Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Dimensiuni
433
90
162
34
35
Caracteristici speciale
84
89
86
85
87
Culoare
106
NOU
Patut copii din lemn Hubners Kamilla 120x60 cm alb

Detalii Patut copii din lemn Hubners Kamilla 120x60 cmCaracteristici:Patutul pentru copii Kamilla cu un design simplu si modern foarte util si confortabil poate fi alegerea ideala pentru orice incapere, utilizabil de la 0 luni la 3-4 ani, produs in U.E. cu certificare de siguranta si calitate Europe..

NOU
Patut copii din lemn Hubners Kamilla 120x60 cm venghe

Detalii Patut copii din lemn Hubners Kamilla 120x60 cmCaracteristici:Patutul pentru copii Kamilla cu un design simplu si modern foarte util si confortabil poate fi alegerea ideala pentru orice incapere, utilizabil de la 0 luni la 3-4 ani, produs in U.E. cu certificare de siguranta si calitate Europe..

Patut din Lemn Tomi VI Natur cu Sertar

Patut din lemn pentru copii Tomi VI Natur cu sertarDimensiuni 120 x 60 centimetri.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 3 ani.Dotat cu sertar foarte spatios.Caracteristici:suport de saltea din lamele, ..

Patut din Lemn Tomi XIII COlor cu Sertar

Patut din lemn pentru copii Tomi XIII color cu sertarDimensiuni 120 x 60 centimetri.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 3 ani.Dotat cu sertar foarte spatios.Caracteristici:suport de saltea din lamele..

Patut din Lemn Tomi XIII Natur cu Sertar

Patut din lemn pentru copii Tomi XIII Natur cu sertarDimensiuni 120 x 60 centimetri.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 3 ani.Dotat cu sertar foarte spatios.Caracteristici:suport de saltea din lamele..

Patut din Lemn Tomi XIII Color Laterala Culisanta

Patut din lemn pentru copii Tomi XIII color cu laterala culisantaDimensiuni 120 x 60 centimetri.Acest patut Tomi poate fi comandat cu roti,la un cost suplimentar de 30 de lei.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana l..

Patut din Lemn Tomi XIII Natur Laterala Culisanta

Patut din lemn pentru copii Tomi XIII Natur cu laterala culisantaDimensiuni 120 x 60 centimetri.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 3 ani.Dotat cu laterala culisanta.Caracteristici:suport de saltea d..

Patut din Lemn Tomi XII Color cu Sertar

Patut din lemn pentru copii Tomi XII color cu sertarDimensiuni 120 x 60 centimetri.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 3 ani.Dotat cu sertar foarte spatios.Caracteristici:suport de saltea din lamele,..

Patut din Lemn Tomi XII Natur cu Sertar

Patut din lemn pentru copii Tomi XII Natur cu sertarDimensiuni 120 x 60 centimetri.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 3 ani.Dotat cu sertar foarte spatios.Caracteristici:suport de saltea din lamele,..

Patut din Lemn Tomi XII Color cu Laterala Culisanta

Patut din lemn pentru copii Tomi XII color cu laterala culisantaDimensiuni 120 x 60 centimetri.Acest patut poate fi comandat cu roti,,la un cost suplimentar de 30 de lei.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la var..

Patuturi din Lemn Tomi X Color cu Sertar

Patut din lemn pentru copii Tomi X color cu sertarDimensiuni 120 x 60 centimetri.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 3 ani.Dotat cu sertar foarte spatios.Caracteristici:suport de saltea din lamele, c..

Patut din Lemn Tomi XII Natur Laterala Culisanta

Patut din lemn pentru copii Tomi XII Natur cu laterala culisantaDimensiuni 120 x 60 centimetri.Acest patut Tomi poate fi comandat cu roti,la un cost suplimentar de 30 de lei.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la..

Patut din Lemn Tomi XIV Color

Patut din lemn pentru copii Tomi XIV color standardDimensiuni 120 x 60 centimetri.In cazul in care doriti patutul Tomi XIV cu set de 4 roti,la un cost suplimentar de 30 de lei.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana ..

Patut din Lemn Tomi XIV Natur

Patut din lemn pentru copii Tomi XIV natur standardDimensiuni 120 x 60 centimetri.In cazul in care doriti patutul Tomi XIV natur cu set de 4 roti,la un cost suplimentar de 30 de lei.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si..

Patut din Lemn Tomi X Natur cu Sertar

Patut pentru copii Tomi X Natur cu sertarDimensiuni 120 x 60 centimetri.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 3 ani.Dotat cu sertar foarte spatios.Caracteristici:suport de saltea din lamele, ce asigura..

Patut din Lemn Tomi X Color Laterla Culisanta

Patut din lemn pentru copii Tomi X color cu laterala culisantaDimensiuni 120 x 60 centimetri.Acest patut poate fi comandat cu roti,,la un cost suplimentar de 30 de lei.Este un patut pentru copii din lemn masiv de pin, practic, usor de montat si stabil.Poate fi utilizat de la nastere si pana la varst..

Afişare 1 - 16 din 469 (30 pagini)

Asadar, pentru familiile care urmeaza sa se completeze, in curand, cu un nou membru, Strollers.ro propune o gama de patuturi din lemn concepute special pentru nou nascuti. Iata cele mai importante caracteristici ale celui mai stabil patut din lemn natural pentru bebelusi:

  • patuturile sunt disponibile in culori diferite, precum negru, albastru si crem pentru baieti, dar si alb pentru fetite;
  • modelele sunt confectionate din lemn masiv, pentru siguranta garantata a micutilor dumneavoastra;
  • puteti alege ca acesta sa fie cu masa de infasat si cu sertar, pentru a putea depozita hainutele lui bebe;
  • exista modele cu laterala culisanta, cu balansoar si cu comoda;
  • aveti posibilitatea de a alege un patut din lemn pe roti, pentru a-l putea deplasa cu usurinta dintr-o camera in alta. De asemenea, puteti achizitiona si un model vintage, cu laterala detasabila, in functie de decorul dormitorului.
  • Alegeti patutul perfect cu sistem de leganare inclus, doar de pe Strollers.ro, magazinul online care va propune o gama variata de accesorii ieftine gandite special pentru prichindeii dumneavoastra. Analizati oferta noastra si descoperiti produsele la un pret accesibil tuturor!