Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Zvapaiatii
59,90lei

Zvapaiatii sunt animalute adorabile cu optiuni care pot fi monitorizate. Pot scoate sunete nostime si au personalitate proprie! Fiecare are mod de sunete si viteza. +4 ani Include 2 baterii AAA ..

Zarurile cu Povesti BoardGame

Nu exista poveste mai frumoasa decat aceea pe care ne-o putem inchipui singuri! Copiii sunt inzestrati cu o imaginatie bogata ce trebuie cultivata cat mai mult, tocmai pentru a scoate la iveala creatorul nastrusnic de naratiuni, din fiecare micut. "Zarurile cu povesti" vin in intampinar..

Vehicule de Lupta
139,00lei

Acest vehicul urban, care il ajuta pe Spider-Man la prinderea infractorilor, este dotat cu scut pentru cabina si lanseaza rachete. Fiecare vehicul este insotit de o figurina Spider-Man. +4 ani ..

Uscator de Rufe
99,00lei

Uscator de rufe Playgo. Clestii sunt inclusi. Usor de asamblat si dezansamblat. ..

Tabla Magnetica Fata Dubla

Tabla cu doua fete - pe una poti scrie cu markere si pe una cu creta. Se pot folosi litere si cifre magentice. ..

Street Fire Twin Loop

Intrece-te cu prietenii. Set pista dubla cu 2 bucle si trambulina. Contine 2 machete diverse din seria Street Fire 1:43. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic ..

Street Fire Single Loop

Testeaza-ti masina. Set pista cu o bucla si trambulina. Contine 1 macheta din seria Street Fire 1:43. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. ..

Street Fire Gift x 5 buc

Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. Setul contine 5 bucati, modele diferite. ..

Street Fire Cube - Ambulance

Lumini si sunete de motor realistice. Usor de impachetat si transportat. Macheta auto autentica Die Cast din gama Street Fire la scara 1:43 ..

Street Fire Auto Service

Set de joaca. Parcare cu 1 etaj, lift, bariere si semafoare. Contine 1 masinuta, machete auto la scara 1:43. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. ..

Set Vehicule Constructii Interventie

Masina pompieri cu scara extensibila ce se poate roti+masina salvare+accesorii la scara 1:43 Realizate din metal si plastic ..

Set Tematic
99,00lei

Fiecare zi este o noua aventura! impreuna cu prietenii tai din Ponyville, vei gasi intotdeauna ceva nou de descoperit. Setul include fie cate un ponei cu un animal de companie, un pieptene si accesorii, fie 2 ponei cu accesorii. +3 ani ..

Set Rezerva Magna Color

Set de rezerva pentru 3D Magic - Magna Color . Setul contine: 8 sabloane  din gama Midnight , 1 stilou magic, 40 de puncte magice, o pereche de ochelari 3D UltraVision ..

Set Rezerva Color N Glow

Set de rezerva pentru 3D Magic - Color N Glow . Setul include: o pereche de ochelari speciali 3D, 1 carioca luminoasa cu capat dublu, 8 sabloane. ..

Set de Joaca Spalatorie Auto Ferrari

Set de joaca Spalatorie auto Ferrari de la Bburago. Platforma rotativa Lift functional Tunel de plastic transparent Cu ajutorul acestui set vei invata cum sa iti pastrezi Ferrari-ul curat. Produsul este realizat din plastic de calitate. Scara 1:43 Recomandata pentru ..

Set de Joaca Go Gear Super Viteza Bburago

Set de joaca Go Gear cu super viteza. Masinuta inclusa in acest set atinge o viteza de pana la 322km/h, conform scarii 1:55. Setul asamblat cu tot cu rampa de lansare are urmatoarele dimensiuni: 130 x 14 x 13 . ..

Afişare 1 - 16 din 53 (4 pagini)