Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Poarta de Siguranta Pentru Scari 68.5-75cm
Poarta are dimensiuni reglabile, intre 68.5- 72cm. Culoare alba.Poarta de siguranta pentru scari este cea mai numa solutie de protectie in cazul in care doriti sa evitati posibile accidente ale celor mici, cand locuiti intr-o casa cu scara interioara sau cand doriti sa restrictionati accesul celui m..
Poarta de Siguranta Pentru Scari 75-82cm
Poarta are dimensiuni reglabile, intre 75 - 82 cm. Culoare alba.Poarta de siguranta pentru scari este cea mai numa solutie de protectie in cazul in care doriti sa evitati posibile accidente ale celor mici, cand locuiti intr-o casa cu scara interioara sau cand doriti sa restrictionati accesul celui m..
Extensie Bariera Fillikid 36 cm
Extensie bariera Fillikid 36 cm.Se poate utiliza impreuna cu Bariera cu sistem de autoblocare de la Fillikid , articol 44240..
Extensie Bariera Fillikid 7.2 cm
Extensie bariera Fillikid 7.2 cm.Se poate utiliza impreuna cu Bariera cu sistem de autoblocare de la Fillikid , articol 44240..
Extensie Bariera Fillikid 14.4 cm
Extensie bariera Fillikid 14.4 cm Se poate utiliza la Bariera cu sistem de autoblocare de la Fillikid articol 44240..
Bariera Poarta Usa-Scari Alba cu Autoblocare Fillikid
Bariera model poarta cu sistem auto blocareAceasta poarta poate fi ușor de montat și se închide automat .inaltime : 76 cm , latime : 75-82 cm ( reglabil )culori: , gri - lemn albSe poate achizitiona separt extensii: articol 44144 - prelungire de 14,4 cmarticol 44272 - prelungire de 7.2 cm...
Extensie Poarta Siguranta Silver 21 cm
Cu acesta extensie din metal de 21 cm, portile de siguranta de la Hauck Open'n Stop si Wood Lock pot fi convertite in porti de siguranta pentru scari in doar a clipa. Extensia pur si simplu se ataseaza de poarta de siguranta prin conectorul practic.Ambele porti de siguranta pot fi combinate ind..
Poarta de Siguranta cu Doua Extensii Baby Dan Avantgarde
Poarta de siguranta Avantgarde cu doua extensii face parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ea se monteaza usor, fara a fi nevoie de gauri in perete si se integreaza frumos in decorul casei. Datorita sistemu..
Poarta de Siguranta cu o Extensie Baby Dan Avantgarde
Poarta de siguranta Avantgarde cu o extensie face parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ea se monteaza usor, fara a fi nevoie de gauri in perete si se integreaza frumos in decorul casei. Datorita sistemului..
Poarta de Siguranta cu Doua Extensii Baby Dan Two-Way Auto Close
Poarta de siguranta cu doua extensii Baby Dan Two-Way Auto Close face parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ea se monteaza usor, fara a fi nevoie de gauri in perete si se integreaza frumos in decorul casei. ..
Poarta de Siguranta cu o Extensie Baby Dan Two-Way Auto Close
Poarta de siguranta cu o extensie Baby Dan Two-Way Auto Close face parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ea se monteaza usor, fara a fi nevoie de gauri in perete si se integreaza frumos in decorul casei. Da..
Poarta de Siguranta Baby Dan Premier Pressure Indicator
Poarta de siguranta Premier Pressure Indicator face parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ea se monteaza usor, fara a fi nevoie de gauri in perete si se integreaza frumos in decorul casei. Datorita sistemul..
Set Doua Extensii Pentru Porti de Siguranta Baby Dan Extend a Gate
Extensiiile pentru portile de siguranta din gama Baby Dan fac parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Ele au 71 cm lungime fiecare si pot fi folosite pentru a extinde portile de siguranta cu pana la 14 cm in total..
Extensie Pentru Porti de Siguranta Baby Dan Extend a Gate
Extensiiile pentru portile de siguranta din gama Baby Dan fac parte dintr-o colectie de sisteme de siguranta menite sa ii tina pe cei mici feriti de pericole in timp ce se joaca prin casa. Aceasta extensie are 71 cm lungime si poate fi folosita pentru a extinde portile de siguranta cu pana la 7 cm, ..
Poarta de Siguranta, Montaj Presiune, Lexus Baby Safety W054
Poarta de metal, cu balamale si mecanism de autoinchidere si blocareDeschidere catre o singura parte, pentru limitarea zonei de pericolCadru de metal foarte robustMecanism de siguranta verificat, cu inchiderea automata a usii dupa eliberareDeschiderea foarte comoda a usii de catre adulti, cu o singu..
Poarta Siguranta - Wood Lock Safety Gate/Silver
Poarta de siguranta – Wood Lock Safety Gate–o combinatie din lemn si tuburi de otel care face casa ta un loc sigur pentru copilul tau. Fixarea se face foarte rapid, poarta fiind prinsa prin montaj cu presiune intre tocurile usii sau intre pereti fara a fi nevoie de folosirea burghiului. ..
Afişare 1 - 16 din 67 (5 pagini)