Termeni si conditii

Îți mulțumim că vizitezi site-ul nostru. SC GUZU&KRAFT, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.strollers.ro , respecta caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal. 

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor şi condiţiilor de utilizare şi a politicii de confidenţialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

Societatea SC GUZU&KRAFT SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.strollers.ro , precum şi Politica de Confidenţialitate, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi. 

Strollers.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor mamicilor si taticilor ce cauta solutii pentru copii. 
Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii Strollers.ro este locul unde le gasesti pe toate. 
Toate produsele comercializate pe site-ul Strollers sunt originale, noi, contin garantia oferita de producator si sunt conform standardelor Uniunii Europene.

Strollers.ro isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si structurii site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Politici de Confidențialitate

Când vizitezi site-ul www.strollers.ro  și dorești să plasezi o comandă, când ne contactezi sau când apelezi la serviciile noastre, ne încredințezi informațiile tale. Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante. Sperăm că le vei citi cu atenție.

Societatea SC GUZU&KRAFT SRL consideră confidențialitatea datelor o componentă esențială în afaceri. Politica și practicile noastre de protejare a datelor se focusează pe procesarea, schimbul și stocarea corespunzătoare și legală a informațiilor cu caracter personal și totodată pe asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității.

Această declarație de confidențialitate reprezintă politica de confidențialitate completă aplicabilă activităților online ale www.strollers.ro . Această declarație explică tipurile de informații pe care le colectăm de la clienți și modul în care utilizăm aceste informații.

Website-ul nostru este în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creează noi drepturi pentru indivizi și consolidează unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC. Directiva 95/46/EC va fi înlocuită de la data de 25 Mai 2018.

Prin navigarea pe site-ul www.strollers.ro  sau prin contactarea noastră prin formular declari că ai fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politică de confidențialitate”.

Societatea SC GUZU&KRAFT SRL prelucrează datele cu caracter personal ale cumpărătorilor și clienților înregistrați, prin mijloace interne automatizate și manuale. Scopul acestei colectări de date personale este de a permite întocmirea facturilor fiscale de servicii și produse, livrării comenzilor plasate, colectarea creanțelor (prețul comenzilor).

Așa cum prevede legislația română în vigoare, toate informațiile legate de comenzi trebuie păstrate pentru o perioada de timp reglementata legal, timp în care nu pot fi șterse.

Comanda

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. 
Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta exclusiv telefonic. 
Confirmarea de comanda primita prin e-mail nu ofera nici un fel de garantie in privinta rezervarii produselor sau a stocului si nu are valoare fiscala.
Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Livrarea produselor

Produsele comercializate pe Strollers.ro sunt livrate exclusiv in Romania. Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier, Urgent-cargus si DPD. Costul de expediere al oricarui produs prezent pe Strollers.ro este de 19 RON la oricare punct de lucru al firmelor de curierat mentionate. Pentru fiecare kilometru suplimentar taxa este de 1 leu. Punctele de lucru a firmelor de curierat: Lista Fan Courier si Lista Cargus

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostrii. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din importatori.

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.  Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus. Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon.

Pentru comenzile ce depasesc valoare de 250 de lei transportul este gratuit!

Nota ! In cazul in care obsevati ca, coletul primit prin firmele de curierat este deteriorat, verificati in prezenta agentului daca produsul este intact, iar in cazul in care produsul prezinta lovituri, intocmiti Proces Verbal de Constatare si luati legatura cu noi pentru a ne aduce la cunostinta.

Cum platesc?

In dorinta de a facilita cumparaturile pe Strollers.ro va punem la dispozitie multiple modalitati de plata. Momentan pe siteul nostru se poate opta pentru urmatoarele modalitati de plata: 

1. Numerar
2. Plata cu card bancar
3. Ordin de plata
4. Plata in rate fara dobanda

Returnarea produselor

Toate preturile produselor afisate pe site-ul www.strollers.ro  contin T.V.A..

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe Strollers.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.
Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul Romaniei.
Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristitce, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Conform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e)  fac exceptie de la dreptul de retaregere  si nu pot fi returnate articole de igiena ( Ex : Pope de san, aspiratoare nazale , sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san , suzete etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid )

Art 16 Litera e " furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;


Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs TREBUIE sa ne trimiteti o instiintare prin email (comenzi@strollers.ro) prin care renuntati la produs.

Renuntarea la produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

 La primirea coletului aveti obligatia de a verifica produsele !  Daca observati ca produsul prezinta defecte din fabricatie sau urme de deteriorare (ex: pete, zgarieturi, rupturi, piese lipsa etc) va rugam sa ne semnalati problemele insotite de poze pe adresa de mail comenzi@strollers.ro

Daca returnati produsul fara a semnala problemele depistate la primirea coletului, ne rezervam dreptul de a va retine o parte din valoarea produsului.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Strollers.ro. Produsul se va trimite printr-o firma de courierat rapid pe care clientul o va alege, la adresa indicata de reprezentantul Strollers.ro

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 de zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in : 

Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe Strollers.ro.

Garanții

Toate produsele ce se comercializeaza pe siteul www.strollers.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform Ordonantei nr. 9/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, respectiv orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depași 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul, dupa caz, a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vanzatorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.