Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Termometru si Higrometru de Camera AMBI DROP

Termometrul de camera Ambidrop de la Miniland cu higrometru, pentru masurarea umiditatii din camera, precum si cu ceas. Caracteristici generale : Ecran digital  pentru o rapida si usoara citire a temperaturii. Sunt afisate in acelasi timp temperatura si umiditatea relativa din c..

Termometru Pentru Ureche si Frunte Lanaform

Termometrul familiei de la Lanaform a fost special proiectat pentru masurarea temperaturii corpului la nivelul fruntii si al urechilor. Poate fi folosit ca termometru pentru copii pentru a monitoriza febra bebelusului tau sau ca termometrul unui adult pentru a monitoriza simptomele de febra..

Termometru Digital THERMOFLEXI

Termometrul digital Thermo Flexi are acuratete maxima, fiind usor de utilizat, cu un timp redus de afisare a temperaturii, doar in 10 secunde. Caracteristici generale : Este foarte usor de utilizat, afisarea temperaturii realizandu-se doar in 10 secunde. Are o marja minima de af..

Termometru Digital SC37T

Caracteristici generale 100% etanseizat! Permite scufundarea completa în apa. Ecran LCD cu 3 cifre. Închiderea automata permite economisirea bateriei. Emite semnal sonor la sfârsitul masuratorii. Este disponibil în 3 culori: alb (SC35T), rosu si albastru (SC37T). Baterie înc..

Termometru Digital Miniland Thermotalk Plus

Termometrul Thermo Talk Plus, noul termometru de la Miniland, masoara temperatura corpului intr-o secunda. Are functie vocala de redare a temperaturii, aceasta functie fiind ideala mai ales pentru persoanele cu probleme de vedere, precum si in medii mai intunecoase, cand vizibilitatea est..

Termometru Digital Infrarosu

Masurarea rapida a temparaturii. Consum redus de energie. Capacitate de memorare a 10 masuratori. Scala disponibila de masurare dubla ° C sau ° F. Ecran LCD. Capac de protectie.         ..

Termometru De Baie Tip Peste

Caracteristici generale Este extrem de precis. Scala mare, usor de citit. Marcaje pentru temperatura apei ideale de baie. Masurare între 0°C si 50°C. Fara mercur. Are agatatoare. Design peste, poate fi folosit si ca o jucarie. Disponibil în diverse culori. Greuta..

Termometru De Baie Tip Broscuta

Caracteristici generale Scala mare, usor de citit. Marcaje pentru temperatura apei ideale de baie. Masurare între 10°C si 40°C. Fara mercur. Are agatatoare. Design broscuta, poate fi folosit si ca o jucarie. Dimensiuni: approx. 10 x 13 cm Greutate: pentru calcularea ..

Termometru Camera si Higrometru

Ecran LCD mare pentru iluminat. Prognoza meteo (afisare grafica). Memorie (temperatura si umiditatea maxime si minime). Afisaj tendinta temperaturii in ultimele 12 ore. Nivelul de umiditate, controlul temperaturii si alarma. Calendar, ora si alarma. Comutator ° C / ° F. ..

Termometru Baie THERMO BATH

Termometrul de baie si de camera de la Miniland este prevazut cu ecran digital. Acest termometru masoara temperatura apei, precum si temperatura aerului. Caracteristici generale : Ecran digital pentru o rapida si usoara citire a informatiilor afisate. Sunt afisate temperatu..

Termometru cu Infrarosu THERMO ADVANCED PLUS

Noul termometru cu infrarosu Thermo Advanced Plus, este mic si usor de transportat, putand masura in doar 2 secunde temperatura corpului, fara contact direct.  De asemenea, se poate masura temperatura obiectelor, precum si a hranei lichide sau solide. Acest termometru poate comunica ..

Termometru Suzeta Laica TH3002

Termometrul suzeta Bodyform masoara temperatura corporala a copilului dumneavoastra precis si fara dureri.Termometru Laica TH3002 este dotat cu ecran LCD pentru o citire usoara si cu semnal acustic la incheierea masuratorii.Memoreaza ultima temperatura inregistrata.Termometru suzeta Laica TH3002 est..

Termometru Frunte Laica TH1001

Termometru digital cu raze infrarosii pentru masurarea temperaturii la nivelul fruntii (cu contact) si de camera LaicaLaica baby line TH1001Laica TH1001 face parte din noua gama Laica Baby LineTermometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte si camera Laica TH1001 detecteaza temperatura corporal..

-32%
Termometru Digital Laica TH3106

Pentru sugari si copii Laica a dezvoltat o linie completa de cantare medicale autorizate si termometre, precum si umidificatoare, aerosoale fabricate in conformitate cu cele mai stricte controale de calitate si de siguranta, cu o atentie deosebita nevoilor specifice si de ingrijire acestui gru..

Termometru Digital Camera cu Lumina de Veghe Momert 1762

Un super termometru 2 in 1 cu lampa de veghe care isi schimba culoarea in functie de temperatura camerei. Masoara cu precizie temperatura aerului din camera copilului in doar cateva secunde. Lampa de veghe este activata cu usurinta, prin simpla apasare a partii superioare a termometrului. Avant..

Termometru de Baie Laica TH4007

Termometrul de baie Laica TH4007 monitorizează temperatura apei în timp real.Baia bebeluşului va fi distractivă şi, mai presus de toate, sigură.Termometrul de baie Laica detecteaza automat temperatura apei.Laica TH4007 este dotat cu lumina roşie de avertizare, care clipeşte în cazul în care temperat..

Afişare 1 - 16 din 105 (7 pagini)