Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
BabyGo – Fotoliu pentru copii – Buburuza

Fotoliul este vesel si util si va deveni rapid favoritul celui mic.CaracteristiciFotoliul este extrem de confortabil pentru cei miciHusa fotoliului este este detasabila si se poate spala extrem de usorMaterialul permite trecere aerului, evitandu-se supraincalzireaDimensiuni: 53 x 50x 50 cmGreutate: ..

Fotoliu din Plus Owl Olga

Fotoliul Owl Olga reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este colorat si dispune pe spatar si pe sezut de imagini brodate cu o amuzanta bufnita alaturi de coroana eiCopilul se poate odihni in fotoliu sau se poa..

-15%
Fotoliu din Plus Giraffe Milva
230,00lei 195,00lei

Fotoliul Giraffe Milva reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si dispune pe spatar si pe sezut de imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele de jo..

Fotoliu din Plus Giraffe Ollie

Fotoliul Giraffe Ollie reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele..

Fotoliu din Plus Frog Froggie

Fotoliul Frog Froggie reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele ..

Fotoliu din Plus Turtle Rowl

Fotoliul Turtle Rowl reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele d..

Fotoliu din Plus Duck Duffie

Fotoliul Duck Duffie reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele d..

-15%
Fotoliu din Plus Ladybug Helga
230,00lei 195,00lei

Fotoliul Ladybug Helga reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele..

-16%
Fotoliu cu Cadru din Lemn Thomas
405,00lei 340,00lei

Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Thomas ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitorProdusul este personalizat cu binecunoscutele trenulete ale desenului animat Thomas and friends si arata excelent in camera oricarui copilFotoliul are un cadru din lemn robu..

-17%
Fotoliu din Burete My Little Pony
204,00lei 170,00lei

Fotoliul cu spatar si brate laterale My Little Pony reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul are culoarea roz si este prevazut pe spatar cu imagini imprimate ale micutilor ponei: Pinkie Pie, Rainbow Dash si Twili..

Fotoliu Pliabil Pentru Copii Paw Patrol Girl

Fotoliul pliabil Paw Patrol Girl ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitorProdusul este personalizat cu indragitii catelusi Paw Patrol Fotoliul se poate plia usor si poate fi luat oriunde, ocupand putin spatiuCopilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de cl..

-16%
Fotoliu cu Cadru din Lemn Paw Patrol Girl

Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Paw Patrol ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitorProdusul este personalizat cu binecunoscutele personaje din desenul animat Paw Patrol si arata excelent in camera oricarui copilFotoliul are un cadru din lemn robust, ac..

Fotoliu cu Cadru din Lemn Pompierul Sam

Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Pompierul Sam ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitorProdusul este personalizat cu binecunoscutul pompier Sam si arata excelent in camera oricarui copilFotoliul are un cadru din lemn robust, acoperit cu un strat de bure..

Canapea Gri
226,00lei

Caracteristici:Este realizat din burete acoperit cu invelitoare textila, confectionata din bumbac.Fotoliul din burete cu laterale este simpatic si comfortabil, pefect pentru decorarea camerei.Sezutul canapelei este extensibil, asa incat lungimea acestuia devine 90 cm.Dimensiune: 78 x 42 x 36 cm.Vars..

Fotoliu Gri
133,00lei

Caracteristici:Fotoliu are culoarea gri si contine buline albe.Este realizat din burete acoperit cu invelitoare textila, confectionata din bumbac.Fotoliul din burete cu laterale este simpatic si comfortabil.Copilul se poate odihni pe fotoliu sau se poate bucura de clipele de joaca alaturi de cei dra..

Fotoliu Cub Gri
75,00lei

Caracteristici:Fotoliu are culoarea gri si contine buline albe.Este realizat din burete acoperit cu invelitoare textila, confectionata din bumbac.Copilul se poate odihni pe fotoliu sau se poate bucura de clipele de joaca alaturi de cei dragi.Dimensiune: 31.6 x 30.8 x 30.4 cm.Varsta recomandata: 1 an..

-15%
230,00lei 195,00lei
-15%
230,00lei 195,00lei
-16%
405,00lei 340,00lei
-17%
204,00lei 170,00lei
-16%
Afişare 1 - 16 din 133 (9 pagini)