Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Aparat de Aerosoli Speedy

Aparatul de aerosoli  cu piston SPEEDY ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Aparatul de aerosoli SPEEDY (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. Ap..

Aparat de Aerosoli Profesional Happyneb III

Aparatul de aerosoli cu piston profesional HAPPYNEB III ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Aparatul de aerosoli profesional HAPPYNEB III (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin car..

Aparat de Aerosoli Piconeb

Aparatul de aerosoli cu piston PICONEB ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Aparatul de aerosoli PICONEB (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. A..

Aparat de Aerosoli Atomizer

Aparatul de aerosoli cu piston ATOMIZER ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Aparatul de aerosoli ATOMIZER (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. ..

Aparat de Aerosoli Aerolight

Converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. Aerosolul Aerolight trateaza afectiuni ale cailor respiratorii. Se poate folosi atat de catre copii cat si de adulti si batrani. Tratamentul se poate efectua cu usurinta de acasa sau din locurile unde cal..

Aparat de Aerosoli Laica NE2012 cu Compartiment de Accesorii

Aparatul de aerosoli Laica NE2012 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE2012 transforma medicamentele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiind dot..

Aparat Aerosoli Portabil Laica NE1005

Aparat aerosoli portabil cu ultrasunete Laica NE1005 pentru copii si adulti - silentiosAparat aerosoli portabil Laica NE1005 dispune de design italian si cea mai noua tehnologie, fiind caracterizat prin silentiozitate si portabilitate. Este ideal pentru copii care de obicei se sperie de zgomotul fac..

Aparat Aerosoli Laica NE2010

Aparatul de aerosoli Laica NE2010 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE2010 transforma medicamentele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiind dot..

Aparat Aerosoli Compact Laica NE3001 MINI

Aparatul de aerosoli Laica NE3001 este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor, aparatul de aerosoli cu piston Laica NE3001 transforma medicamentele din forma lichida in vapori. Acestea vor fi usor de inhalat atat de cei mari cat si de cei mici, aparatul fiind dot..

SisiBabyCare Aparat Aerosoli Pentru Copii si Bebelusi cu Suzeta Speciala Ursulet

Aparaul de aerosoli cu compresor în formă de ursulet este perfect pentru mama si perfect pentru copii Inhalatorul nu numai ca arata foarte bine, dar asigură, de asemenea un tratament rapid şi eficient: Sidestream ® Camera permite o penetrare mai adâncă în căile respiratorii, oferind o creştere ..

SisiBabyCare - Aparat Aerosoli Pentru Copii si Bebelusi cu Suzeta Speciala Vacuta

Aparaul de aerosoli cu compresor în formă de vacuta, este perfect pentru mama si perfect pentru copii Inhalatorul nu numai ca arata foarte bine, dar asigură, de asemenea un tratament rapid şi eficient: Sidestream ® Camera permite o penetrare mai adâncă în căile respiratorii, oferind o creştere ..

Nuvita Aparat Aerosol cu Compresor - 5021

Nuvita Aparat aerosol cu compresor - 5021Acest aparat este indicat in tratamentul astmului, racelilor, bronsitelor, alergiilor si altor probleme respiratorii, fiind un dispozitiv medical compact destinat sa mareasca eficienta medicamentelor prescrise de medic pentru caile bronho-pulmonare. Acce..

Aparat de Aerosoli Respiro 3A Health Care

Aparatul de aerosoli  cu piston Respiro ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Aparatul de aerosoli Respiro (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. ..

Aparat de Aerosoli Profesional ISINEB  3A Health Care

Aparatul de aerosoli cu piston profesional ISINEB ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Aparatul de aerosoli profesional ISINEB (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi u..

Aparat de Aerosoli Nebby Plus 3A Health Care

Aparatul de aerosoli cu piston Nebby Plus ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Aparatul de aerosoli Nebby Plus (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. ..

Aparat de Aerosoli Funneb

Aparatul de aerosoli cu piston FUNNEB ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever. Aparatul de aerosoli FUNNEB (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. Apa..

Afişare 1 - 16 din 39 (3 pagini)