Patuturi pliabile

Patuturi Pliabile

Patuturile pliabile sunt patuturile ideale pentru calatoriile pe care la faceti impreuna cu copilul, dar si pentru acasa. Acestea sunt usor de montat si demontat si au roti blocabile. Patuturile pliabile usureaza munca mamei fiindca au multe dotari si accesorii cum ar fi: masuta de infasat, geanta de transport, jucarii din plus, lampa de veghe, etaj intermediar, plasa de tantari, suport pentru accesorii, patut pliant cu sistem de leganare.

Patut pliant cu doua nivele

Patuturile pliante cu 2 nivele sunt ideale deoarece pana la varsta de 5-6 luni bebelusul poate sta la etaj, iar in partea de jos pot fi depozitate jucariile sau diverse accesorii. De asemenea, patul pliant poate fi folosit si ca tarc de joaca.

Analizati oferta magazinului si achizitionati online un patut pliabil ieftin si bun pentru micutul dumneavoastra, din cele peste 300 de modele existente. Daca nu sunteti siguri ce model de patut bebe pliabil sa alegeti, consultantii nostri va stau la dispozitie, fie pe chat, fie la numerele de telefon afisate.

Va punem la dispozitie patuturi pliabile de la cele mai renumite branduri: Chipolino cu faimoasele modele Chipolino Merida sau Chipolino Sahara, Caretero, Krusman, Hauck, DHS, Graco si multe altele.