Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vopsea Pictura cu Degetele Orange Elephant, 4 Culori

Continut pachet: Vopsea pentru pictura cu degetele - 4 culori * 130 g (galben, rosu, verde, albastru).Instructiuni: Vopseaua pentru pictura cu degetele poate fi utilizata pe hartie sau carton folosind degetele, palma, stampile sau trafaleti Orange Elephant.Caracteristici: Vopseaua pen..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Pink, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: roz, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plastic, apasa..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Orange, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: portocaliu, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plastic..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Light Pink, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: roz deschis, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plasti..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Light Green, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: verde deschis, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plas..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Light Brown, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: maro deschis, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plast..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Light Blue, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: albastru deschis, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare.Pentru a picta sabloane din pl..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Green, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: verde, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plastic, apa..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Gray, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: gri, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plastic, apasa..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Dark Yelow, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: galben inchis, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plas..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Dark Blue, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: albastru inchis, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din pl..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Blue, 40ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: albastru, 40 ml. Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din pla..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Blue, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: albastru, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plastic, ..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Beige, 40ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: bej, 40 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plastic, apasa..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, Beige, 20ml

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - culoare: bej, 20 ml.Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utilizare. Pentru a picta sabloane din plastic, apasa..

Vopsea Pentru Vitralii Orange Elephant, 6 Culori, Normal

Continut pachet:Vopsea pentru vitralii - 6 culori * 10,5 ml (portocaliu, galben, roz, rosu, albastru, verde).Instructiuni:Vopseaua pentru vitralii se poate folosi pentru pictura pe sabloane din plastic Orange Elephant sau pentru pictura pe folie cu sablon de hartie. Agitati vopseaua inainte de utili..

Afişare 1 - 16 din 161 (11 pagini)