Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Videofon digital +WiFi MBP667 Connect

Videofon digital MB667 Connect cu camera Wi-Fi HDPentru ca vroiai mai mult, Motorola iti prezinta noul model de videofon digital MBP667 Connect cu camera Wi-Fi HD si display de 2.8'' iti permite sa supraveghezi de la distanta tot ce se petrece in camera bebelusului.Chiar daca te afli la birou, sau d..

Summer Infant – 29606 Video Interfon Digital Sure Sight 2.0

Interfonul utilizeaza tehnologia digitala, fiind dotat cu functionalitati extrem de utile: functia zoom, termometru, sistem automat de monitorizare nocturna, lumina LED activata sonor, lampa noctura, etc. Caracteristici:Display high-resolution LCD cu diametru de 6 cmFunctie automata de vedere n..

Camera Supraveghere Video MBP67 Connect

Camera de supraveghere Wi-Fi de la Motorola, MBP67 Connect aduce calitatea HD pentru imaginile video inregistrate si sistemul de alertare imediata in cazul detectarii miscarii sau sunetului in spatiul supravegheat. Motorola MBP67 Connect are functie de Zoom digital, comunicare bi-directionala, supra..

Videofon Digital Ursulet Vtech BM4200

Ati vazut noul Videofon Digital Ursulet Vtech BM4200?Pe langa tehnologia digitala de inalta calitate pe care americanii de la Vtech au folosit-o pentru intreaga gama de produse destinate bebelusilor si copiilor, noul videofon digital vine cu ceva in plus: designul special al camerei in forma unui si..

-28%
Videofon Digital de monitorizare bebelusi BM4700 - Vtech

Videofonul digital BM4700 de la Vtech, este mai mult decat o camera de luat vederi, este siguranta de care ai nevoie. Monitorizezi bebelusul in fiecare clipa, comunicarea fiind bi-directionala poti linisti bebelusul cu vocea ta si de la distanta, melodiile linistitoare ofera un somn perfect bebelusu..

-26%
Videofon Digital de monitorizare bebelusi BM4600 - Vtech

Videofonul digital BM4600 de la Vtech, este mai mult decat o camera de luat vederi, este siguranta de care ai nevoie. Monitorizezi bebelusul in fiecare clipa, comunicarea fiind bi-directionala poti linisti bebelusul cu vocea ta si de la distanta, melodiile linistitoare ofera un somn perfect beb..

-28%
Videofon Digital de Monitorizare Bebelusi BM4500 - Vtech

Videofonul digital BM4500 de la Vtech, este mai mult decat o marea de luat vederi, este siguranta de care ai nevoie. Monitorizezi bebelusul in fiecare clipa, comunicarea fiind bi-directionala poti linisti bebelusul cu vocea ta si de la distanta, melodiile linistitoare ofera un somn linistit beb..

-29%
Videofon Digital de Monitorizare Bebelusi Bufnita BM4300 - Vtech

Videofonul digital BM4200 de la Vtech, este solutia perfecta pentru a crea atmosfera linistita din caminul tau. Faptul ca in fiecare clipa poti vedea si auzi ce face bebelusul tau, iti da un sentiment de siguranta, indiferent cu ce trebuinte te ocupi.Cu o raza de actiune de pana la 300 m, dator..

-29%
Videofon Digital de Monitorizare Bebelusi Ursulet BM4200 - Vtech

Videofonul digital BM4200 de la Vtech, este solutia perfecta pentru a crea atmosfera linistita din caminul tau. Faptul ca in fiecare clipa poti vedea si auzi ce face bebelusul tau, iti da un sentiment de siguranta, indiferent cu ce trebuinte te ocupi. Cu o raza de actiune de pana la 300 m, dato..

-20%
Videofon Digital de Monitorizare Bebelusi BM3200 - Vtech

Mai aproape ca niciodata de cel mic. Fara emotii si fara niciun risc.Fie ca esti in casa sau in curte, ocupat cu multitudinea trebuintelor zilnice, poti fi linistit cu privire la siguranta bebelusului tau. Videofonul BM3200 permite o monitorizare permanenta, atat ziua cat si noaptea. ..

-20%
Videofon Digital de Monitorizare Bebelusi BM2600 - Vtech

Unitatea parentala avand ecranul de 2 inch, permite cea mai clara monitorizare a bebelusului. Avand dimensuni mici poate fi tinuta cu usurinta in buzunar, astfel in orice clipa vei sti ce face copilul tau atat pe timp de zi cat si noaptea. Mai mult avand imaginea in permanenta, exista posi..

Nuvita VideoVoice 3.3" Interfon Digital

Interfon digital bidirectional este unul dintre cele mai avansate sisteme de supraveghere la distanta cu posibilitatea de a asculta si de a interactiona cu copilul.Caracteristici:Unitatea parentala portabila cu afisare VGA 3.3",  dispune de un sistem cu infrarosii, si functie de Vox in unitatea..

Videofon Digital Bufnita Camera Rotativa Vtech BM4600

Ati vazut noul Videofon Digital Bufnita Pan Tilt and Zoom Vtech BM4600?Pe langa tehnologia digitala de inalta calitate pe care americanii de la Vtech au folosit-o pentru intreaga gama de produse destinate bebelusilor si copiilor, noul videofon digital vine cu ceva in plus: designul special al camere..

Videofon Digital Bidirectional Motorola MBP36SC

Videofonul Motorola MBP36SC va supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte.Deoarece acest monitor este echipat cu tehnologie 2.4GHz FHSS pentru claritatea sunetului, sunetul si imaginile din camera copilului se vor transmite cu foarte mare cl..

Videofon Digital +WiFi MBP855

Pentru parintii care iubesc tehnologia, Motorola a lansat noul model de videofon digital MBP855 Connect cu camera Wi-Fi si display curbat extra-large de 5'.Chiar daca te afli la birou, sau daca estii departe de tara, cu ajutorul noului monitor Motorola MBP855 Connect si a aplicatiei speciale Hubble ..

Videofon Digital + Wi-Fi MBP845 Connect

Pentru ca vroiai mai mult, Motorola iti prezinta noul model de videofon digital MBP845 Connect cu camera Wi-Fi HD si display extra-large de 5'' iti permite sa supraveghezi de la distanta tot ce se petrece in camera bebelusului.Chiar daca te afli la birou, sau daca estii departe de tara, cu ajutorul ..

-28%
-26%
-28%
-29%
-29%
-20%
-20%
Afişare 1 - 16 din 62 (4 pagini)