Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Sterilizator universal pentru 6 biberoane

Caracteristici generale Sterilizeaza 6 biberoane si accesoriile acestora printr-o simpla apasarea a unui buton. Sterilizeaza fara chimicale. Capacul transparent ofera posibilitatea de a observa procesul de sterilizare. Timpul dintre dou..

Sterilizator Inox 6 Biberoane

Operatiuni controlate prin micro-computer : sterilizare rapida si sanatoasa in 3 minute. Design ergonomic : Multi-suport pentru sticle functional pentru 6 recipiente simultan. Functionare in conditii de sigurana si de incredere : fara coroziune si baza de incalzire din otel inoxidabil. ..

Sterilizator Biberoane Electric cu Aburi Momert 1700

Acest sterilizator electric pentru biberoane Momert este practic si usor de utilizat. Poate steriliza cu aburi 6 biberoane impreuna cu accesoriile lor. Este recomandat pentru majoritatea tipurilor de biberoane standard si cu gat larg. Perfect pentru sterilizari rapide si sigure. Sterilizeaza in..

Sterilizator Suzete Clevamama

Un nou concept de la Clevamama, sterilizatorul de suzete sterilizeaza pana la 6 suzete. Acesta se introduce in cuptorul cu microunde timp de 60 de secunde. Produsul are baza anti-alunecare pentru o aderenta optima, are dimensiuni micute si compacte facandu-l ideal pentru calatorii.  ..

Sterilizator pentru Microunde Vapostar REER

Sterilizeaza rapid si eficient biberoanele, tetinele si suzetele cu ajutorul cuptorului cu microunde, fara agenti chimici, printr-un proces ecologic doar cu vapori de apa Sterilizeaza rapid si eficient biberoanele, tetinele si suzetele cu ajutorul cuptorului cu microunde, fara agenti chimic..

Sterilizator Pentru Microunde "Steril Natural" 0 luni+

Sterilizator Chicco pentru microunde "Steril Natural", 0 luni+In primele 6 luni ale nou-nascutului si chiar pana la varsta de 12 luni, toate produsele care intra in contact cu acesta trebuie sterilizate in mod obligatoriu, deoarece sistemul imunitar al bebelusului nu este complet dezvoltat.CARACTERI..

Sterilizator Nurture pentru Cuptorul cu Microunde

Sterilizator pentru cuptorul cu microunde Nurture de la Vital Baby asigura sterilizarea in 3 pasi simpli: Adaugati apa Puneti biberoanele in cuptorul cu microunde Porniti cuptorul cu microunde Acest sterilizator compact si usor poate fi folosit pentru a steriliza 4 biberoane Vi..

Sterilizator microunde Jane

Sterilizati cu acest produs  acele produse ale copilul tau (tetine, port-tetine,biberoane,sticle, capace biberon)in cel mai sigura cale fara a utiliza nici un produs chimic. Sterilizatorul Jane foloseste abur pentru a elimina si distruge  microorganismele, bacteriile care pot veni in cont..

Sterilizator Microunde BebeduE

Sterilizator microunde pentru 3 biberoane cu accesorii de marimi si forme diferite. Sterilizarea se face cu aburi, nu aveti nevoie de substante chimice suplimentare.Include o tavita pentru pastrarea biberoanelor in pozitia corecta. Manerele laterale inchid capacul in siguranta. Capac transparent ast..

Sterilizator Electric Modular cu Aburi Chicco SterilNatural 3 in 1

Sterilizator electric modular cu aburi Chicco SterilNatural 3 in 1Sterilizarea permite protejarea bebelusului impotriva bacteriilor si germenilor, avand in vedere ca cel putin in primele 6 luni de la nastere, sistemul sau imunitar nu este inca format.Prin intermediul acestui produs se pot steriliza:..

Sterilizator Electric Modular cu Aburi Chicco SterilNatural 2 in 1

Sterilizator electric modular cu aburi Chicco SterilNatural 2 in 1Sterilizarea permite protejarea bebelusului impotriva bacteriilor si germenilor, avand in vedere ca cel putin in primele 6 luni de la nastere, sistemul sau imunitar nu este inca format.Prin intermediul acestui produs se pot steriliza:..

Sterilizator Electric cu Aburi NEW STYLE pentru 6 Biberoane

Sterilizarea cu abur este cea mai sanatoasa si naturala metoda de eliminare a microbilor si bacteriilor,  fara utilizarea de substante chimice. Sterilizeaza in mod complet natural: biberoane, tetine, suzete, pompe de san si alte accesorii si recipiente de hranire. Design elegant. ..

Sterilizator Electric cu Aburi NEW STYLE pentru 6 Biberoane

Sterilizarea cu abur este cea mai sanatoasa si naturala metoda de eliminare a microbilor si bacteriilor,  fara utilizarea de substante chimice. Sterilizeaza in mod complet natural: biberoane, tetine, suzete, pompe de san si alte accesorii si recipiente de hranire. Design elegant. ..

Sterilizator Electric cu Aburi 6 Biberoane Espresso BebeduE

Sterilizatorul electric cu aburi 6 biberoane Espresso poate steriliza pana la 6 biberoane cu accesorii de marimi si forme diferite. Sterilizarea se face cu aburi, nu aveti nevoie de substante chimice suplimentare.Prin intermediul acestui produs se pot steriliza: biberoane, tetine, suzete, accesoriil..

Sterilizator Electric Bebe Confort

Sterilizator electric 5-6 biberoane 0% BPA Sterilizeaza la aburi in 6 min. 5 biberoane cu gat larg sau 6 biberoane clasice. Cosurile interioare asigura o dispunere optima a accesoriilor pentru o sterilizare eficienta. Aburul este uniform dispersat pentru o sterilizare corec..

Sterilizator Electric

Sterilizatorul Electric Closer to Nature pastreaza produsele sterile in interior timp de 24 de ore daca tineti capacul inchis, astfel puteti sa mergeti la culcare si va veti trezi mult mai relaxati cand stiti ca biberoanele vor fi sterile. Sterilizatorul Electric cu Aburi Closer to Nature..

Afişare 1 - 16 din 41 (3 pagini)