Warning: fopen(/home/strollers/public_html/system/storage/cache/cache.currency.1675405991): failed to open stream: No such file or directory in /home/strollers/public_html/system/library/cache/file.php on line 28Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/strollers/public_html/system/library/cache/file.php on line 30Warning: filesize(): stat failed for /home/strollers/public_html/system/storage/cache/cache.currency.1675405991 in /home/strollers/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/strollers/public_html/system/library/cache/file.php on line 32Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/strollers/public_html/system/library/cache/file.php on line 34Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/strollers/public_html/system/library/cache/file.php on line 36 Fotoliu din burete pentru copii Safari Grey, Bubaba, 9 luni - 5 ani, Cu Husa detasabila

Fotoliu din burete pentru copii Safari Grey, Bubaba, 9 luni - 5 ani, Cu Husa detasabila

  • Fotoliu din burete pentru copii Safari Grey, Bubaba, 9 luni - 5 ani, Cu Husa detasabila
Disponibilitate:
Stoc limitat
Cod produs:
41687
Producator:
Bubaba
Fara rating Spune-ti opinia
  • Comenzile peste 400 lei

    au transport gratuit

  • Poti plati in 6 rate

    fara dobanda (0%)

295,91lei 250,93lei

-15%


Produsele Bubaba sunt produse de calitate, ce ofera confort sporit. Sunt realizate pentru copii din dorinta de a se obisnui cu noul mediu mai usor. Articolele sunt realizate manual si ofera copilului un refugiu sigur, confort si o sedere placuta, relaxanta. Fotoliu este adecvat pentru relaxare, joaca sau distractie sise poate utiliza de la 9 luni.

Produsul este adaptat celor mici, atat la marimea cat si la capacitatea sa si ofera siguranta. Fiecare copil isi doreste un fotoliu pe care nu va trebui sa-l imparta cu ceilalti. De aceea am conceput mai multe variante de design, adecvate pentru dorintele fiecaruia dintre ei. Un fotoliu de calitate si confortabil destinat sa stea intr-un colt al casei pentru ca cei mici sa poata viziona desene animate sau sa se relaxeze, precum si pentru a sta in el pentru a desena este un ajutor de mare nadejde in orele pretrecute alaturi de copilasi.

Caracteristici:

Varsta: 9 luni - 5 ani.

Dimensiuni: 43 x 47 x 34 cm.

Husa poate fi indepartata si spalata la 40 C.

Compozitie: spuma poliuretanica, husa: 100% bumbac.

Producator: Bubaba.

Spune-ti opinia