Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Fotoliu din Plus Owl Olga
Fotoliul Owl Olga reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este colorat si dispune pe spatar si pe sezut de imagini brodate cu o amuzanta bufnita alaturi de coroana eiCopilul se poate odihni in fotoliu sau se poa..
-14%
Fotoliu din Plus Giraffe Milva
230,00lei 197,00lei
Fotoliul Giraffe Milva reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si dispune pe spatar si pe sezut de imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele de jo..
Fotoliu din Plus Giraffe Ollie
Fotoliul Giraffe Ollie reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele..
Fotoliu din Plus Frog Froggie
Fotoliul Frog Froggie reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele ..
Fotoliu din Plus Turtle Rowl
Fotoliul Turtle Rowl reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele d..
-14%
Fotoliu din Plus Duck Duffie
230,00lei 197,00lei
Fotoliul Duck Duffie reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele d..
-14%
Fotoliu din Plus Ladybug Helga
230,00lei 197,00lei
Fotoliul Ladybug Helga reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul este frumos colorat si este prevazut pe spatar si pe sezut cu imagini brodate Copilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de clipele..
Fotoliu cu Cadru din Lemn Thomas
Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Thomas ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitorProdusul este personalizat cu binecunoscutele trenulete ale desenului animat Thomas and friends si arata excelent in camera oricarui copilFotoliul are un cadru din lemn robu..
-16%
Fotoliu din Burete My Little Pony
204,00lei 171,00lei
Fotoliul cu spatar si brate laterale My Little Pony reprezinta un adevarat rasfat pentru copii, datorita gradului de confort ridicat pe care il ofera si a designului jucausFotoliul are culoarea roz si este prevazut pe spatar cu imagini imprimate ale micutilor ponei: Pinkie Pie, Rainbow Dash si Twili..
-14%
Fotoliu Pliabil Pentru Copii Paw Patrol Girl
Fotoliul pliabil Paw Patrol Girl ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitorProdusul este personalizat cu indragitii catelusi Paw Patrol Fotoliul se poate plia usor si poate fi luat oriunde, ocupand putin spatiuCopilul se poate odihni in fotoliu sau se poate bucura de cl..
Fotoliu cu Cadru din Lemn Paw Patrol Girl
Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Paw Patrol ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitorProdusul este personalizat cu binecunoscutele personaje din desenul animat Paw Patrol si arata excelent in camera oricarui copilFotoliul are un cadru din lemn robust, ac..
Fotoliu cu Cadru din Lemn Pompierul Sam
Fotoliul cu cadru din lemn, spatar si brate laterale Pompierul Sam ofera copilului confort deosebit, fiind foarte atractiv si primitorProdusul este personalizat cu binecunoscutul pompier Sam si arata excelent in camera oricarui copilFotoliul are un cadru din lemn robust, acoperit cu un strat de bure..
Canapea Gri
226,00lei
Caracteristici:Este realizat din burete acoperit cu invelitoare textila, confectionata din bumbac.Fotoliul din burete cu laterale este simpatic si comfortabil, pefect pentru decorarea camerei.Sezutul canapelei este extensibil, asa incat lungimea acestuia devine 90 cm.Dimensiune: 78 x 42 x 36 cm.Vars..
Fotoliu Gri
133,00lei
Caracteristici:Fotoliu are culoarea gri si contine buline albe.Este realizat din burete acoperit cu invelitoare textila, confectionata din bumbac.Fotoliul din burete cu laterale este simpatic si comfortabil.Copilul se poate odihni pe fotoliu sau se poate bucura de clipele de joaca alaturi de cei dra..
Fotoliu Cub Gri
75,00lei
Caracteristici:Fotoliu are culoarea gri si contine buline albe.Este realizat din burete acoperit cu invelitoare textila, confectionata din bumbac.Copilul se poate odihni pe fotoliu sau se poate bucura de clipele de joaca alaturi de cei dragi.Dimensiune: 31.6 x 30.8 x 30.4 cm.Varsta recomandata: 1 an..
Canapea Mare Extensibila Minnie
Canapeaua gonflabila extensibila Minnie este visul oricarui fan al desenelor animate.Caracteristici:husa detasabila si usor de intretinut/spalat;usor de umflat/dezumflat;dimensiuni dupa umflare: 50 X 85 X 150 cm;pompa nu este inclusa..
-14%
230,00lei 197,00lei
-14%
230,00lei 197,00lei
-14%
230,00lei 197,00lei
-16%
204,00lei 171,00lei
-14%
Afişare 1 - 16 din 132 (9 pagini)