Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Capacitate Acumulatori
147
145
Control Parental
144
Vârstă
141
135
Greutate Maxima
152
153
155
156
Tractor Electric pentru Copii Injusa Dump Track

Excavatoarele, masini mari, cu instrumente misterioase, nu pot sa nu fascineze tinerii exploratori. Dump Track ofera copiilor posibilitatea de a-si indeplini visele de operatori de utilaje grele in constructii. Vehiculul, actionat de un motor electric de 6V cu o viteza maxima de 5 km/h, a..

Tractor John Deere Power Pull

Primul tractor este de neuitat…daca este special! Joaca-te in aer liber ca pe un tractor adevarat. Tractorul John Deere Power Pull cu baterie reincarcabila de 6V este reproducerea detaliata a celebrului tractor John Deere. Acest tractor este conceput pentru copiii aventurosi cu ..

Excavator JD Ground Loader

Mai mult timp in aer liber, impreuna cu excavatorul John Deere Ground Loader! Recomandat de la 3+ ani. Respecta Standardele Europene De Siguranta Pentru Jucarii. Caracteristici : Robust si usor de condus. Permite manevre complexe in deplina siguranta. Dotat cu o c..

Tractor John Deere Gator HPX

Dotat cu claxon. Roti motrice cu tractiune extrema. Dotat cu remorca mare. In remorca se poate incarca pana la maxim 10 kg. Pedala unica pentru frana si acceleratie. 2 viteze de inaintare si marsarier. Scaun reglabil in functie de dimensiunile copilului. Incl..

Tractor JD Ground Force cu Remorca

Dotat cu radio FM. Este dotat cu remorca detasabila. In remorca se pot incarca pana la 10 kg. Pedala unica pentru frana si acceleratie. 2 viteze de inaintare si marsarier. Viteza 1 3.2 Km/h - 2 MPH. Viteza 2 6.5 Km/h - 4 MPH. Marsarier 3.2 Km/h - 2 MPH. ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)