Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
138
142
NOU
FISHER TEHNIC - Dynamic M

Noi actiuni si componente sonore, deschid mai multe posibilități pentru curse chiar mai interesante. În timp ce se întrec în jos, bilele de oțel produc sunete melodice in interiorul noilor tuburi sonore. Pâlnia rotativa oferă un mod complet nou de a aduce bilele pe următorul traseu. De asemenea, bil..

NOU
FISHER TEHNIC - Dynamic Tuning Set

Setul dinamic cu viraje este ideal pentru a face toate cursele de obstacole fischertechnik (Dynamic M, L, XL și materialul de acțiune), mult mai mari și mai rapide cu piese pentru obstacole suplimentare elemente aditionale. Multe părți speciale, cum ar fi curbe de 90°, intersectii, pâlnii de captură..

NOU
FISHER TEHNIC PROFI - Solar Power

Sursele regenerabile de energie vor juca un rol din ce în ce semnificativ în viitor. Un modul solar genereaza electricitate din energia soarelui pentru a deplasa bărca și mașina solară. Indiferent că este pe apă sau pe uscat, setul de construcție este o abordare de învățare prin joc a puteri solare...

NOU
FISHER TEHNIC PROFI - Cars & Drives

Cum se conduce un balon sau funcționează o unitate de tijă de îndoire? Care este diferența dintre o masinuta cu fricțiune și o masinuta cu curelusa. Cum se poate folosi vântul ca forta de propulsare? Acest set oferă o imagine a modurilor de functionare intre diferite tipuri de propulsie. Vehiculul o..

NOU
FISHER TEHNIC PROFI - Eco Energy

Cum se poate produce energie electrică ecologică? "Energiile regenerabile" vor deveni furnizori noștri cei mai importanți de energie în viitor. Producția, stocarea și utilizarea energiei electrice din surse naturale de energie, cum ar fi apa, vântul și soarele sunt ilustrate grafic folosind diferite..

NOU
FISHER TEHNIC PROFI - Pneumatic

Acest set de construit prin joaca si invatare îi ajută pe copii să învețe principiile pneumaticii și folosește modele realiste pentru a demonstra modul în care funcționează compresoarele, supapele pneumatice și cilindri. Noul, puternicul și compactul, compresor garantează o sursă sigură de aprovizio..

NOU
FISHER TEHNIC Robotics -LT Beginner Set

Pachet complet pentru începători, pentru copii de varsta de la 8 ani in sus. Cu peste 200 de componente și cu ajutorul senzorilor (fototranzistor, mini-întrerupătoare) și a elementelor de acționare (motor XS, lumini indicatoare), copiii pot construi 12 modele, ușor de înțeles, cum ar fi un uscător d..

NOU
Fisher Tehnic Plus Led Set

Setul LED este soluția potrivită pentru mai multă lumină! Seturile de construcție pot fi acum modernizate chiar mai departe cu mai multa stralucire și efecte de lumină suplimentare. Setul conține două LED-uri Rainbow care lumineaza în diferite culori și frecvențe, împreună cu două LED-uri albe și un..

NOU
FISHER TEHNIC - PLUS Motor Set XS

Grație măsurilor compacte, acest motor poate fi instalat aproape oriunde. În plus față de piesele de construit, piesele cu zimti și roțile dințate, setul conține, de asemenea,  un compartiment al bateriei cu comutator de inversare al polaritati integrat pentru baterii bloc de nouă volți (bateri..

NOU
Fisher Tehnic Adv Motocicleta

Aceste trei modele de motociclete emana un aer de libertate.Există un model potrivit pentru toată lumea: chopper, pentru plimbat sau modelul cu atas - care model iti vine cel mai bine?Caracteristici:Dimensiuni: 22,5x6,5x15,0 cmModele construibile: 3..

NOU
Fisher Tehnic Adv Masini

Coborati în josul pantei pe un cablu lung de 6 metri, cu gondola de sus pana jos și apoi cu liftul de marfă până jos. Distracție plăcută.Caracteristici:Dimensiuni: 32,0x8,0x23,0 cmNumar de modele contruibile: 3..

NOU
FISHER TEHNIC - ADV Tractors

Două modele de tractoare și un dragster, toate cu butuci de pe axele de directie functionali, pentru distracție și amuzament. Include figurine de joacă.Caracteristici:Dimensiuni: 28,0x6,5x18,0 cmNumar de modele contruibile: 3..

NOU
FISHER TEHNIC - ADV Universal Starter

Modele, cum ar fi macaraua cu troliu pe cablu și angrenaj cu melc, masina de curse cu directie, balansoar cu patru bare ii invata pe copii lucruri de bază despre tehnologie. Alte modele creative, mecanice pot fi realizate din rotile zimtate, blocuri de construcție de bază, părțile statice, roți și m..

NOU
FISHER TEHNIC - ADV Universal

40 de modele, precum ar fi vehicule cu directie, buldozere cu șenile, macara cu troliu pe cablu, moară de vânt cu angrenaj reductor, permit copiilor o calatorie fascinantă în lumea tehnologiei în timpul jocului. Locul de construcție și baza corecta ofera o multitudine de modele care pot fi construit..

NOU
FISHER TEHNIC - ADV Super Fun Park

Set construcții complete cu motor și compartiment pentru baterie. Cu peste 600 de componente, puteți construi o roată Ferris motorizat sau un carusel. Roata Ferris are un diametru de peste 50 cm si este echipat cu sase gondole - un model care creează o atmosferă de poveste. Include motorul XS și com..

NOU
FISHER TEHNIC - ADV Tractor IR Control

Set complet cu comandă proporțională cu 4 canale cu infraroșu, servo-directie, motor cu reductor puternic și compartiment pentru baterie. Peste 540 de piese permit construirea unui tractor cu 7 utilaje de lucru. Cositoarea rotativa, grebla dublu rotativa si o presa de balotat sunt conduse de puterni..

Afişare 1 - 16 din 211 (14 pagini)