Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Casca Protectie Frozen S
Casca protectie FrozenMarime S ( 52 - 56 )Sistem de reglareGauri pentru ventilatie..
Casca Protectie Frozen XS
Casca protectie FrozenMarime XS ( 48 - 54 )Sistem de reglareGauri pentru ventilatie..
Casca de protectie Frozen Disney Eurasia
Sistemul de reglare permite ajustarea dimensiunii intre 52 si 56 cm.DETALIICasca pentru biciclisti si pentru utilizatorii de skateboard-uri si role.Sistemul de reglare permite ajustarea dimensiunii intre 52 si 56 cm.Recomandat de la 3 la 10 ani.Produs conform normelor europene EN1078.Atentie! Este n..
Carucior Remorca de Bicicleta Deluxe WeeRide
Remorca de bicicleta WeeRide Deluxe este modalitatea perfecta pentru a iesi la plimbare cu bicicleta cu 1 sau 2 copii.Usor de instalat, se ataseaza la toate bicicletele si devine accesoriul ideal atat pentru plecarile ocazionale cat si pentru viata de zi cu zi.Acesta se transforma cu usurinta din re..
Casca Protectie Soy Luna
Casca  protectie Soy Luna. Marime M ( 54 - 60 ). 9 gauri pentru ventilatie...
Manusi Protectie Disney Princess
MANUSI PROTECTIE DISNEY PRINCESS. Un accesoriu util dar si foarte cochet pentru plimbarile cu bicicleta, trotineta sau  role. Ofera protectie pentru podul palmei. ..
Manusi Protectie Minnie Mouse
MANUSI PROTECTIE MINNIE. Un accesoriu util dar si foarte cochet pentru plimbarile cu bicicleta, trotineta sau role.Ofera protectie pentru podul palmei. ..
Sonerie Bicicleta Spiderman Eurasia
Sonerie bicicleta Spiderman pentru o bicicleta frumos decorata!Clopotel de metal, universal pentru toate bicicleteleSe fixeaza cu usurinta pe ghidon datorita suruburilor furnizate.Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani..
Claxon Bicicleta Blaze Eurasia
Claxon bicicleta Blaze pentru o bicicleta frumos decorata!Model universal pentru toate bicicleteleSe fixeaza cu usurinta pe ghidon datorita suruburilor furnizate.Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani..
Claxon Bicicleta Soy Luna Eurasia
Claxon bicicleta Soy Luna pentru o bicicleta frumos decorata!Model universal pentru toate bicicleteleSe fixeaza cu usurinta pe ghidon datorita suruburilor furnizate.Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani..
Manusi Bicicleta Masha and The Bear Eurasia
Manusi fabricate din materiale de inalta calitate.Inchiderea se face pe baza de banda de tip velcro si se poate ajusta dupa mana copilului.Design modern si atractivCaptusite cu un material special care ofera o amortizare buna si permite copilului sa tina ferm de ghidon.Recomandat copiilor cu varsta ..
Sonerie Bicicleta Avengers Eurasia
Sonerie bicicleta Avengers pentru o bicicleta frumos decorata!Clopotel de metal, universal pentru toate bicicleteleSe fixeaza cu usurinta pe ghidon datorita suruburilor furnizate.Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani..
Sonerie Bicicleta Soy Luna Eurasia
Sonerie bicicleta Soy Luna pentru o bicicleta frumos decorata!Clopotel de metal, universal pentru toate bicicleteleSe fixeaza cu usurinta pe ghidon datorita suruburilor furnizate.Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani..
Sonerie Bicicleta Blaze Eurasia
Sonerie bicicleta Blaze pentru o bicicleta frumos decorata!Clopotel de metal, universal pentru toate bicicleteleSe fixeaza cu usurinta pe ghidon datorita suruburilor furnizate.Recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani..
Casca de Protectie Spiderman Eurasia
Casca pentru biciclisti si pentru utilizatorii de skateboard-uri si role.Sistemul de reglare permite ajustarea dimensiunii intre 52 si 56 cm.Recomandat de la 3 la 10 ani.Produs conform normelor europene EN1078.Atentie! Este nerecomandata utilizarea acestei casti de care copii pentru a face escalada ..
Casca de Protectie Avengers Eurasia
Casca pentru biciclisti si pentru utilizatorii de skateboard-uri si role.Sistemul de reglare permite ajustarea dimensiunii intre 52 si 56 cm.Recomandat de la 3 la 10 ani.Produs conform normelor europene EN1078.Atentie! Este nerecomandata utilizarea acestei casti de care copii pentru a face escalada ..
Afişare 1 - 16 din 86 (6 pagini)