Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
138
142
NOU
Learning Resources Set de Constructie Gears! - Utilaje in Miscare

Lasa imaginatia sa zburde cu acest joc de constructie deosebit! Caracteristici:incurajeaza gandirea critica si capacitatea de rezolvare de problemedezvolta creativitatea si imaginatiaasambland rotitele si celelalte elemente, copilasii isi vor dezvolta indemanarea si vor intelege relatia cauza-e..

NOU
Learning Resources Set STEM - Construieste Oraselul

Un set minunat conceput special pentru a veni in completarea activitatilor scolare si care sa le trezeasca micutilor interesul pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica.Mod de utilizare: la inceputul jocului, copilasii se vor familiariza cu piesele de joc, iar apoi vor folosi cardurile cu ..

NOU
Learning Resources Set STEM - Skate Park

Distractia in Skate Park este pe cale sa inceapa! Oare vei face fata provocarilor inedite? Un set minunat conceput special pentru a veni in completarea activitatilor scolare si care sa le trezeasca micutilor interesul pentru stiinta, tehnologie, inginerie si matematica.Mod de utilizare:setul contrib..

-46%
Automobil Salt Water Fueled, alimentat cu apa sarata

Atunci cand copiii isi construiesc jucariile care ruleaza in jurul lor, ei nu doar invata si experimenteaza teoriile de baza ale energiei verzi, ci si castiga multa bucurie si satisfactie din aceasta experienta.Produsul este un vehicul spatial electric DIY (Do It Yourself) condus de o noua sursa de ..

-46%
Set utilaje de constructie 16 in 1

Copiii pot avea parte de multa bucurie si satisfactie in timpul procesului de asamblare, care ii va ajuta sa-si cultive capacitatea de gandire creativa si sa-si dezvolte inteligenta.Setul de constructii din 318 piese poate fi configurat in 16 variante diferite sau o super automacara.Atentie ! Contin..

-47%
Set de constructie Military World 6 in 1

Copiii pot avea parte de multa bucurie si satisfactie in timpul procesului de asamblare, care ii va ajuta sa-si cultive capacitatea de gandire creativa si sa-si dezvolte inteligenta.Setul de lupta contine 368 de piese din care poti asambla sase mini vehicule militare (patru masini de teren, o barca ..

FISHER TEHNIC - Dynamic M

Noi actiuni si componente sonore, deschid mai multe posibilități pentru curse chiar mai interesante. În timp ce se întrec în jos, bilele de oțel produc sunete melodice in interiorul noilor tuburi sonore. Pâlnia rotativa oferă un mod complet nou de a aduce bilele pe următorul traseu. De asemenea, bil..

FISHER TEHNIC - Dynamic Tuning Set

Setul dinamic cu viraje este ideal pentru a face toate cursele de obstacole fischertechnik (Dynamic M, L, XL și materialul de acțiune), mult mai mari și mai rapide cu piese pentru obstacole suplimentare elemente aditionale. Multe părți speciale, cum ar fi curbe de 90°, intersectii, pâlnii de captură..

FISHER TEHNIC PROFI - Solar Power

Sursele regenerabile de energie vor juca un rol din ce în ce semnificativ în viitor. Un modul solar genereaza electricitate din energia soarelui pentru a deplasa bărca și mașina solară. Indiferent că este pe apă sau pe uscat, setul de construcție este o abordare de învățare prin joc a puteri solare...

FISHER TEHNIC PROFI - Cars & Drives

Cum se conduce un balon sau funcționează o unitate de tijă de îndoire? Care este diferența dintre o masinuta cu fricțiune și o masinuta cu curelusa. Cum se poate folosi vântul ca forta de propulsare? Acest set oferă o imagine a modurilor de functionare intre diferite tipuri de propulsie. Vehiculul o..

FISHER TEHNIC PROFI - Eco Energy

Cum se poate produce energie electrică ecologică? "Energiile regenerabile" vor deveni furnizori noștri cei mai importanți de energie în viitor. Producția, stocarea și utilizarea energiei electrice din surse naturale de energie, cum ar fi apa, vântul și soarele sunt ilustrate grafic folosind diferite..

FISHER TEHNIC PROFI - Pneumatic

Acest set de construit prin joaca si invatare îi ajută pe copii să învețe principiile pneumaticii și folosește modele realiste pentru a demonstra modul în care funcționează compresoarele, supapele pneumatice și cilindri. Noul, puternicul și compactul, compresor garantează o sursă sigură de aprovizio..

FISHER TEHNIC Robotics -LT Beginner Set

Pachet complet pentru începători, pentru copii de varsta de la 8 ani in sus. Cu peste 200 de componente și cu ajutorul senzorilor (fototranzistor, mini-întrerupătoare) și a elementelor de acționare (motor XS, lumini indicatoare), copiii pot construi 12 modele, ușor de înțeles, cum ar fi un uscător d..

Fisher Tehnic Plus Led Set

Setul LED este soluția potrivită pentru mai multă lumină! Seturile de construcție pot fi acum modernizate chiar mai departe cu mai multa stralucire și efecte de lumină suplimentare. Setul conține două LED-uri Rainbow care lumineaza în diferite culori și frecvențe, împreună cu două LED-uri albe și un..

FISHER TEHNIC - PLUS Motor Set XS

Grație măsurilor compacte, acest motor poate fi instalat aproape oriunde. În plus față de piesele de construit, piesele cu zimti și roțile dințate, setul conține, de asemenea,  un compartiment al bateriei cu comutator de inversare al polaritati integrat pentru baterii bloc de nouă volți (bateri..

Fisher Tehnic Adv Motocicleta

Aceste trei modele de motociclete emana un aer de libertate.Există un model potrivit pentru toată lumea: chopper, pentru plimbat sau modelul cu atas - care model iti vine cel mai bine?Caracteristici:Dimensiuni: 22,5x6,5x15,0 cmModele construibile: 3..

-46%
-46%
-47%
Afişare 1 - 16 din 217 (14 pagini)