Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Umidificator cu Abur Rece Humitouch Miniland

Umidificatorul cu abur rece Humitouch de la Miniland are grija de mediul inconjurator din casa.Functiile pot fi operate foarte usor doar prim atingere, multumita panoului de comanda „touch”.Caracteristici generale:Umidificator cu abur rece, ideal pentru utilizarea in camera atunci cand aerul este pr..

Umidificator Ultrasonic si Ionizare Jane MOON ION

Umidificatorul cu ultrasunete si ionizare  Moon  Ion (functie de ionizare) de la Jane poate fi utilizat cu eficienta pentru a creste umiditatea aerului din camera, fara a influenta temperatura camerei. De asemenea se pot utiliza esente de uleiuri aromatice  direct in rezervor (aromote..

Umidificator cu Abur Rece Humitouch Pure Mniniland

Umidificatorul cu abur rece Humitouch Pure de la Miniland curata si purifica aerul din camera prin functia de ozonizare. Functiile pot fi operate foarte usor doar prim atingere, multumita panoului de comanda „touch”.Caracteristici generale:Umidificator cu abur rece, ideal pentru utilizarea in camera..

Nuvita Umidificator Ultrasonic cu Ioni de Argint

Este un umidificator ultrasonic ce foloseste tehnologia ionilor de argint si a aburilor reci.Caracteristici: Umidifica si purifica aerul pentru a crea un ambient mai sanatos.Tehnologia ionilor de argint elimina germenii si bacteriile din apa iar filtrul de carbon ajuta la curatarea acesteia ina..

Dr. Care Umidificator cu functii de ionizare si aromoterapie Aeri 3.0

Cu Aeri 3.0 aerul din casa nu o sa mai fie niciodata uscat.Dotat cu rezervor de 4 l, Aeri 3.0 se poate utiliza pana la 20 de ore incontinuu.Datorita senzorului incorporat, dispozitivul porneste si se opreste automat, mentinand nivelul dorit de umiditate.Prevazut cu timer- intre 1- 12 ore- pentru a p..

Dr. Care Umidificator hibrid cu functii de ionizare si aromoterapie Aeri 6.0

Cu Aeri 6.0 aerul din casa nu o sa mai fie niciodata uscat.Dotat cu rezervor de 6 l, Aeri 6.0 se poate utiliza pana la 17 de ore incontinuu.Functie de aromaterapie- umidificatorul detine un mic rezervor special creat pentru uleiurile esentiale.Aeri 6.0 este un aparat hibrid- functioneaza atat cu vap..

Dr. Care Umidificator cu functie de ionizare Aeri 4.0

Cu Aeri 4.0 aerul din casa nu o sa mai fie niciodata uscat.Dotat cu rezervor generos de 6.5 l, Aeri 4.0 se poate utiliza timp indelungat (pana la 17 ore).Datorita functiei de auto off, dispozitivul porneste si se opreste automat, mentinand nivelul dorit de umiditate.Prevazut cu timer in trepte (1-2-..

Umidificator Chicco cu Abur Rece HumiCube 0luni+

Umidificator Chicco cu abur rece HumiCube, 0luni+Acest umidificator Chicco utilizeaza tehnologia cu ultrasunete si sistemul de vibratii de inalta frecventa pentru a nebuliza particulele mici de apa in camera in care este dispus umidificatorul si pentru a creste nivelul de umiditate din aer.Tehnologi..

Umidificator Chicco cu Abur Cald HUMI RELAX

Umidificator Chicco cu abur cald HUMI RELAXHumi relax creaza nivelul potrivit de umiditate in camera copilului difuzand vapori de apa fara bacterii. Simplu si usor de utilizat, este practic datorita sistemului de reumplere, difuzand vaporii la cca 4 minute dupa ce a fost pornit. Evacuarea vaporilor ..

Umidificator si Difuzor de Aromaterapie Pure Lanaform

Avand un design placut, modern si minimalist ce incadreaza orice incapere in care este asezat, acest umidificator este special conceput pentru restabilirea umiditatii adecvate casei tale si intregii familii, cat si pentru aromaterapie utilizand uleiuri esentiale, (uleiul nu este inclus).Umidificator..

Umidificator si Difuzor de Aromaterapie Living Lanaform

Avand un design placut, modern si minimalist ce incadreaza orice incapere in care este asezat, acest umidificator este special conceput pentru restabilirea umiditatii adecvate casei tale si intregii familii, cat si pentru aromaterapie utilizand uleiuri esentiale, (uleiul nu este inclus).Umidificator..

Umidificator de Camera Pommy 2 in 1 Lanaform

Nu e nimic mai important decat sanatatea copilului, acesta este motivul pentru care Lanaform a proiectat umidificatorul Pommy. Cu formula sa 2 in 1, Pommy este umidificator de camara dar si difuzor de uleiuri esentiale, pentru un mediu sigur si sanatos în dormitorul copilului dumneavoastra. Cu auton..

Laica HI3012 - Umidificator cu Abur Rece

Nivelul scazut al umiditatii poate afecta caile respiratorii provocand probleme de sanatate si disconfort mai ales pentru cei mici. Umidificatorul de aer ultrasonic Laica HI3012 a fost creat special pentru a asigura nivelul optim de umiditate, usurand respiratia copiilor si a adultilor.Dotat cu..

Laica HI3011 - Umidificator cu Abur Rece

Nivelul scazut al umiditatii poate afecta caile respiratorii provocand probleme de sanatate si disconfort mai ales pentru cei mici. Umidificatorul de aer ultrasonic Laica HI3011 a fost creat special pentru a asigura nivelul optim de umiditate, usurand respiratia copiilor si a adultilor.Dotat cu..

-22%
Umidificator Digital Wi-Fi Smart Nursery

Umidificatorul digital Wi-Fi face parte din noua gama Smart Nursery Motorola, gama de produse  Hi-Tech destinate ingrijirii bebelusilor.Umidicatorul Digital Wi-Fi Smart Nursery este primul aparat de acest tip cu ajutorul caruia puteti ajusta de la distanta nivelul optim al umiditatii si puteti ..

Babymoov-A047012-Umidificator Ultrasonic Aquarium

Umidificatorul utilizeaza tehnologia ultrasunetelor pentru dispersia vaporilor, cea mai eficienta metoda (microparticulele sunt dispersate si absorbite mult mai usor).Bronsite, conjunctivite, raceli, nas infundat – toate pot fi cauzate sau intretinute de atmosfera nepotrivita din camera bebelusului...

Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)