Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Culoare
57
58
Vârstă
161
244
242
140
141
135
1
65
18
Pedale
23
Cadru
21
Tip roti
10
Caracteristici speciale
14
Culoare
93
99
94
112
104
100
91
92
98
109
Motocicleta fara Pedale Injusa Neox Dory

Acest scuter foarte elegant cu roti robuste si netede de dimensiuni mari care confera stabilitatea este sigur ca va deveni jucăria  preferata a celor mici.Avantajele acestui produs :Design elegant si atractivSe poate folosi in interior si exteriorDetalii realiste Roti silentioase si stabil..

Moto X-Racer Rosu
159,00lei

Vehicul viu colorat din plastic cu roti late care ofera siguranta copiilor.Vehiculul nu are pedale.Este fabricat in Franta.Dimensiuni: 62 x 25.5 x 39 cm.Varsta recomandata: 1-3 ani..

Moto X-Racer Rosu
159,00lei

Vehicul viu colorat din plastic cu roti late ce ofera siguranta maxima copiilor. Vehiculul are un sezut confortabil.Jucaria este pusa in functiune de catre copil, care trebuie sa-si foloseasca picioarele pentru a impinge si pentru a opri jucaria.Vehiculul nu are pedale.Dimensiuni: 62 x 25.5 x 3..

Motocicleta fara Pedale Cross Police

Vehicul din plastic cu 4 roti si sezut confortabil. Jucaria este pusa in functiune de catre copil, care trebuie sa-si foloseasca picioarele pentru a impinge si pentru a opri jucaria. Vehiculul nu are pedale.Greutate maxima admisa: 30 kg.Dimensiuni: 58 x 27 x 40 cmVarsta recomandata:  ..

Cross 2 Buggy
92,00lei

Vehicul din plastic cu 4 roti si sezut confortabil. Jucaria este pusa in functiune de catre copil, care trebuie sa-si foloseasca picioarele pentru a impinge si pentru a opri jucaria. Vehiculul nu are pedale.Greutate maxima admisa: 30 kg.Dimensiuni: 58 x 27 x 40 cmVarsta recomandata:  ..

Moto New Holland Albastru

Caracteristici:Vehicul viu colorat din plastic cu roti late ce ofera siguranta maxima copiilor. Vehiculul are un sezut confortabil.Jucaria este pusa in functiune de catre copil, care trebuie sa-si foloseasca picioarele pentru a impinge si pentru a opri jucaria.Vehiculul nu are pedale.Greutate m..

Motocicleta fara Pedale Winner Minions

Acest scuter foarte elegant cu roti robuste si netede de dimensiuni mari care confera stabilitateacare este sigur ca va deveni jucaria preferata a celor mici. Caracteristici: Am creat o superba motocicleta pentru baietelul dumneavoastra potrivita pentru plimbarile in aer liber. ..

Motocicleta Rosie Coloma

Motocicleta rosie Coloma este recomandata copiilor mai mari de doi ani. Este echipata cu roti late, din plastic, ce-i asigura o buna stabilitate. In fata motocicleta are o singura roata cu latimea de 11 cm si diametrul de 17 cm, iar in spate motocicleta are doua roti independente cu latim..

Motocicleta MX-ON Coloma

Motocicleta MX-ON de la Coloma este un vehicul fara pedale cu design deosebit de atractiv, pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani. Rotile late, din plastic ii asigura copilului o buna stabilitate si securitate in timpul calatoriei. Latime roata fata: 11 cm, Latime roata sp..

Motocicleta Militara Wader

Motocicleta militara Wader este un vehicul fara pedale pentru baieti cu varsta cuprinsa intre 2 si 4 ani. Rotile late din plastic dens asigura o buna aderenta pe sol. Stabilitatea vehiculului este asigurata atat de dimensiunile rotilor, cat si de forma motocicletei, ce respecta constructi..

Motocicleta Galbena Wader

Motocicleta galbena Wader este un vehicul fara pedale pentru baieti cu varsta cuprinsa intre 2 si 4 ani. Rotile late din plastic dens asigura o buna aderenta pe sol. Stabilitatea vehiculului este asigurata atat de dimensiunile rotilor, cat si de forma motocicletei, ce respecta constr..

Motocicleta fara Pedale Winner The Ultimate Spiderman

Motocicleta fara pedale Injusa Winner The Ultimate Spiderman. Acest scuter foarte elegant cu roti robuste si netede de dimensiuni mari care confera stabilitateacare este sigur ca va deveni jucaria preferata a celor mici. Caracteristici: Am creat o superba motocicleta pentru baie..

Motocicleta Fara Pedale Neox Injusa

Acest scuter foarte elegant cu roti robuste si netede de dimensiuni mari care confera stabilitate,care este sigur ca va deveni jucaria  preferata a celor mici. Avantajele acestui produs : Design elegant si atractiv Se poate folosi in interior si exterior Detalii realiste ..

MotoCross Superman
259,90lei

Molto Motocross Superman ii  provoaca  pe copii la aventura si distractie. Caracteristici: roti dure, rezistente pentru toate tipurile de teren, inclusiv pentru nisip. Suporta o greutate de pana la 25 kg. Dimensiuni : 73(L)X32(W)X47(H); Greutate:2.8kg Varsta recomandat..

MotoCross Batman
259,00lei

Molto Motocross Batman ii provoaca  pe copii la aventura si distractie. Caracteristici: roti dure, rezistente pentru toate tipurile de teren, inclusiv pentru nisip. Suporta o greutate de pana la 25 kg. Dimensiuni : 73(L)X32(W)X47(H); Greutate:2.8kg Varsta recomandata:1..

MotoCross Advanced
309,90lei

Molto Motocross ii  provoaca pe copii la aventura si distractie. Caracteristici: roti dure, rezistente pentru toate tipurile de teren, inclusiv pentru nisip. Suporta o greutate de pana la 25 kg. Dimensiuni : 92(L)X37(W)X63(H); Greutate:3.8 kg Varsta recomandata:18 luni..

Afişare 1 - 16 din 51 (4 pagini)