Scaune Auto cu Isofix

Scaune auto cu sistem ISOFIX

Sistemul ISOFIX (International Organization for Standardization) este un sistem standard de fixare a scaunelor de copii in autoturisme, ofera protectie maxima in situatiile de impact si exclude riscul de alunecare, rasturnare sau balansare a scaunului de copii, lucruri care se pot intampla daca scaunele sunt prinse incorect cu centura de siguranta.

Majoritatea masinilor noi vin cu aceasta functionalitate, insa inainte de a achizitiona un scaun auto isofix trebuie sa va asigurati ca masina dumneavoastra are acest sistem de prindere incorporat. Scaunele auto pentru copii Isofix se impart in functie de varsta/grautatea copilului, dupa cum urmeaza:

  • Grupa 0+ (0-13kg)
  • Grupa 0-1 (0 - 18 kg)
  • Grupa 0-1-2 (0-25 kg)
  • Grupa 1 (9-18 kg)
  • Grupa 1-2-3 (9-36 kg)
  • Grupa 2 (9-25 kg)
  • Grupa 2-3 (15-36 kg)

Scaunele auto ISOfix prezinta avantajul montarii rapide, manevrare usoara in schimbarea scaunului intre masini, centura de siguranta cu 5 puncte de prindere, si sunt scaune omologate conform Normelor Europene.

Atunci cand copilul este suficient de mare pentru a mai putea folosi scaunul auto, insa nu este suficient de inalt pentru a putea folosi adecvat centura de siguranta, ar fi indicat sa achizitionati inaltatoare auto.

Analizati oferta magazinului si achizitionati online un scaun auto cu isofix ieftin si bun pentru bebelusul dumneavoastra, din cele peste 600 de modele existente. Cu siguranta, veti gasi produse la un pret care sa va convinga de faptul ca merita sa investiti in siguranta si confortul copiilor. Daca nu sunteti siguri ce scaun auto isofix sa alegeti, consultantii nostri va stau la dispozitie, fie pe chat, fie la numerele de telefon afisate.

Pe Strollers veti gasi peste 1000 modele de scaune auto pentru copii, scoici sau cosulete auto pentru bebe!