot WowWee care poate fi controlat vocal (raspunde la anumite cuvinte cheie). Seamana cu un personaj excentric de desene animate, care face intruna glume si comentarii haioase. Pentru a interactiona cu el, foloseste comenzile vocale sau mainile tip joystick. Echipat cu mult..

Robot Femisapien
799,00lei

Cea mai sofisticata aparitie din seria robotilor WowWee, RS Femisapien vorbeste propria ei limba numita emotish, care consta in sunete blande si gesturi. 3 regimuri de functionare principale, fiecare dintre ele corespunzand unei pozitii diferite a capului. Prin inclinarea capului pe ..

-45%
89,00lei 49,00lei
1.000,00lei
1.000,00lei
Afişare 1 - 16 din 35 (3 pagini)