Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Dimensiuni
34
35
55
Caracteristici speciale
84
89
86
85
87
Culoare
106
97
384
Patut KLUPS Little Giraffe Wenge + Saltea 10 MyDreams II

Patutul copii din lemn Klups Safari Giraffe are un design modern si un desen pe una dintre laterale cu o girafa draguta. Acest patut copii este confectionat din materiale de foarte buna calitate, non-toxice. Suportul saltelei este reglabil pe 3 niveluri, in functie de varsta micutului.&nbs..

Patut cu sertar KLUPS Safari Giraffe Alb + Saltea 10 Confort II

Un patut cu sertar Klups Safari Giraffe Alb care va fi indragit de copii si care va fi usor de montat si intretinut. Acesta este confectionat din materiale de calitate, non-toxice si este prevazut cu un model dragut cu o girafa.Doua dintre barele laterale ale acestui patut pentru copii sunt dem..

Patut Cu Sertar Klups Safari Giraffe Alb + Saltea 12 MyKids

Patutul cu sertar Klups Safari Giraffe este modern, usor de montat si asortat in orice tip de camera. Este confectionat din materiale de calitate, non-toxice si este prevazut cu 2 bare ale grilajului lateral demontabile.Suportul pentru saltea se poate regla in functie de varsta copilului, pe 3 ..

Patut Cu Sertar Klups Teddy With Stars Wenge + Saltea 12 MyKids

Patutul pentru copii KLUPS Teddy with Stars este un patut cu un design modern, perfect pentru copilasul dumneavoastra. Suportul pe care se instaleaza salteaua se regleaza pe 3 niveluri, in functie de varsta copilasului. Patutul este prevazut cu un sertar pentru depozitarea hainutelor, scut..

Patut KLUPS Little Giraffe Wenge + Saltea 12 MyDreams

Patutul copii din lemn Klups Safari Giraffe are un design modern si un desen pe una dintre laterale cu o girafa draguta. Acest patut copii este confectionat din materiale de foarte buna calitate, non-toxice. Suportul saltelei este reglabil pe 3 niveluri, in functie de varsta micutului.&nbs..

Patut KLUPS Little Giraffe Wenge + Saltea 12 MyKids

Patut Copii Din Lemn KLUPS Little GIRAFFE WengePatutul copii din lemn Klups Safari Giraffe are un design modern si un desen pe una dintre laterale cu o girafa draguta. Acest patut copii este confectionat din materiale de foarte buna calitate, non-toxice.Suportul saltelei este reglabil pe 3 nive..

Patut Klups Safari Giraffe Alb + Saltea 10 MyKids MyDreams II

Patutul Klups Safari Giraffe Alb este simplu si modern. Acest patut copii este sigur si confortabil, ideal pentru copilul dumneavoastra.Suportul pe care se instaleaza salteaua se regleaza pe 3 niveluri, in functie de varsta micutului. Patutul poate fi montat cu usurinta in orice tip de camera, fiind..

Patut KLUPS Little Giraffe Wenge + Saltea 10 MyKids Confort II

Patutul copii din lemn Klups Safari Giraffe are un design modern si un desen pe una dintre laterale cu o girafa draguta. Acest patut copii este confectionat din materiale de foarte buna calitate, non-toxice. Suportul saltelei este reglabil pe 3 niveluri, in functie de varsta micutului. Doua bare sun..

Patut cu sertar KLUPS Paula Natur Wenge + Saltea 8 MyKids Confort II

Patutul cu sertar Klups Paula este usor de asamblat si asortat in orice tip de camera. Este confectionat din materiale de calitate si este prevazut cu marginile rotunjite pentru a preveni accidentarea copilului.Pentru a depozita scutece, jucarii, hainute sau lenjeria pentru patut exista un sert..

Patut MyKids Serena Wenge + Saltea MyDreams II 120x60x8

Un patut copii lemn fara sertar MyKids Serena care va oferi camerei copilului o nota de eleganta. Este confectionat din lemn de pin si pal de calitate superioara. Suportul pentru saltea este solid si poate fi reglat pe 3 niveluri de inaltime, in functie de varsta bebelusului. Acest su..

Patut copii Klups Safari Sweet Bear + Saltea MyKids Basic II 10cm

Un patut copii este unul dintre primele produse pe care trebuie sa le achizitionati pentru camera bebelusului. Alegerea patutului este foarte importanta. Acest patut este confectionat din materiale non-alergice, testate. Producatorii au utilizat combinatia de pal de calitate si lemn de pin. Suportul..

Patut MyKids Serena Natur + Saltea MyDreams II 120x60x8

Patutul copii MyKids Serena Natur 3615 este un patut cu un design modern, confectionat din fag si pal de cea mai buna calitate. Patutul copii este prevazut cu un suport pentru saltea foarte sigur si solid, reglabil pe 3 niveluri si prevazut cu lamele pentru o mai buna aerisire a saltelei. ..

Patut Copii Din Lemn KLUPS LITTLE BUNNY Capuccino + Saltea MyKids Basic II 10cm

Patutul copii din lemn Klups Little Bunny Capuccino este un patut copii cu un design modern. O laterala a acestui patut bebe are un desen dragut cu un iepuras. Suportul saltelei se poate regla in functie de varsta micutului, pe 3 niveluri. Doua bare sunt demontabile pentru ca cel mic sa poata urca s..

Patut MyKids Serena Alb + Saltea MyDreams II 120x60x8

Patutul copii MyKids Serena Alb 6806 este un patut cu un design modern, confectionat din fag si pal de cea mai buna calitate. Patutul copii este prevazut cu un suport pentru saltea foarte sigur si solid, reglabil pe 3 niveluri si prevazut cu lamele pentru o mai buna aerisire a saltelei. Pa..

Patut KLUPS Teddy with Stars Wenge + Saltea MyKids Basic II 10 cm

Acest patut copii din lemn Klups Teddy este ideal pentru copilul Dumneavoastra deoarece este practic si modern. Suportul pentru saltea al acestui patut copii este reglabil in 3 puncte, in functie de varsta bebelusului. Materialele utilizate pentru confectionare sunt de calitate superioara, nu sunt t..

Patut KLUPS Safari Giraffe Alb + Saltea MyKids Basic II 10cm

Patutul pentru copii KLUPS Safari Giraffe este un patut cu un design modern, perfect pentru copilasul dumneavoastra. Patutul poate fi montat in orice tip de camera, fiind usor de asortat, datorita modelului si culorii. Suportul pe care se instaleaza salteaua poate fi reglat pe 3 niveluri, in functie..

Afişare 1 - 16 din 313 (20 pagini)