Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
DOLU Cuburi Mari de Construit 130 Piese
Hai sa construim!Rolul cuburilor de constructie este de a-i ajuta pe cei mici sa asimileze concepte simple legate de culori, forme si marimi, dezvoltandu-le astfel imaginatia si creativitatea.Caracteristici:Cutia contine: 130 cuburi de constructie multicoloreCompozitie: plastic rezistentMod de intre..
DOLU Set Constructie Autostrada (107 Piese)
Construieste-ti propria autostrada si porneste in cea mai palpitanta cursa. Setul contribuie la dezvoltarea imaginatiei si a indemanarii.Caracteristici:Piese viu colorateUsa functionalaCompozitie: plastic rezistentMod de intretinere: se curata cu o carpa umeda Nu necesita bateriiSetul contine 1..
DOLU Joc de Constructie Garaj (70 Piese)
Copilul dumneavoastra isi va dezvolta indemanarea si imaginatia in timp ce parcheaza masinutele incluse in set sau porneste in curse palpitante.Caracteristici:Piese viu colorateCompozitie:plastic rezistentMod de intretinere: se curata cu o carpa umedaNu necesita bateriiSetul contine 70 de pieseo mas..
DOLU Joc de Constructie Circuit Masinute (38 Piese)
Circuitul in forma de spirala este o jucarie ce garanteaza ore in sir de joaca si distractie pentru copilul tau. Contribuie la dezvoltarea indemanarii si a imaginatiei celor mici. Cu o baza ferma, stabila si usor de asamblat, setul contine 38 piese:pompa de alimentaresemne de circulatie2 masinu..
DOLU Set de Construit cu Semne de Circulatie 56 Piese
Un set minunat pentru micutii energici, plini de imaginatie. Stimuleaza coordonarea, gandirea si creativitatea copilului. Semnele de circulatie sunt acum la indemana ta pentru a invata si a deprinde de mic un comportament rutier adecvat.Caracteristici:Material: plastic rezistentPiese viu c..
DOLU Set de Constructie 50 Piese
Ajuta-l pe cel mic sa isi dezvolte indemanarea si abilitatile de construit. Cu acest set cei mici vor invata si sa identifice: literele, culorile si cifrele.Setul include:50 de piese viu colorate si usor de imbinat ce vor atrage atentia oricarui copilindicatormasinutabaliza rutierapompa de alimentat..
DOLU Primele Cuburi de Construit 100 Piese
Ajuta-l pe cel mic sa isi dezvolte indemanarea si abilitatile de construit.Caracteristici:Material: plastic rezistentInclude saculet cu maner si fermoar pentru transportPiesle sunt viu colorateMargini rotunjite pentru a evita accidentarea micutuluiSetul include: 100 de piese viu colorate si usor de ..
DOLU Primele Cuburi de Construit 60 Piese
Incurajeaza-ti copilul sa isi foloseasca imaginatia si creativitatea, construind cu aceste cuburi amuzante.Caracteristici:Saculetul contine: 60 de piese de constructie multicoloreInclude saculet cu maner si fermoar pentru transportCompozitie: plastic rezistentMod de intretinere: se curata cu o carpa..
DOLU Primele Cuburi de Construit 150 Piese
Hai sa construim! Rolul cuburilor de constructie este acela de a-i ajuta pe copilasi sa asimileze concepte simple legate de culori, forme si marimi, dezvoltandu-le astfel imaginatia si creativitatea.Caracteristici:Saculetul contine 150 de piese de constructie multicoloreInclude saculet cu maner si f..
DOLU Cuburi Colorate de Construit 85 Piese
Un joc destinat celor mai mici constructori, util pentru dezvoltarea abilitatilor de coordonare ochi-mana, a motricitatii fine, a perceperii relatiilor spatiale, si pentru invatarea culorilor.Caracteristici:Cutia contine 85 piese de constructie multicoloreCompozitie: plastic rezistentMod de intretin..
DOLU Cuburi Colorate de Construit 35 Piese
Ajuta-l pe cel mic sa isi dezvolte abilitatlie de indemanare si de construit cu noul setde cuburi colorate de la DoluCaracteristici:Material: plastic rezistentUsor de imbinatDiverse culori si marimiMargini rotunjite pentru a evita accidentarea micutuluiSetul include: 35 de piese viu colorate ce vor ..
DOLU Masuta de Activitati cu 42 Cuburi de Construit
Oare unde sunt ascunse cuburile?In interiorul masutei vei gasi cuburi viu colorate, cu ajutorul carora vei asimila concepte simple legate de culori, forme si marimi. Setul contribuie la dezvoltarea indemanarii si a creativitatii.Caracteristici:Compozitie:plastic rezistentCuburile se depoziteaza in o..
DOLU Cuburi Mari de Construit 85 Piese
Hai sa construim!Rolul cuburilor de constructie este de a-i ajuta pe cei mici sa asimileze concepte simple legate de culori, forme si marimi, dezvoltandu-le astfel imaginatia si creativitatea.Caracteristici:Cutia contine: 85 cuburi de constructie multicoloreCompozitie: plastic rezistentMod de intret..
DOLU Joc de Constructie Garaj (40 Piese)
Copilul dumneavoastra isi va dezvolta indemanarea si imaginatia  in timp ce parcheaza masinutele incluse sau porneste in curse palpitante.Caracteristici:Piesele se imbina cu usurintaPiese viu colorateLiftul si usa sunt functionaleMod de intretinere: se curata cu o carpa umedaNu necesita baterii..
DOLU Set de Constructii cu Trenulet 89 Piese
Rolul cuburilor de constructie este acela de a-i ajuta pe copilasi sa asimileze concepte simple legate de culori, forme si marimi, dezvoltandu-le astfel imaginatia si creativitatea.Cutia contine:89 de piese de constructie multicolore ( sine, cuburi, bradut, semne de circulatie), cu ajutorul carora m..
DOLU Set de Constructie 30 Piese
Ajuta-l pe cel mic sa isi dezvolte indemanarea si abilitatile de construit. Cu ajutorul acestui set micul constructor va invata si: literele, culorile si cifrele.Setul include:30 de piese viu colorate si usor de imbinat ce vor atrage atentia oricarui copilindicatormasinutapiese din care se poate fac..
Afişare 1 - 16 din 168 (11 pagini)