Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
161
285
217
399
141
135
136
137
142
Trompeta Muzicala Tim

Beneficiati de ritm datorita trompetei Funky!Trageti usor limba in jos pentru a deschide gura ... si auzi-o canta ... de indată ce-i inchizi gura, se opreste!Trebuie doar sa apasati pe cele 3 butoane colorate pentru a declansa diferite melodii scurte, efecte sonore scurte sau doar rotiti "inelul" de..

Bontempi Pian Electronic cu Picioare 37 Clape si Microfon.

Pian electronic cu picioare, 37 clape si microfon. Caracteristici: efecte luminoase, polifonie – 2 note, 8 sunete, 4 ritmuri, 8 cantece demonstrative, 4 pad-uri pentru reproducerea sunetelor de tobe sau de animale, microfon ajustabil, inregistrare si redare melodii,  volum si tempo ajustab..

Bontempi Pian Electronic cu 31 de Clape si Microfon

Pian electronic cu 31 clape si microfon . Caracteristici: efecte luminoase, 4 sunete, 22 cantece demonstrative, 4 pad-uri pentru tobe, microfon ajustabil, inregistrare si redare melodii, 3 niveluri de invatare prin urmarirea clapelor luminoase, volum si tempo ajustabil, cablu de conectare la MP..

Chitara Electonica Minnie

Vrei sa fii o stea rock si un fan adevarat Minnie? Acum ai sansa cu aceasta minunata chitara electronica care are o  multime de functii, efecte sonore si melodii. Are preinregistrate sunete ce se declanseaza prin actionarea oricaruia dintre butoane. Cantatul este acum atat de distractiv!!! Dime..

Jucarie Chicco Chitara Bebelusul Vedeta 12luni+

Jucarie Chicco Chitara Bebelusul Vedeta, 12luni+Amuzanta, distractiva, plina de culoare, este o jucarie care promite sa nu plictiseasca.CARACTERISTICI SI BENEFICII:Mixeaza si creeaza muzica. Ajuta copilul sa-si dezvolte abilitatile creative prin intermediul muzicii si ritmului. Contine 30 de me..

Jucarie din Lemn Chicco Xilofon

Jucarie din lemn Chicco Xilofon, 2ani+..

Jucarie Chicco Toba Trupa Muzicala

Jucarie Chicco Toba trupa muzicala ..

Bontempi Microfon Karaoke cu Lumini

Microfonul Karaoke contine melodii demonstrative, are functii de inregistrare/ redare a melodiilor si efecte luminoase. Jucaria este confectionata din material plastic rezistent, colorat si cu design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea abilitatilor sociale si cognitiv..

Bontempi Chitara Electronica cu Micro-Casca

Chitara electronica are 6 corzi de metal ce emit sunete rock, microfon de ureche, efecte de distorsionare a sunetului, efecte luminoase si este un instrument ideal pentru jocurile de rol ale copiilor. Include o curea de umar. Atunci cand nu este folosita,jucaria trece automat pe modul inactiv. Jucar..

Bontempi Chitara Electronica cu Microfon pe Stativ

Chitara electronica vine la pachet cu un microfon in fata caruia orice copil se poate desfasura ca intr-un veritabil concert. Include o curea de umar. Alte caracteristici: efecte de amplificare a sunetului, control volum, stativ reglabil. Jucaria este confectionata din material plastic rezistent, co..

Bontempi Orga Electronica Interactiva Lb Engleza

Orga cu 32 de clape si microfon este un instrument muzical, educativ si interactiv prin intermediul caruia copiii vor invata sa recunoasca 7 sunete, 7 stiluri muzicale si 7 melodii preinregistrate. O voce jucausa ii va ghida pe copii sa faca primii lor pasi in lumea muzicii. Orga are functii de inre..

Bontempi Chitara Electronica cu Lumini I GIRL

Chitara electronica pentru fetite are 6 corzi de metal cu sunete rock, efecte de distorsionare a sunetului, efecte luminoase si este un instrument ideal pentru jocurile de rol ale copiilor. Include o curea de umar. Atunci cand nu este folosita,jucaria trece automat pe modul inactiv. Jucaria este con..

Bontempi Orga Electronica cu 31 Clape Scaun si Microfon I GIRL

Orga electronica cu 31 de clape, picioare, microfon ajustabil si scaun este un instrument ce garanteaza un spectacol desavarsit. Caracteristici: efecte luminoase, 8 ritmuri, 8 sunete, 8 cantece demonstrative, 4 butoane cu sunete de tobe sau de animale, functie de inregistrare si redare a melodiilor...

Bontempi Orga Electronica cu 31 Clape Scaun si Microfon

Orga electronica cu 31 de clape, picioare, microfon ajustabil si scaun este un instrument ce garanteaza un spectacol desavarsit. Caracteristici: efecte luminoase, 8 ritmuri, 8 sunete, 8 cantece demonstrative, 4 butoane cu sunete de tobe sau de animale, functie de inregistrare si redare a melodiilor...

Bontempi Orga Electronica cu 24 Clape si Microfon I GIRL

Orga electronica 24 clape si microfon are 8 ritmuri, 8 sunete, 8 cantece demonstrative, 4 butoane cu sunete de tobe si functii de inregistrare/redare a melodiilor. Confectionata din material plastic rezistent, colorat si cu design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea a..

Bontempi Orga Electronica cu 24 Clape si Lumini

Orga electronica cu 24 clape are 3 ritmuri, 3 sunete, 14 cantece demonstrative si efecte luminoase. Confectionata din material plastic rezistent, colorat si cu design compact. Beneficii: familiarizarea cu muzica si ritmul, dezvoltarea abilitatilor sociale si cognitive, coordonarea miscarilor, atenti..

Afişare 1 - 16 din 125 (8 pagini)