Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Decor camera modele de Craciun

Decor camera modele de Craciun Decor pentru camera copilului cu model de Craciun pentru perete sau mobila disponibil in 3 modele asortate. Abtibildurile decorative au ca efect special in model folie rosie si folie aurie. Dimensiuni: 50 x 70 cm Varsta:+3 (pret per bucata) ..

Decor camera model de iarna cu glitter

Decor camera model de iarna cu glitter . Disponibil in 2 modele. Un set decorativ cu fulgi de nea si stelute, avand pe spate adeziv special pentru a putea fi lipit usor pe perete. Dimensiuni: 32 x 60 cm Varsta:+3 (pret per bucata) ..

Decor camera cu model de iarna autoadeziv

Decor camera cu modele de iarna Craciun autoadeziv Decor pentru camera copilului pentru perete sau mobila 2 foi A3 modele asortate in fiecare set. Disponibil in trei variante. Pret per set cu 2 coli A3. Dimensiuni: A3 Varsta: 3+..

Decor camera CBA 2025 castel

Decor camera CBA 2025 castel Decoratiuni de perete pentru camera copiilor din carton cu 7 elemente. Decoratiunile se lipesc si se dezlipesc functie de dorinta. Dimensiuni:32x40x0.2cm..

Decor camera baieti Dinozauri, Avioane si Masini

Decor camera baieti Dinozauri, Avioane si Masini..

Decor camera  avioane 31X31 cm

Decor camera  avioane 31X31 cm..

Tatuaj de Perete (sticker) Candide Bebe Tradition

Ce este tatuajul pentru perete? Este un sticker care se poate lipi pe perete sau pe orice suprafata plana, fiind un mod extrem de eficient si simplu de a decora camera. Descriere generala colectie: Tatuajul pentru perete face parte din colectia Bebe Tradition, de la Candide. ..

Set Stickere Decorative SKIP HOP Treetop Friends

Setul de stickere Treetop Friends da viata la un colt de padure si contine 88 de stickere individuale care va ajuta sa inveseliti si sa dati culoare peretilor din camera celui mic. Puteti sa aplicati copacelul intreg pe un perete sau doar cateva ramurele sau frunze pe pereti diferiti.Stickerele..

Set Stickere Decorative SKIP HOP Springtime Birdie

Setul de stickere Springtime Birdie contine 102 stickere individuale: 32 de pasari, 16 ramuri si 54 de flori. Puteti uni ramurelele la un loc sau le puteti imprastia in toata camera pentru o nota de culoare pe fiecare perete.Stickerele SKIP HOP sunt din vinil, se aplica cu usurinta pe perete si..

Set Stickere Decorative SKIP HOP Giraffe Safari

Setul de stickere Giraffe Safari compune un peisaj de savana si contine 60 de stickere individuale: 6 girafe, 8 copaci si 24 de nori si figuri geometrice. Puteti crea peisajul cu ele la un loc sau le puteti grupa in diferite zone din camera.Stickerele SKIP HOP sunt din vinil, se aplica cu usuri..

Set Stickere Decorative SKIP HOP Alphabet Zoo

Setul de stickere Alphabet Zoo contine 76 de stickere individuale care va ajuta sa inveseliti si sa dati culoare peretilor din camera celui mic. Puteti sa aplicati literele aleator, sa scrieti mesaje amuzante sau sa-i scrieti numele celui mic.Stickerele SKIP HOP sunt din vinil, se aplica cu usu..

Room Decor Sticker de Perete Vulpe si Bufnita 35x21cm

Sticker pentru camera copilului cu vulpi si bufnite.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 35x21cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste..

Room Decor Sticker de Perete Ursulet cu Lampa 40x21cm

Sticker pentru camera copilului cu ursulet in forma de lampa.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 40x21cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 D..

Room Decor Sticker de Perete Stelute Luminoase 38x31cm

Sticker decorativ fosforescent cu stelute pentru o camera, casa unica si frumoasa.Dimensiune:38x31cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolantul de pe hartia suport3 Aplica-l pe suprafata asa cu se indica in fotografia care ..

Room Decor Sticker de Perete Planete Luminoase 38x31cm

Sticker decorativ fosforescent cu planete pentru o camera, casa unica si frumoasa.Dimensiune:38x31cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolantul de pe hartia suport3 Aplica-l pe suprafata asa cum se indica in fotografia care..

Room Decor Sticker de Perete Pestisori 50x30cm

Sticker pentru camera copilului cu pesti.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 50x30cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolant..

Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)