Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Categorie
Producatori
Pernă Pentru Alăptare My Brest Friend
Perna My Brest Friend este produsa in SUA si este una dintre cele mai alese perne de alaptare de catre mame.Un avantaj major este ca este intotdeauna gata de utilizate, neavand nevoie sa fie aranjata.Bebelusul este pozitionat corect si confortabil de la primul contact cu perna si chiar daca in timpu..
Conector Pentru Tuburi Ameda
Un conector pentru tuburi ce permite conectarea ambelor tuburi de silicon la pompa de sân electrică Ameda.Ce este și mai important este faptul că ai la îndemână două opțiuni de pompare. Fie pompezi din ambii sâni, fie doar dintr-unul singur, la alegere.Atunci când vrei să pompezi la un singur sân, p..
Stimulator Areolar 21 mm (2 buc) Ameda Flexishield
Acest stimulator areolar oferă o senzație de confort în timpul pompării.Flexishield este un insert flexibil care se poate atașa cupei colectoare standard de 25 mm. Mimează suptul bebelușului ajutând la colectarea unei cantități mai mari de lapte matern. Prin utilizarea insertului, diametrul cupei co..
Valve Pentru Pompa de Sân (Set 2 buc) Ameda
Setul conține o rezervă de 2 valve pentru pompa de sân de la Ameda.Se pot folosi atât pentru pompa de sân manuala One-Hand, cât și pentru pompele electrice, cea simplă Ameda Purely Yours Una sau cele duble. De uz casnic Ameda Lactaline sau de uz spitalicesc Ameda Elite.CARACTERISTICI VALVE PENTRU PO..
Tub din Silicon Ameda
Tub din silicon, de rezervă, pentru kitul de pompare Ameda. Pentru că nu se știe niciodată când vei avea nevoie de un accesoriu suplimentar…CARACTERISTICI TUB DIN SILICON:Se recomandă înlocuirea atunci când este crăpat, înțepat sau apar urme vizibile de uzură.Funcționarea corectă a pompei este influ..
Set Diafragme din Silicon (2 buc) Ameda
Unul dintre diferențiatorii majori ai pompelor de sân Ameda, este acest set de diafragme din silicon.Față de alte pompe de sân, aceste diafragme sunt practic o barieră împotriva microbilor și bacteriilor ce ar putea apărea în tubulatura și motorul pompei de sân. Diafragmele au rolul de a împiedica c..
Scoici de Protecție Mamelon Ameda Nipple Protectors
În primele zile de alăptare, pot apărea ragade la nivelul mamelonului sau areolei. În astfel de situații orice atingere a zonelor respective poate fi cauzatoare de dureri sau iritații. Pentru astfel de probleme, folosește cu încredere aceste scoici de protecție pentru mameloane.Pentru a evita f..
Capac Cupă Colectoare Ameda
Folosești o pompă de sân de la Ameda și ai nevoie de accesorii suplimentare? Fie că le înlocuiești, fie că sunt consumabile și trebuie schimbate, ai ajuns în locul potrivit! Acest capac cupă colectoare de la Ameda este un accesoriu util.CARACTERISTICI CAPAC CUPĂ COLECTOARE:este un adaptor care fixea..
Alimentator Auto Pentru Pompe de Sân Ameda
Pleci în concediu sau te deplasezi destul de mult cu mașina? Ai înțeles cât de important și cât de benefic este laptele matern pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a bebelu1ului tău? Atunci, cu siguranță, ai nevoie de un alimentator auto pentru pompa ta de sân de la Ameda. Astfel, îl vei putea..
Tampoane de sân Ameda NoShow Premium 50 de buc
Când urmează să fii mamă pentru prima dată, lumea capată alte dimensiuni și nu mereu confortabile.Asta a fost valabil și pentru mine.Din mai multe motive, după prima naștere, am devenit dependentă de tampoane de sân.Așa că am avut „șansa” să încerc nenumarate modele și branduri.Mi-aș fi dorit să pot..
Tampoane de Sân Ameda NoShow Premium 30 de buc
Când urmează să fii mamă pentru prima dată, lumea capată alte dimensiuni și nu mereu confortabile. Asta a fost valabil și pentru mine. Din mai multe motive, după prima naștere, am devenit dependentă de tampoane de sân. Așa că am avut „șansa” să încerc nenumarate modele și branduri.Mi-aș fi dorit să ..
Reducție Cupă Colectoare Ameda (22.5mm)
O reducție cupă colectoare este folosită atunci când mamele au nevoie de cupe colectoare mai mici. Mai exact, atunci când mamele care alăptează au nevoie de o dimensiune de 22.5 mm a cupei colectoare.Astfel, va beneficia de un confort sporit în timpul pompării, dar și de o pompare mult mai eficientă..
Cupe Colectoare (2+2) Ameda CustomFit Flanges
Ameda este producatorul de pompe de sân cu cele mai multe dimensiuni de cupe colectoare, respectiv 7, disponibile atât pentru pompele de uz personal, cât și pentru pompele de uz spitalicesc.Ameda CustomFit Flanges sunt folosite de mamele care au nevoie de cupe cu diametru mai mare, pentru confort și..
Cupa Colectoare Ameda CustomFit Flange 25 mm (s)
Cupa colectoare Ameda CustomFit Flange de 25 mm este cupa standard de la producătorul de pompe de sân Ameda, pentru cele două tipuri de kit disponibile: Ameda HygieniKit și Ameda EcoKit (pentru utilizare de scurtă durată).Ameda este producătorul de pompe de sân cu cele mai multe dimensiuni de cupe c..
Mamelon din Silicon Ameda (24mm)
Mamelonul din silicon se utilizează temporar în timpul alăptării atunci când mameloanele mamei sunt dureroase, crăpate, plate sau ombilicate.Fabricate dintr-un material moale și flexibil, fără gust sau miros, aceste mameloane sunt extrem de simplu de folosit și se spală cu ușurință. Dimensiunea de c..
Corectoare Mamelon Ameda Nipple Formers
Forma mameloanelor variază de la femeie la femeie așa cum și unii bebeluși pot avea sau nu dificultăți în a suge. Mai ales dacă vorbim de mameloane plate sau ombilicate. Pentru astfel de situații, există aceste corectoare mamelon.Aceste corectoare pregătesc mameloanele pentru alăptare. Se atașează p..
Afişare 1 - 16 din 340 (22 pagini)