Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Dimensiuni
35
Grosime
46
Saltea Landou cocos 75x35x2 cm

Salteaua este umpluta cu fibre de cocos si acoperita cu material pufos. Aceasta combinatie asigura suportul adecvat pentru spatele copilului si garanteaza un inalt nivel de confort. Husa este realizata din material matlasat moale, placut la atingere si ventilant. Poate fi scoasa si spalata la 4..

Saltea Cocos/Spuma 140x70x12 cm

Structura:husa din bumbac 100%, detasabilaplaca din fibra naturala de cocos, compactata, cu respiratie naturalaspuma poliuretanicaCaracteristici:fibra de cocos ce provine dinplantatii tropicale, nepoluatefibrele se obtin din prelucrare invelisului nucilor de cocos, nu prin distrugerea cocotierilor s..

Salteluta Pentru Patut Bebe Nest Air + Candide

Atunci cand bebelusii se nasc, isi pierd sentimentul de protectie oferit de mediul din burtica mamei. Bebe Nest a fost special realizat de catre expertii de la Candide, astfel incat bebelusii sa nu-si piarda sentimentul de siguranta atunci cand sunt asezati in patut. In felul acesta, atat bebelusii ..

Salteluta Bebelusi Pentru Landou 74cmx30cm Clevamama

Produsele Clevamama sunt create de mame pentru mame, confectionate din cele mai atent selectionate materiale care sa nu fie nocive pentru copil. Acest produs este certificat Oeko-tex. S-a demonstrat ca reduce semnificativ sindromul de plagiocefalie. Studiul a confirmat ca perna ..

Salteluta Bebelusi Pentru Landou 66cmx28cm Clevamama

Produsele Clevamama sunt create de mame pentru mame, confectionate din cele mai atent selectionate materiale care sa nu fie nocive pentru copil. Acest produs este certificat Oeko-tex. S-a demonstrat ca reduce semnificativ sindromul de plagiocefalie. Studiul a confirmat ca perna ..

Saltea Cos Shnuggle Hipoalergenica

Complet reversibila, salteaua de la Shnuggle hipoalergenica are husa special creata pentru a pastra o igiena sporita. Spuma din interior are o grosime de 25 mm, fermitatea acesteia asigurand un echilibru optim intre suport si confort. Husa pastreaza prospetimea saltelei, reducand cau..

Saltea Cos Shnuggle CosyQuilt

De ce sa nu faceti un upgrade saltelei Shnuggle de la cea standard la salteaua de lux CosyQuilt? Aceasta are o husa detasabila matlasata, care este respirabila, rezistenta la apa si poate fi spalata la masina la 60 de grade Celsius. Miezul din spuma este hipoalergenic asigurand fermi..

Saltea Cos Shnuggle AIR 3D

Salteaua air 3D (tip fagure) de la Shnuggle ofera confort suprem pentru copil si sprijin maxim, asigurand un somn odihnitor.  Salteaua este din spuma si este matlasata cu un material moale. Este rezistenta la foc. Respecta reglementarile BS1877-10:2011 + A1:2012 si BS7177:2008 p..

Saltea Cocos Spuma Poliuretanica Jacus pentru Landou 90X40X6.5 cm

Salteaua pentru landou Jacus are dimensiuni speciale de 90X40X6.5cm, aceasta fiind recomandata in mod special pentru landouri si patuturi din lemn pentru nou-nascut. Compozitie: Interior: un strat de fibre naturale de cocos si latex strat spuma poliuretanica strat Term..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)