Modele de motociclete fara pedale pentru baietei si fetite

Cu siguranta, orice copilas energic si-ar dori sa manuiasca o motocicleta fara pedale. De aceea, Strollers.ro a creat o gama variata de motociclete fara pedale speciale pentru copiii care isi doresc sa isi consume energia intr-un mod inedit.

Asadar, pentru parintii care isi doresc ca micutii lor sa aiba inclinatii catre miscare fizica, inca de la o varsta frageda, in cadrul magazinului nostru, puteti gasi motociclete fara pedale pentru copii la un pret accesibil, ideale pentru copiii cu varste cuprinse intre 18 luni si 6 ani.

Mai jos, puteti descoperi principalele caracteristici ale acestora:

  • fara indoiala, pot deveni jucariile favorite ale copiilor, datorita modelelor atractive dintre care puteti alege: cu Spiderman si Batman pentru baietei ori alte personaje recunoscute de catre toate fetitele;
  • sunt prevazute cu roti foarte stabile, robuste, de dimensiuni mari;
  • utilizarea acestora va contribui la dezvoltarea capacitatilor motrice, a echilibrului si, nu in ultimul rand, a perceptiei spatiale.
    • Alegeti motocicletele fara pedale pentru puii dumneavoastra si asigurati-va ca ii supravegheati de fiecare data cand cei mici o utilizeaza. Mai mult ca sigur, vor deveni jucariile preferate in aer liber.