Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Categorie
Producatori
NOU
Set Creatie Pentru Pictura Orange Elephant, Cars

Continut pachet: Vopsea pentru vitralii - 6 culori * 20 ml (albastru deschis, galben, rosu, verde, albastru inchis, alb), vopsea pentru vitralii cu sclipici - 4 culori * 20 ml (maro, portocaliu, mov, gri), vopsea pentru contur - 1 culoare * 20 ml (negru), folie plastic, 8 sabloane de hartie.Ins..

NOU
Vopsea Decorativa Orange Elephant, 6 Culori, 10 ml

Continut pachet: Vopsea decorativa - 6 culori * 10,5 ml (auriu, argintiu, mov, rosu, albastru, verde).Instructiuni: Cu vopseaua decorativa Orange Elephant puteti realiza tablouri minunate din categoria pictura pe catifea. Vopseaua decorativa Orange Elephant poate fi folosita pentru a decor..

NOU
Vopsea Decorativa, 3 Culori, 10 ml

Continut pachet: Vopsea decorativa - 3 culori * 10,5 ml (argintiu, rosu, auriu).Instructiuni: Cu vopseaua decorativa Orange Elephant puteti realiza tablouri minunate din categoria pictura pe catifea. Vopseaua decorativa Orange Elephant poate fi folosita pentru a decora figurinele, sabloane..

NOU
Vopsea Decorativa, 10 Culori, 10 ml

Continut pachet: Vopsea decorativa - 10 culori * 10,5 ml (auriu, argintiu, rosu, albastru inchis, verde inchis, roz, albastru deschis, mov, verde deschis, caramiziu).Instructiuni: Cu vopseaua decorativa Orange Elephant puteti realiza tablouri minunate din categoria pictura pe catifea. Vops..

NOU
Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, M2

Continut pachet: 3 sabloane M (soricel, cangur si sarpe), dimensiune sablon: 104 * 79 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in relie..

NOU
Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, M1

Continut pachet: 3 sabloane M (catelus, iepuras si albinuta), dimensiune sablon: 104 * 79 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in r..

NOU
Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, S6

Continut pachet: 4 Saboane S (raton, girafa, oita si puisor), dimensiune aprox. sablon: 50 * 65 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate conturur..

NOU
Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, S5

Continut pachet: 4 Saboane S (raton, crocodil, strut si ursulet), dimensiune aprox. sablon: 50 * 65 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate cont..

NOU
Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, S4

Continut pachet: 3 Saboane S (papusa, cadou si soricel), dimensiune aprox. sablon: 50 * 65 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in ..

NOU
Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, S3

Continut pachet: 3 Saboane S (iepuras, leut si testoasa), dimensiune aprox. sablon: 50 * 65 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in..

Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, S2

Continut pachet: 3 Saboane S (racheta, barca si masina), dimensiune aprox. sablon: 50 * 65 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in ..

Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, S1

Continut pachet: 3 Saboane S (avion, locomotiva si vapor), dimensiune aprox. sablon: 50 * 65 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi i..

Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, L12

Continut pachet: 2 sabloane L (dinozaur si flamingo), dimensiune sablon: 100 * 130 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in relief, ..

Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, L11

Continut pachet: 2 sabloane L (dinozaur si leuti), dimensiune sablon: 100 * 130 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in relief, in ..

Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, L10

Continut pachet:2 sabloane L (testoase si caprioare), dimensiune sablon: 100 * 130 mm.Instructiuni:Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in relief, in interior..

Sabloane Pentru Pictura Orange Elephant, L9

Continut pachet: 2 sabloane L (leu si hipopotam), dimensiune sablon: 100 * 130 mm.Instructiuni: Sabloanele se picteaza cu vopsea pentru vitralii sau se decoreaza cu plastilina granulata Orange Elephant care se cumpara separat. Pe suprafata sabloanelor sunt trasate contururi in relief, in i..

Afişare 1 - 16 din 1801 (113 pagini)