Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Categorie
Producatori
Videofon Prin Internet You See

YousSee este o solutie de monitorizare,supraveghere si comunicare audio-video bidirectionala prin internet. Pastrand functionalitatile unui video-baby-monitor clasic si oferind facilitati suplimentare, solutia Yousee permite : Monitorizare si supraveghere copilului, bonei prin internet. ..

Video Monitor MultiCam

Cea mai noua tehnologie de transmisie digitala pentru a furniza o imagine clara perfecta. Ecran LCD 2.4 inch pe receptor. Functie walkie-talkie. Zoom. Termometru ambiental. Optiune de vizionare pe Skype  (cu conectare la calculator). Inregistrare video pe card SD (nu est..

Video Monitor IR Camera

Cea mai noua tehnologie de transmisie digitala pentru a furniza o imagine clara, perfecta. Ecran LCD 2.4 inch pe receptor. Functie walkie-talkie. Zoom pe imagine. Termometru ambient in camera copilului. 8 cantece de leagan linistitoare. Alerta pentru hranire. Abilita..

Umidificator Ultrasunete cu Aburi Reci

Umidificatorul UM550 pulverizeaza aburi rece prin producerea de vibratii de inalta frecventa ce nu pot fi percepute de urechea umana (ultrasunete). Confera un grad optim de umiditate in mediile uscate si incalzite, evita uscarea excesiva a aerului si ajuta la imbunatatirea respiratiei cop..

Umidificator ultrasonic Jane pentru camera

O atmosfera care este prea uscata nu este recomandata pentru sanatatea copilului. Aceasta atmosfera apare in timpul iernii, cand susrele de caldura sunt pornite si, de asemenea, in timpul verii datorita aerului conditionat cauzand disconfort, respectiv uscarea mucoaselor nazale, gat uscat..

Umidificator Miniland Ozonball

Umidificatorul Ozonball de la Miniland are higrometru (functie de masurare a umiditatii in aer), functie de ozonizare, precum si termometru de camera incorporat. Caracteristici generale : Umidificator cu abur rece, ideal pentru utilizarea in camera atunci cand aerul este prea uscat. ..

Umidificator Ionizator cu Abur Rece R/C LCD

Termostat de umiditate reglabil si automat pentru a mentine nivelul de umiditate dorit. Ionizator incorporat pentru a proteja sanatatea. Cartua filtru avansat pentru a reduce calcarul in apa. Control de la distanta (telecomanda). 5 setari temporizator (2,4,6,8,10 ore). Ecran..

Umidificator Ionizator cu Abur Rece

Ionizator incorporat pentru a proteja sanatatea. Lampa de noapte. Oprire automata cand rezervorul este gol. Duza de abur rece reglabila 360 °. Design estetic si ergonomic. ..

Umidificator Ionizator cu Abur Rece

Ionizator incorporat pentru a proteja sanatatea. Indicator de umiditate. Lampa de noapte. Cartus filtru avansat pentru a reduce calcarul in apa. Oprire automata cand rezervorul este gol. ..

Umidificator de Camera Trainy

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul Trainy Lanform este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat acesta sa poata respira mai usor, pe timp de noapte si in timpul zilei. Foarte usor ..

Umidificator de Camera Hello Kitty

Special conceput si dezvoltat pentru copii, umidificatorul de camera Hello Kitty este perfect pentru orice familie cu nou-nascuti care sufera de probleme respiratorii care au nevoie de aer umidificat, astfel incat acesta sa poata respira mai usor, pe timp de noapte si in timpul zilei. Foart..

Termometru si Higrometru de Camera AMBI DROP

Termometrul de camera Ambidrop de la Miniland cu higrometru, pentru masurarea umiditatii din camera, precum si cu ceas. Caracteristici generale : Ecran digital  pentru o rapida si usoara citire a temperaturii. Sunt afisate in acelasi timp temperatura si umiditatea relativa din c..

Termometru Pentru Ureche si Frunte Lanaform

Termometrul familiei de la Lanaform a fost special proiectat pentru masurarea temperaturii corpului la nivelul fruntii si al urechilor. Poate fi folosit ca termometru pentru copii pentru a monitoriza febra bebelusului tau sau ca termometrul unui adult pentru a monitoriza simptomele de febra..

Termometru Digital THERMOFLEXI

Termometrul digital Thermo Flexi are acuratete maxima, fiind usor de utilizat, cu un timp redus de afisare a temperaturii, doar in 10 secunde. Caracteristici generale : Este foarte usor de utilizat, afisarea temperaturii realizandu-se doar in 10 secunde. Are o marja minima de af..

Termometru Digital SC37T

Caracteristici generale 100% etanseizat! Permite scufundarea completa în apa. Ecran LCD cu 3 cifre. Închiderea automata permite economisirea bateriei. Emite semnal sonor la sfârsitul masuratorii. Este disponibil în 3 culori: alb (SC35T), rosu si albastru (SC37T). Baterie înc..

Termometru Digital Miniland Thermotalk Plus

Termometrul Thermo Talk Plus, noul termometru de la Miniland, masoara temperatura corpului intr-o secunda. Are functie vocala de redare a temperaturii, aceasta functie fiind ideala mai ales pentru persoanele cu probleme de vedere, precum si in medii mai intunecoase, cand vizibilitatea est..

Afişare 1 - 16 din 446 (28 pagini)