Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
161
285
217
399
141
135
136
137
142
Bontempi Microfon Karaoke cu Lumini
Microfonul Karaoke contine melodii demonstrative, are functii de inregistrare/ redare a melodiilor si efecte luminoase. Jucaria este confectionata din material plastic rezistent, colorat si cu design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea abilitatilor sociale si cognitiv..
Bontempi Chitara Electronica cu Micro-Casca
Chitara electronica are 6 corzi de metal ce emit sunete rock, microfon de ureche, efecte de distorsionare a sunetului, efecte luminoase si este un instrument ideal pentru jocurile de rol ale copiilor. Include o curea de umar. Atunci cand nu este folosita,jucaria trece automat pe modul inactiv. Jucar..
Bontempi Chitara Electronica cu Microfon pe Stativ
Chitara electronica vine la pachet cu un microfon in fata caruia orice copil se poate desfasura ca intr-un veritabil concert. Include o curea de umar. Alte caracteristici: efecte de amplificare a sunetului, control volum, stativ reglabil. Jucaria este confectionata din material plastic rezistent, co..
Bontempi Orga Electronica Interactiva Lb Engleza
Orga cu 32 de clape si microfon este un instrument muzical, educativ si interactiv prin intermediul caruia copiii vor invata sa recunoasca 7 sunete, 7 stiluri muzicale si 7 melodii preinregistrate. O voce jucausa ii va ghida pe copii sa faca primii lor pasi in lumea muzicii. Orga are functii de inre..
Bontempi Chitara Electronica cu Lumini I GIRL
Chitara electronica pentru fetite are 6 corzi de metal cu sunete rock, efecte de distorsionare a sunetului, efecte luminoase si este un instrument ideal pentru jocurile de rol ale copiilor. Include o curea de umar. Atunci cand nu este folosita,jucaria trece automat pe modul inactiv. Jucaria este con..
Bontempi Orga Electronica cu 31 Clape Scaun si Microfon I GIRL
Orga electronica cu 31 de clape, picioare, microfon ajustabil si scaun este un instrument ce garanteaza un spectacol desavarsit. Caracteristici: efecte luminoase, 8 ritmuri, 8 sunete, 8 cantece demonstrative, 4 butoane cu sunete de tobe sau de animale, functie de inregistrare si redare a melodiilor...
Bontempi Orga Electronica cu 31 Clape Scaun si Microfon
Orga electronica cu 31 de clape, picioare, microfon ajustabil si scaun este un instrument ce garanteaza un spectacol desavarsit. Caracteristici: efecte luminoase, 8 ritmuri, 8 sunete, 8 cantece demonstrative, 4 butoane cu sunete de tobe sau de animale, functie de inregistrare si redare a melodiilor...
Bontempi Orga Electronica cu 24 Clape si Microfon I GIRL
Orga electronica 24 clape si microfon are 8 ritmuri, 8 sunete, 8 cantece demonstrative, 4 butoane cu sunete de tobe si functii de inregistrare/redare a melodiilor. Confectionata din material plastic rezistent, colorat si cu design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea a..
Bontempi Orga Electronica cu 24 Clape si Lumini
Orga electronica cu 24 clape are 3 ritmuri, 3 sunete, 14 cantece demonstrative si efecte luminoase. Confectionata din material plastic rezistent, colorat si cu design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea abilitatilor sociale si cognitive, coordonarea miscarilor, atenti..
Bontempi Orga Electronica cu 32 de Clape I GIRL
Orga electronica cu 32 clape are 4 butoane cu sunete de tobe sau de animale, 6 cantece demonstrative,8 sunete, 8 ritmuri, efecte luminoase, functii de inregistrare/redare a melodiilor, volum ajustabil. Atunci cand nu este folosita, jucaria trece automat pe modul inactiv. Este confectionata din mater..
Bontempi CD Player Portabil cu 2 Microfoane si Adaptor Inclus
Cd player-ul portabil cu 2 microfoane este device-ul ideal pentru animarea petrecerilor copiilor. Caracteristici:efecte luminoase, display luminos cu indicator digital , buton on/off pentru volum, control volum pentru microfoane, posibilitate de selectare sau de repetare a melodiei, adaptor inclus. ..
Bontempi Set de Tobe BABY
Setul de tobe BABY contine: 1 toba bas cu diametru de 28 cm si clopotel incorporat, o toba de 16 cm, 2 talgere de 13.5 cm si 2 bete pentru tobe . Jucaria este confectionata din material plastic in diferite culori si are un design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea ab..
Bontempi Chitara Electronica BABY
Chitara electronica are 6 corzi, 3 melodii demonstrative si efecte specifice de distorsionare a sunetelor. Atunci cand nu este folosita, jucaria trece automat pe modul inactiv. Confectionata din material plastic rezistent, colorat si cu design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, ..
Bontempi Toba de Mars Electronica BON BON
Toba de mars electronica are 4 taste de percutie (cantece demo, sunete de efect), 1 bagheta pentru lovit toba, 1 tasta cu 3 ritmuri, 2 butoane cu efecte sonore si un maner practic ce permite copiilor sa o apuce cu usurinta. Cand nu este folosita o perioada de timp, jucaria se inchide automat. C..
Bontempi Muzicuta de Metal cu 24 Note
Muzicuta este un instrument muzical pe care copiii il vor indragi rapid datorita sunetelor variate pe care le obtin prin simpla suflare peste orificiile laterale. Este confectionata din metal si are 24 note. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea abilitatilor sociale si cognitive..
Bontempi Saxofon cu 8 Note
Saxofonul este un instrument muzical de suflat pe care copiii il vor indragi rapid datorita sunetelor variate pe care le obtin prin apasarea celor 8 butoane colorate de pe ea. Este confectionat din plastic rezistent si are un design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea..
Afişare 1 - 16 din 118 (8 pagini)