Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Penar Cilindric Little Mole
Caracteristici:Este usor si are un design simplu.Inchidere cu fermoar.Toate jucariile sunt de cea mai inalta calitate, certificate CE, non-toxice si fabricate din materiale naturale.   Dimensiuni: 10 x 21 x 4 cmGreutate: 50 gVarsta: 3 ani+..
Borseta Penar Minnnie and Daisy Cafe
Borseta/penar Minnnie and Daisy, dimensiune 21.5x12x5.5 cm, cu 1 compartiment, inchidere cu fermoar si maner fix, este confectonata din microfibra si piele ecologica.Borseta / Penar cu licenta Disney (Minnie), colectia Minnie and Friends, este recomandat(a) pentru copii...
Borseta Penar Mickey & Minnie
Borseta/penar Mickey & Minnie cu 3 compartimente, inchidere cu fermoar, material microfibra si PVC, dimensiune 22x12x5 cm.Borseta / Penar cu licenta Disney (Minnie), colectia Minnie and Friends, este recomandat(a) pentru copii...
Penar Pepe Jeans Summer
Penar/borseta Pepe Jeans London, 22 cm, 2 compartimente, inchidere cu fermoar, maner fix, material poliester. ..
Penar Echipat Marie Cats Disney BTS
Penar echipat, decorat cu personaje din desene animate. Material: 100% poliester; nu contine azotati; nu contine alte substante toxice. Instructiuni de intretinere:  Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. Se curata de murdarie cu o carpa curata umezita in solutie de apa ..
Penar Echipat Fairies Disney BTS
Penar echipat, decorat cu personaje din desene animate. Material: 100% poliester; nu contine azotati; nu contine alte substante toxice. ..
Penar Dublu Sa Inceapa Aventura Perona
Penar dublu Sa Inceapa Aventura Perona Dimensiuni: latime: 4 cm, lungime: 13.5 cm, inaltime: 19.5 cm. Material: 100% poliester. Instructiuni de intretinere: Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. Se curata de murdarie cu o carpa  curata umezita in solutie de apa cu ..
Penar Cilindru Sofia Intai Roz
Penarul cilindru este captusit pe interior oferind o rezistenta sporita. Are un fermoar mare ce inchide buzunarul interior. Este foarte usor. Dimensiuni: 7.3 x 21.5 x 7.3 cm ( h x L x l ) ..
Penar Cilindru Sofia Intai Mov
Penarul cilindru este captusit pe interior oferind o rezistenta sporita. Are un fermoar mare ce inchide buzunarul interior. Este foarte usor. Dimensiuni : 7.5 x 22 x 5 cm ( h x L x l ) ..
Penar Triplu Cars Street
Fii la moda cu penarul licentiat  Cars Din materiale rezistente, bine finisate. Produs in Spania. Primul compartiment  include: 1 orar, 1 creion, 1 pix cu pasta albastra, 1 pix cu pasta neagra, 1 guma de sters, 1 ascutitoare, 1 linie, 1 lupa, 1 foarfecuta. Al doilea compartiment..
Penar Triplu Ant Man Red
Penar triplu Ant Man Red Fii la moda cu penarul licentiat  ANT MAN Din materiale rezistente, bine finisate. Produs in Spania. Primul compartiment include: 1 orar, 1 creion, 1 pix cu pasta albastra, 1 pix cu pasta neagra, 1 guma de sters, 1 ascutitoare, 1 linie, 1 lupa, 1 fo..
Penar Princess Royal
Penar Princess Royal Fii la moda cu penarul licentiat  Princess Royal Din materiale rezistente, bine finisate. Produs in Spania. Primul compartiment  include:12 creioane, 1 pix cu pasta albastra, 1 pix cu pasta neagra,1 sablon, 1 guma de sters, 1 ascutitoare, Al doilea..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)