Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
LeapFrog - Citeste cu Mine (Scout)

Citeste cu mine, Scout - ofera una dintre cele mai placute introduceri in ale cititului pentru cei mici. Scout e un catelus simpatic si iubitor, pe care cei mici pur si simplu il vor adora. Scout citeste din cele 5 carti incluse, pune intrebari despre ce a citit, asigurandu-se astfel..

Carte TAG JUNIOR ABC Orchestra Animalelor

Invata alfabetul o data cu prietenele tale, animalele, care emit diverse sunete haioase si canta la instrumente muzicale. Bucura-te acum de Cioc-Cioc-Cioc (Ratta-tat-tat) si topaie pe muzica de fagot a babuinului! Cartea aceasta este plina de viata si, la cea mai mica atingere a citiroulu..

-20%
Carte Interactiva TAG -LeapReader Scooby Doo LeapFrog

Foloseste cititorul TAG / LeapReader pentru a aduce povestea la viata! Scooby si prietenii sunt prizonieri intr-un castel infricosator, bantuit de vrajitoare, vampiri, fantome, mumii si cavaleri. Citeste si afla daca sunt in stare sa rezolve misterul inainte de a se scurge timpul! ..

Carte Interactiva TAG - LeapReader Click Clack Moo

Invata engleza cu cartile TAG / LeapReader, utilizand sistemul de citire Tag / LeapReader. Pe parcursul cartii vei intalni diverse activitati de invatare, care te vor ajuta sa inveti vocabular si sa deprinzi cititul in limba engleza. Foloseste sistemul TAG / Leapreader pentru a aduce..

-18%
Carte Interactiva LeapReader cu Abtibilduri - Animalele

Pune-ti creativitatea la incercare si inventeaza povesti, folosind cele peste 100 de abtibilduri interactive si pagini de colorat pline de prietenii pufosi din aceasta carte! Foloseste cititorul LeapReader™ pentru a aduce abtibildurile si paginile povestii tale la viata. Parintii se ..

-20%
-18%
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)