Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Pernuta Cu Samburi De Cires Magarus

Pernuta Magarus poate fi folosita in mai multe scopuri: dureri stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice, etc. Imbracamintea moale de plus, detasabila si lavabila (la 40°C), este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu-le siguranta atunci cand nu se simt bine. ..

Micul Meu Prieten Incalzitor Model Catelus Gruenspecht

Caracteristici generale Pernuta Catelus poate fi folosita in mai multe scopuri: dureri stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice, etc. Imbracamintea moale de plus, detasabila si lavabila (la 40°C), este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu..

Perna cu Recipient de Apa Calda sau Rece Smuuzy REER

Recomandata pentru a facilita un somn linistit copiilor mici. Poate fi folosita in multe tratamente: dureri stomacale, colici, dureri menstruale, febra musculara, etc. Recipientul pentru apa devine mai flexibil cand este umplut cu apa calda Husa pufoasa si plãcuta la atingere, confe..

Perna cu Recipient de Apa Calda sau Rece 0,6l Model Safari

Recomandata pentru a facilita un somn linistit copiilor mici. Poate fi folosita in multe tratamente: dureri stomacale, colici, dureri menstruale, febra musculara, etc. Husa pufoasa si plãcuta la atingere, confectionata din lana pentru a pastra caldura foarte mult timp. Husa cu inchi..

Micul Meu Prieten Incalzitor Model Pisica Gruenspecht

Pernuta Pisica poate fi folosita in mai multe scopuri: dureri stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice, etc. Imbracamintea moale de plus, detasabila si lavabila (la 40°C), este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu-le siguranta atunci c..

Micul Meu Prieten Incalzitor Model Iepuras Gruenspecht

Pernuta Iepuras poate fi folosita in mai multe scopuri: dureri stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice, etc. Imbracamintea moale de plus, detasabila si lavabila (la 40°C), este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu-le siguranta atunci cand..

Jucarie cu Samburi de Struguri Model Ursulet Mare Gruenspecht

Aceasta pernuta umpluta cu seminte de struguri este un remediu traditional de a scapa de anumite dureri, datorita caldurii confortabile. Luand forma corpului, aceasta va ofera relaxare; Eficienta se bazeaza pe faptul dovedit ca samburii de struguri pot retine mult timp caldura sau frigul ..

Compresa pentru Gat Copii Gruenspecht

Compresa pentru gat cu samburi de struguri, potrivita pentru copii. Dimensiune reglabila datorita prinderii cu arici. Marimea potrivita pentru copiii intre 3 si 8 ani. Contine o pernuta umpluta cu samburi de struguri dimensiuni 4x13 cm si un sac suplimentar pentru medicamente al..

Centura Piept si Abdomen Marime 2 Gruenspecht

Centura de piept si abdomen, pentru terapie cu caldura sau frig.. Dimensiune reglabila datorita prinderii cu arici. Marimea potrivita pentru copiii intre 1 si 5 ani. Contine o pernuta umpluta cu samburi de struguri dimensiuni 12x12 cm si un sac suplimentar pentru medicamente alt..

Pernuta Anti-Colici cu Seminte de Rapita Girafa 6L+A.H.

Pernuta anti-colici cu seminte de rapita Girafa 6L+A.H.Poate fi folosita in multe scopuri: durerile stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice, etc.Husa exterioara detasabila.Design apreciat de copii mici.Dimensiuni: 15 cm x 15cm x 2 cmProdus medicinal de inalta calitate fabrica..

Perna cu Recipient de Apa Calda sau Rece 0,6l Model Safari

Recomandata pentru a facilita un somn linistit copiilor mici. Poate fi folosita in multe tratamente: dureri stomacale, colici, dureri menstruale, febra musculara, etc. Husa pufoasa si plãcuta la atingere, confectionata din lana pentru a pastra caldura foarte mult timp. Husa cu i..

Micul Meu Prieten Incalzitor Model Ursulet Gruenspecht

Pernuta Ursulet poate fi folosita in mai multe scopuri: dureri stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice, etc. Imbracamintea moale de plus, detasabila si lavabila (la 40°C), este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu-le siguranta atunci cand nu se simt ..

Micul Meu Prieten Incalzitor Model Maimutica Gruenspecht

Pernuta Maimutica poate fi folosita in mai multe scopuri: dureri stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice, etc. Imbracamintea moale de plus, detasabila si lavabila (la 40°C), este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu-le siguranta atunc..

Micul Meu Prieten Incalzitor Model Girafa Gruenspecht

Poate fi folosita in multe scopuri: durerile stomacale, colici, constipatie, picioare reci, bronsite cronice, etc. Imbracamintea moale de plus, detasabila si lavabila (la 40°C), este foarte confortabila pentru cei mici, oferindu-le siguranta atunci cand nu se simt bine. Samburii de c..

Jucarie cu Samburi de Struguri Model Ursulet Gruenspecht

Aceasta pernuta umpluta cu seminte de struguri este un remediu traditional de a scapa de anumite dureri, datorita caldurii confortabile. Luand forma corpului, aceasta va ofera relaxare; Eficienta se bazeaza pe faptul dovedit ca samburii de struguri pot retine mult timp caldura sau frigul ..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)