Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Cantar Electronic Pentru Copii Scaly Up

Cantar electronic care poate fi utilizat atat pentru bebelusi, precum si pentru copii cu varsta de pana la 14 ani (maxim 50 kg). Caracteristici generale : Cantar electronic ideal pentru bebelusi, dar si pentru copii cu varsta de pana la 14 ani, respectiv cu limita de cantarire 50 kg...

Cantar Electronic Pentru Bebelusi Lanaform

Cantarul pentru bebelusi de la Lanaform special conceput pentru confortul copilului dumneavoastra si a intregii familii. Exact si usor de utilizat, cantarul digital pentru sugari, va poate cantari copilul cu o precizie de 5 grame. Cantarele Lanaform, destinate sa cantareasca copilul dvs..

Cantar Digital Pentru Bebelusi

Senzor de greutate cu precizie mare. Ecran LCD cu lumina albastra de fundal. Platforma de plastic sigura. Oprire automata. Indicator de supra incarcare. Indicator de baterie descarcata. Functie TARA. Capacitate de 20 kg / 44lb. Marja de eroare de 5g / 0.01lb. ..

Cantar Digital cu Muzica pentru Bebelusi REER

Caracteristici generale Este usor de utilizat, folosind doar un singur buton. Se aseaza copilul pe taler si în doar câteva secunde veti sti greutatea. Are afisaj digital LCD foarte mare. Are functie de echilibrare pentru gasirea automat..

Cantar pentru Copii Laica PS3005

Laica va ofera noul cantar electronic pentru copii PS3005, un instrument ideal pentru masurarea greutatii corporale a copiilor.Cantarul Laica PS3005 este dotat cu un ecran LCD de dimensiuni generoase.Platforma cantarului Laica PS3005 este din sticla securizata groasa de 8 mm usor de curatat.Avand o ..

Cantar pentru Bebelusi Laica PS3004

Cantarul pentru bebelusi Laica PS3004 este cel mai nou in colectia de cantare create pentru cei mici.Cantarul pt bebelusi Laica PS3004 te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp.Functia TARE a cantarului iti permite sa masori cu precizie greutatea copilului, facand abstr..

Cantar pentru Bebelusi Bodyform BM4500

Cantarul pentru bebelusi Bodyform BM4500 produs de Laica S.p.A. Italia te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp.Cantarul Bodyform BM4500 este dotat cu o functie speciala care permite afisarea unei valori constante a greutatii, in pofida miscarilor neasteptate ale bebel..

-24%
Cantar pentru Bebelusi Laica PS3001

Cantarul pentru bebelusi PS3001 produs de Laica te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp.Cantarul Laica PS3001 este dotat cu o functie speciala care permite afisarea unei valori constante a greutatii, in pofida miscarilor neasteptate ale bebelusului.Cantarul pentru beb..

Cantar Bebelusi si Copii Momert 6420 Electronic

Cantar bebelusi nou nascuti si copii Momert electronic pentru a cantari cu precizie greutatea copilului Dumneavoastra. Este prevazut cu un platou detasabil si datorita acestui aspect poate fi utilizat si de catre copiii care stau in picioare.Acest cantar electronic pentru copii este usor de utilizat..

Nuvita Cantar Digital Bebe 1300

Cantar digital cu precizie ridicata de 5 gr. Este ideal pentru a controla cu precizie greutatea bebelusului in primele etape ale cresterii.  Foarte util pe parcursul primelor luni de viata, cand este important sa se monitorizeze cu exactitate cantitatea de lapte asimilata de nou-nascut in timpu..

Cantar Electronic Pentru Bebelusi Lanaform

Cantarul pentru bebelusi de la Lanaform special conceput pentru confortul copilului dumneavoastra si a intregii  familii. Exact  si usor de utilizat, cantarul digital pentru sugari, va poate cantari copilul cu o precizie de 5 grame. Cantarele Lanaform, destinate sa cantareasca copilu..

Cantar Electronic Pentru Alimente Art Nouveau  Bleu

Cantar electronic pentru alimente Art Nouveau - Bleu Un practic cantar de bucatarie cu ajutorul caruia puteti cantari alimentele, atat cele lichide cat si cele solide. Masoara in i pentru alimente solide si in ml pentru lichide. Greutate maxima: 5 kg Gradare: 1 g de la 0 la..

Cantar Electronic Digital Chicco Pentru Bebelusi Chicco

Cantar electronic digital Chicco pentru bebelusiCu forma sa ergonomica si compacta , cantarul electronic Chicco va poate cantari copilul inca din primele zile de la nastere si  greutati de la 30 g la 20 kg. Diviziunea de 10 gr va poate permite sa depistati si cele mai mici variatii de greutate...

Cantar Electronic Copii Miniland Emyscale

Cantarul eMyScale poate fi conectat la telefon sau tableta prin intermediul Bluetooth pentru a inregistra valorile cantarite in aplicatia eMyBaby pusa la dispozitie gratuit de catre Miniland Baby. In acest fel, parintii vor putea sa monitorizeze evolutia greutatii copilului. Foarte u..

Cantar Digital pentru Bebelusi Topcom

Cu ajutorul cantarului TopCom, puteti urmari evolutia bebelusului in fiecare zi. Cu o divizare de 10 grame, greutatea masurata va fi cat se poate de precisa. Forma ergonomica al acestuia, permite masurarea copilului, in cele mai optime conditii. Caracteristici: Valoare maxi..

Cantar Bebelusi si Copii Momert 6475 Electronic

Un cantar bebelusi nou nascuti si copii Momert care va cantari cu acuratete copilul. Este usor de utilizat, practic si prevazut cu un ecran LCD pentru o vizualizare usoara a kilogramelor bebelusului Dumneavoastra. Este prevazut cu platou detasabil care va permite sa cantariti chiar s..

Afişare 1 - 16 din 31 (2 pagini)