Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Vârstă
140
1
64
Culoare
99
100
91
98
Ride-On Excavator, Mammoet

Excavatorul Ride-on Mammoet, deosebit de robust si usor de utilizat este echipat cu tot ceea ce ii trebuie micutului constructor pentru a lucra cu drag si spor pe santier. Partea superioara a vehiculului este mobila si se roteste cu 360 grade in ambele sensuri. Excavatorul prezinta doua ma..

Tractoras Baby Power Master

    Tractorasul este din material plastic. Tractorasul are o ladita unde pot fi puse jucariile pentru nisip.   Culoare: rosu. Are volan cu claxon. Rotile sunt din plastic. Contine: grebla si lopetica pentru nisip.   Tractorul nu are pedale...

Tractoras Baby Farm Mustang cu Remorca

Tractoras fara pedale. Rotile sunt controlate de volan. Tractorasul are remorca. Material plastic. Greutate maxima suportata: 30 kg. Dimensiuni: 106 x 30 x 37 cm Varsta recomandata: 1 - 3 ani. Greutate: 3.6 kg. ..

Tractoras Baby Axos cu Remorca

Tractorasul are remorca unde pot fi puse jucariile pentru nisip. Tractorasul este din material plastic. Are volan cu claxon. Rotile sunt din plastic. Contine: grebla si lopatica pentru nisip. Tractorul nu are pedale. Greutate maxima suportata: 30 kg. Fabricat..

Tractoras Baby Axos

Tractorasul este din material plastic. Tractorasul are o ladita unde pot fi puse jucariile pentru nisip. Culoare: verde. Are volan cu claxon. Rotile sunt din plastic. Contine: grebla si lopetica pentru nisip. Tractorul nu are pedale.                  Dimensiu..

Tractor Gigant cu Remorca si Incarcator 110 cm Wader

Echipat cu incarcator si dotat cu remorca cu o capacitate de pana la 60 kg, tractorul gigant este extrem de rezistent, fiind fabricat din materiale rezistente, dupa noile tehnologii. Cabina tractorului, ce suporta o greutate de pana la 100 de kilograme, le permite celor mici sa se aseze p..

Excavator Rotativ cu Remorca si Casca

Caracteristici:Excavator rotativ pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2-5 ani.Buldoexcavator rotativ la 360 de grade.Cupa de excavare articulata complet operationala.Se misca pe 8 roti rezistente.Fabricat din plastic de inalta calitate, foarte rezistent.Greutate maxima suportata: 30 kg.Dimensiuni: ..

Excavator Rotativ
295,00lei

Buldoexcavator rotativ la 360 de grade. Cupa de excavare articulata complet operationala. Aceasta masina de constructii se misca pe 8 roti rezistente. Fabricat din plastic de inalta calitate, foarte rezistent. Greutate maxima suportata: 30 kg. Fabricat in Franta. ..

Excavator Kubota cu Casca si Jaloane

Buldoexcavator rotativ la 360 de grade. Cupa de excavare articulata complet operationala. Aceasta masina de constructii se misca pe 8 roti rezistente. Fabricat din plastic de inalta calitate, foarte rezistent. Include o casca si 2 jaloane. Greutate maxima suportata: 30..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)