Returnarea produselor

Toate preturile produselor afisate pe site-ul www.strollers.ro  contin T.V.A..

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe Strollers.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.
Returnarea produselor se poate face exclusiv de pe teritoriul Romaniei.
Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristitce, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Conform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e)  fac exceptie de la dreptul de retaregere  si nu pot fi returnate articole de igiena ( Ex : Pope de san, aspiratoare nazale , sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane san , suzete etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid )

Art 16 Litera e " furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;


Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs TREBUIE sa ne trimiteti o instiintare prin email (comenzi@strollers.ro) prin care renuntati la produs.

Renuntarea la produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

 La primirea coletului aveti obligatia de a verifica produsele !  Daca observati ca produsul prezinta defecte din fabricatie sau urme de deteriorare (ex: pete, zgarieturi, rupturi, piese lipsa etc) va rugam sa ne semnalati problemele insotite de poze pe adresa de mail comenzi@strollers.ro

Daca returnati produsul fara a semnala problemele depistate la primirea coletului, ne rezervam dreptul de a va retine o parte din valoarea produsului.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Strollers.ro. Produsul se va trimite printr-o firma de courierat rapid pe care clientul o va alege, la adresa indicata de reprezentantul Strollers.ro

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 de zile de la retur.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in : 

Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe Strollers.ro.