Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Room Decor Sticker de Perete Animale din Padure 38x31 cm

Sticker pentru camera copilului cu animale din padure.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 38x31cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipes..

Room Decor Sticker de Perete Vulpe si Bufnita 35x21cm

Sticker pentru camera copilului cu vulpi si bufnite.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 35x21cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste..

Room Decor Sticker de Perete Ursulet cu Lampa 40x21cm

Sticker pentru camera copilului cu ursulet in forma de lampa.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 40x21cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 D..

Room Decor Sticker de Perete Stelute Luminoase 38x31cm

Sticker decorativ fosforescent cu stelute pentru o camera, casa unica si frumoasa.Dimensiune:38x31cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolantul de pe hartia suport3 Aplica-l pe suprafata asa cu se indica in fotografia care ..

Room Decor Sticker de Perete Planete Luminoase 38x31cm

Sticker decorativ fosforescent cu planete pentru o camera, casa unica si frumoasa.Dimensiune:38x31cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolantul de pe hartia suport3 Aplica-l pe suprafata asa cum se indica in fotografia care..

Room Decor Sticker de Perete Pestisori 50x30cm

Sticker pentru camera copilului cu pesti.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 50x30cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolant..

Room Decor Sticker de Perete Pachwork Bufnita 50x30cm

Sticker pentru camera copilului cu bufnite.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 50x30cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocola..

Room Decor Sticker de Perete Masinute de Munca 42x25cm

Sticker pentru camera copilului cu masinute.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 42x25cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocol..

Room Decor Sticker de Perete Masinute 50x30cm

Sticker pentru camera copilului cu masinute.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 50x30cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocol..

Room Decor Sticker de Perete cu Sclipici Fluturasi 69x42cm

Sticker pentru camera copilului cu fluturasi.Produsul se poate aplica pe perete, pe geam sau pe oglinzi, este rezistent la apa si aburi si se indeparteaza cu usurinta.Dimensiune: 69x12cmInstructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autoco..

Room Decor Sticker de Perete cu Masurator Inaltime Vulpita 70x32cm

Sticker decorativ pentru camera copilului de tip masurator inaltime cu vulpita.Dimensiune: 70x32 cm Contine 2 coli de 70x32 cm si masoara pana la 170 cm (scara de inaltime incepe de la 60 cm).Instructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlip..

Room Decor Sticker de Perete cu Masurator Inaltime Utilaje de Constructie 70x32cm

Sticker decorativ pentru camera copilului de tip masurator inaltime cu masinute.Dimensiune: 70x32 cm Contine 2 coli de 70x32 cm si masoara pana la 170 cm (scara de inaltime incepe de la 60 cm).Instructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezli..

Room Decor Sticker de Perete cu Masurator Inaltime Masinute 70x32cm

Sticker decorativ pentru camera copilului de tip masurator inaltime cu masinute.Contine 2 coli de 70x32 cm si masoara pana la 170 cm (scara de inaltime incepe de la 60 cm).Instructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolantul de pe h..

Room Decor Sticker de Perete cu Masurator Inaltime Dinozaur 70x32cm

Sticker decorativ pentru camera copilului de tip masurator inaltime dinosaur.Dimensiune: 70x32 cm Contine 2 coli de 70x32 cm si masoara pana la 170 cm (scara de inaltime incepe de la 60 cm).Instructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipes..

Room Decor Sticker de Perete cu Masurator Inaltime Bufnite 70x32cm

Sticker decorativ pentru camera copilului de tip masurator inaltime cu bufnite.Contine 2 coli de 70x32 cm si masoara pana la 170 cm (scara de inaltime incepe de la 60 cm).Instructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici autocolantul2 Dezlipeste autocolantul de pe ha..

Room Decor Sticker de Perete cu Masurator Inaltime Animale 70x32cm

Sticker decorativ pentru camera copilului de tip masurator inaltime cu girafa si alte animalute.Dimensiune: 70x32 cm Contine 2 coli de 70x32 cm si masoara pana la 170 cm (scara de inaltime incepe de la 60 cm).Instructiuni pentru aplicare:1 Curata si usuca suprafata pe care urmeaza sa aplici aut..

Afişare 1 - 16 din 49 (4 pagini)