Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
138
142
Sac cu 50 de Cuburi

Caracteristici: Setul contine 50 de cuburi de diferite marimi si culori. Dezvolta creativitatea copilului. include saculet cu maner si fermoar pentru transport.   Dimensiuni: 26.5 x 13 x 35 cm. Varsta Recomandata: 12 luni+.  ..

Set Extensie Sine de Tren Turnout Marklin My World

Setul de sine Turnout Marklin My World 023301 este compatibil cu sinele trenurilor Marklin My World 029208, 029209, 029212, 029300, 029303, 029370 si seturile de extensie 023188, 023172, 023300, 023130Pachetul contine 2 sine curbate si 2 bifurcatii spre stanga si spre dreapta, actionate cu macazSine..

Set de construit Romanesque, cu piese mari

Un set de construit cu piese de dimensiuni generoase si forme diverse, inspirat din arhitectura medievala romanica Datorita dimensiunilor si numarului mare de piese, jocul este recomandat si pentru gradinite, scoli, locuri de joaca etc. Produsul este disponibil si in varianta cu piese de 2cm (10215 ..

Set de construit Romanesque

Un set de construit cu piese de dimensiuni mici si forme diverse, inspirat din arhitectura medievala romanica Dimensiunile pieselor si cutia din lemn cu capac de plastic recomanda acest set pentru jocuri pe suprafete mici (ex. pe masa), fiind totodata usor de transportat in calatorii. Produsul este ..

Blocuri creative pentru construit

Blocuri de constructie cu forme geometrice si dimensiuni generoase, recomandat pentru primele experiente de echilibru si constructie. Aduc in atentia copiilor forme, suprafete si texture. Datorita dimensiunilor generoase, acest produs este recomandat si pentru gradinite, locuri de joaca, clase preg..

Accesorii constructii: acoperisuri si stalpi

Forme si culori inedite pentru constructiile copilariei! Materiale folosite: lemn de tei, culori non-toxice pe baza de apa. Dimensiuni: saculet textil cu 30 de piese, grosimea unei piese 2-4cm. AVERTISMENT: Pericol de inghitire! Produsul contine piese mici si nu este recomandat copiilor sub 3 ani!..

30 piese colorate in saculet textil

Cele 30 de piese ale setului sunt realizate din lemn de tei, fiind astfel foarte usoare si avand o textura ce permite o aderenta mare in jocurile de constructie. Recomandare de varsta: 1+ Materiale folosite: lemn de tei, vopseluri si culori non-toxice pe baza de apa. Dimensiuni: grosimea unei piese..

Supergaraj cu 2 Parcari si Pista Auto Faro

Super garaj cu 2 parcari supraetajate – de trei respectiv patru nivele. Fiecare parcare& include o benzinarie, spalatorie auto, semne luminoase in curbele periculoase (semne care se lumineaza in intuneric), rampa si lift. Soseaua cu dublu sens este inclusa. Varsta recomandata: 3 ani +...

Supergaraj cu 2 Parcari si Doua Masinute Faro

Super garaj cu 2 parcari supraetajate – de trei respectiv patru nivele. Fiecare parcare include o benzinarie, spalatorie auto, semne luminoase in curbele periculoase (semne care se lumineaza in intuneric), rampa si lift. Sosea cu dublu sens este inclusa, compusa din mai multe piese ce pot fi aranjat..

Supergaraj cu 2 Parcari Faro

Supergaraj cu doua parcari supraetajate de 3 si respectiv 4 nivele. Garajul are benzinarie, rampa, semnalizatoare luminoase in curbele periculoase (semne care se lumineaza in intuneric). Dimensiuni: 47*85*47 cm. Varsta recomandata: 3 ani +...

Supergaraj 2 in 1 cu 2 Parcari si Doua Masinute Faro

Super garaj cu 2 parcari supraetajate – de patru respectiv trei nivele. Fiecare parcare include o benzinarie, spalatorie auto, rampa, lift,semne luminoase in curbele periculoase (semne care se lumineaza in intuneric). Doua masinute Die Cast sunt incluse. Dimensiuni: 47*85*47 cm. Varsta recomandata: ..

Set V2 Sky Max - Hexbug

Setul include trei nivele de tuburi 3D, platforme cu obstacole, un turn de control de tip zgarie-nor. Piesele pot fi conectate in orice fel pentru a putea fi explorate de Nano V2. Setul contine: un gandacel Nano V2, un tub spiralat, o piesa tip cuib de cioara, 3 tuburi drepte, 8 tubu..

Set V2 Gravity Loop - Hexbug

Setul include un traseu tubular inchis cu o arena de joaca deschisa. Poate fi folosit impreuna cu oricare alt set V2. Gandacelul-robot se ridica singur pe picioare daca aterizeaza cu piciorusele in sus. Setul include: 4 tuburi lungi, 4 tuburi curbate, 2 piste, o arena de joaca, 6 con..

Set V2 Barrel Roll - Hexbug

Setul ii ajuta pe arhitectii V2 sa faca designul acestei cladiri de 3 etaje, sporind creativitatea copiilor. Include un tub de forma spiralata. Gandacelul robot se poate catara vertical prin traseu, iar daca aterizeaza cu picioarele in sus, se poate ridica singur inapoi pe picioare. ..

Set de Construit Vehicul Militar Storm - Cobi

Jucarie constructie masina militara Storm. Model la scara al unei masini militare pentru zone desertice, dotata cu mitraliera semiautomata, deplasare pe roti. Setul contine 60 piese. Varsta: 5+. Sex: Baiat. Dimensiune: 14 x 3.7 x 13 cm. Greutate: 0.111. ..

Set de Construit Vehicul Militar Spider - Cobi

Masina militara Spider cu tunuri anti-aeriana, roti groase pentru teren accidentat si cabina inchisa, iluminare suplimentara si echipament pentru saparea transeelor. Setul contine 100 de piese. Varsta: 5+. Sex: Baiat. Dimensiune: 23.3 x 5.3 x 15.5 cm. Greutate: 0.22. ..

Afişare 1 - 16 din 227 (15 pagini)