Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Spy Gear Video Car VX6

Vezi ce vede masina! Video Color cu Vedere Nocturna! Spy Video Car VX6 masinuta de spioni cu radiocomanda ultimul racnet! Echipeaza-te pentru urmatoarea ta misiune sub acoperire cu masinuta spion suprema! Tehnologia cu infrarosii iti permite sa te furisezi in intuneric, comandan..

RC Driving Plane Dusty

Exista pericolul de asfixiere prin piesele de mici dimensiuni ce pot fii inghitite de cei mici. Exista pericol de strangulare prin cablu. Va rugam sa respectati instrictiunile de folosire din interiorul ambalajului. Va rugam sa pastrati aceste indicatii pentru cazul unui eventual sc..

RC Driving Elicopter Ceiling Blade

Elicopter cu telecomanda. Cele 20 de cm, alimentat cu baterii. Elicopterul este un must-have pentru fanii planurilor de film Disney 2. Bateriile nu sunt incluse (1 x 1.5V LR6). CONTRAINDICAT copiilor mai mici de  de 3 ani. Exista pericolul de asfixiere prin piesele de mici d..

Miniskateboard Premium cu Telecomanda Tony Hawk

Elibereaza skaterul din tine cu setul cu motoras din colectia Circuit Boards semnata Tony Hawk! Setul contine: o placa autentica Birdhouse cu grip, un sasiu cu motoras si 2 roti gata montate, o telecomanda, un ax demontabil, 2 roti demontabile, suruburi, piulite, mini-surubelnita/cheie. Di..

Avion RC El Chupacabra

27 cm avion de conducere RC "El Chupacabra" este o replica perfecta a unuia dintre personajele principale din planurile de film Disney. El Chupacabra este echipat cu un dual-channel telefon RC wireless si o caracteristica complet turbo. El Chupacabra este disponibil în 27 ?i 40 de frecv..

Skyhopper RC - Wow Wee

Derivat din Dragonfly cu mai multe functii.  In campul Observatii din formularul de comanda precizat culoarea dorita de dvs.: verde sau rosu. Varsta: 8+. Sex: Baiat. Dimensiune: 35.56 x 13.97 x 39.06 cm. Greutate: 0.88. ..

Crash FX RC - Wow Wee

Avion cu telecomanda la cea mai mica atingere "se dezintegreaza" in zbor se re-asambleaza foarte usor (piesele componente sunt magnetice). Varsta: 8+. Sex: Baiat. Dimensiune: 27.94 x 10.16 x 27.94 cm. Greutate: 0.4. ..

BladeStar RC - Wow Wee

Aparat de zbor - elice de elicopter dotat cu inteligenta artificiala (poate ocoli obstacole). Stil unic de planare, pornind de la tipul de zbor al unui elicopter. 2 regimuri de zbor: Radiocomandat si Autopilot . In regim Autopilot, detecteaza obstacolele cu ajutorul senzorilor. ..

Avion RC Ripslinger

31 cm avion de conducere RC "Ripslinger" este o replica perfecta a unuia dintre personajele principale din planurile de film Disney. Este echipat cu un dual-channel telefon RC wireless si o caracteristica complet turbo. Este disponibil în 27 ?i 40 de frecvente MHz si are o autonomie ..

Audi Q7 cu Telecomanda

Caracteristici: Model radiocomandat cu functii complete. Control al deplasarii inaine, inapoi, stanga, dreapta. Reglaj al aliniamentului trenului de rulare fata. Telecomanda tip pistol. Sistem de suspensii independent pe fiecare roata. Interior si exterior reprodu..

Aparat de Zbor Lightstar - Wow Wee

Aparat de zbor derivat din Bladestar. In campul Observatii din formularul de comanda precizat culoarea dorita de dvs.:albastru, verde, portocaliu. Varsta: 8+. Sex: Baiat. Dimensiune: 25.4 x 5.71 x 20.32 cm. Greutate: 0.25. ..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)