Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Umidificator Ultrasunete cu Aburi Reci

Umidificatorul UM550 pulverizeaza aburi rece prin producerea de vibratii de inalta frecventa ce nu pot fi percepute de urechea umana (ultrasunete). Confera un grad optim de umiditate in mediile uscate si incalzite, evita uscarea excesiva a aerului si ajuta la imbunatatirea respiratiei cop..

Umidificator ultrasonic Jane pentru camera

O atmosfera care este prea uscata nu este recomandata pentru sanatatea copilului. Aceasta atmosfera apare in timpul iernii, cand susrele de caldura sunt pornite si, de asemenea, in timpul verii datorita aerului conditionat cauzand disconfort, respectiv uscarea mucoaselor nazale, gat uscat..

Umidificator Miniland Ozonball

Umidificatorul Ozonball de la Miniland are higrometru (functie de masurare a umiditatii in aer), functie de ozonizare, precum si termometru de camera incorporat. Caracteristici generale : Umidificator cu abur rece, ideal pentru utilizarea in camera atunci cand aerul este prea uscat. ..

Umidificator Ionizator cu Abur Rece R/C LCD

Termostat de umiditate reglabil si automat pentru a mentine nivelul de umiditate dorit. Ionizator incorporat pentru a proteja sanatatea. Cartua filtru avansat pentru a reduce calcarul in apa. Control de la distanta (telecomanda). 5 setari temporizator (2,4,6,8,10 ore). Ecran..

Umidificator Ionizator cu Abur Rece

Ionizator incorporat pentru a proteja sanatatea. Lampa de noapte. Oprire automata cand rezervorul este gol. Duza de abur rece reglabila 360 °. Design estetic si ergonomic. ..

Umidificator Ionizator cu Abur Rece

Ionizator incorporat pentru a proteja sanatatea. Indicator de umiditate. Lampa de noapte. Cartus filtru avansat pentru a reduce calcarul in apa. Oprire automata cand rezervorul este gol. ..

Umidificator de Camera Trainy

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul Trainy Lanform este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat acesta sa poata respira mai usor, pe timp de noapte si in timpul zilei. Foarte usor ..

Umidificator de Camera Hello Kitty

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul de camera Hello Kitty este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat acesta sa poata respira mai usor, pe timp de noapte si in timpul zilei. Foart..

Mini Umidificator Portabil pentru Aer cu Ultrasunete

Iarna lipsa umiditatii poate usca pielea si poate provoca iritatii nazale si raceli frecvente. Umidificatoarele furnizeaza umiditatea relativa, care ajuta la protejarea sanatatii. Designul elegant si cele 7 culori automate de noapte fac din acest umidificator un decor modern pentru casa..

Visiomed Umidificator Humidoo XL cu Ultrasunete

Dotat cu tehnologia ultrasunetelor, umidificatorul Humidoo elibereaza un flux de vapori reci, sub forma de particule fine, care purifica si umidifica delicat aerul (nu exista riscul de arsuri la contactul cu vaporii). Umidificatorul are o functie de lampa de veghe (cu 3 niveluri de inte..

Umidificatorul Humidrop Miniland

Umidificatorul Humidrop de la Miniland este un umidifcator cu ultrasunete, cu abur rece,utilizand si esente. Este un aparat compact si usor de utilizat.  Caracteristici generale: Umidificator cu ultrasunete cu abur rece, ideal pentru utilizarea in camera atunci cand aerul este p..

Umidificator Ultrasonic Moon Essence Jane

Umidificatorul cu ultrasunete Moon de la Jane poate fi utilizat cu eficienta pentru a creste umiditatea aerului din camera, fara a influenta temperatura camerei. De asemenea este prevazut cu un compartiment special pentru uleiuri aromatice (aromoterapie) si include functie de schimbare a ..

Umidificator Ultrasonic Jane Shima

Umidificatorul cu ultrasunete Shima de la Jane produce abur cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete, fara a influenta insa temperatura camerei. O atmosfera care este prea uscata nu este recomandata pentru sanatatea copilului. Aceasta atmosfera apare in timpul iernii, cand susrele de c..

Umidificator si Purificator de Eer AirBi AIRWASHER PRIME

Umidifica si curata aerul prin spalare, folosind apa ca filtru natural pentru a retine praful si mirosurile urate din aer Sistemul de umidificare este bazat pe o tehnologie cu discuri rotative ce se invart usor si absorb apa, iar ventilatorul aparatului sufla aerul umed dintre discurile u..

Umidificator si Difuzor de Aromaterapie Pure Lanaform

Avand un design placut, modern si minimalist ce incadreaza orice incapere in care este asezat, acest umidificator este special conceput pentru restabilirea umiditatii adecvate casei tale si intregii familii, cat si pentru aromaterapie utilizand uleiuri esentiale, (uleiul nu este inclus).Umidificator..

Umidificator de Camera Pommy 2 in 1 Lanaform

Nu e nimic mai important decat sanatatea copilului, acesta este motivul pentru care Lanaform a proiectat umidificatorul Pommy. Cu formula sa 2 in 1, Pommy este umidificator de camara dar si difuzor de uleiuri esentiale, pentru un mediu sigur si sanatos în dormitorul copilului dumneavoastra. Cu auton..

Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)