Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Piscina Rotunda cu Cadru Metalic (152 cm)

Cadrul  metalic al piscinei este rezistent la rugina.Pereti laterali sunt realizati din 2 straturi exterioare din PVC si un strat interior din plasa de poliester.Piscina este prevazuta cu un plasture pentru reparatii.Usor de montat/dezasamblat.Dimensiune: 152 x 152 x 38 cm.Varsta recomandata: 6..

Piscina Pentru Bebelusi cu Acoperis si Protectie UPF50+ Swimpy

Piscina pentru bebelusi cu acoperis si protectie UPF50+ SwimpyPiscina cu acoperis este ideala pentru copiii mici ce trebuiesc supravegheati mai atent de catre parinti si doresc sa-i stie in apropierea lor.Piscina este fabricata dintr-un plastic foarte rezistent si are o umplere maxima de 13 cm.Dupa ..

Piscina de Joaca Hippo

Caracteristici:Piscina de Joaca Hippo pentru copii.Material: vinil.2 inele egale.Bandaj pentru reparatii inclus.Capacitate de apa: 316 litri.Contine o piscina si un petic de reparatii.Dimensiune: 201 x 201 x 91 cm..

Piscina Broscuta cu Protectie Solara 97 cm

Caracteristici:Copertina gonflabila.Baza gonflabila oferta confort sporit.Petic de reparatie.Capacitate apa: 26 l.Vinil 0.22 mm.Dimensiune: 24 x 23 x 7.4 cmVarsta: 2 ani+...

Pompa Electrica Sidewinder AC/DC

Functii de umflare si dezumflare.3 adaptori pentru valve.220-240 V.Greutate pachet: 2 kg ..

PISCINA DE LUX
124,90lei

Bucura-te de soare intr-o dupa amiaza relaxanta la piscina. Umple piscina cu apa astfel incat figurinele sa se bucure de o baie racoritoare inainte de a se aseza pe sezlonguri pt a se bronza. Chiar si cei mai mici inotatori se vor bucura de o baie datorita broscutei testoase care actioneaza ca un di..

Piscina Steel Pro cu Acoperis UV Careful 40+ UPF

Caracteristici: Piscina "Splash-in-Shade" Bestway ofera distractie maxima fara radiatii UV. Acoperisul UPF 40+ va protejeaza copiii de radiatiile de radiatiile ultra-violete excesive. Acest tip de radiatii nu numai ca produce arsuri solare dureroase, dar, de asemenea, leziuni ale pi..

Piscina Splash Jr. (229 x 160 x 43 cm)

Caracteristici: Structura metalica galvanizata rezitenta la rugina. Instalare usoara. Pereti laterali rezistenti 3 straturi din PVC si poliester. Banda din 3 straturi aditionale ofera suport peretilor laterali. Legaturi ranforsate la baza piscinei pentru stabilitate. ..

Piscina Mickey Mouse cu 75 de Bile

Caracteristici: Desenele vii colorate stimuleaza imaginatia celui mic. Plasture de reparatie inclus. Valve de siguranta. Vinil rezistent testat. Trei inele egale. Dimensiuni: 122 x 25 cm. Capacitate: 140 l. Varsta: 1 an+. ..

Piscina de Joaca Mickey Mouse Clubhouse

Caracteristici: Include 6 bile de joaca, 4 inele gonflabile si o mica sina pentru bile. Petic de reparatie inclus. Valve de siguranta. Vinil rezistent testat. Capacitate: 151 l. Dimensiuni: 157 x 91 x 157 cm. Varsta recomandata de producator: 3 ani+ ..

Piscina de Joaca Interactive Spiderman

Caracteristici: Include 6 bile de joaca. Petic de reparatie inclus. Valve de siguranta. Vinil rezistent testat. Capacitate: 170 l. Dimensiuni: 155 x 155 x 99 cm. Varsta recomandata de producator: 3 ani+. ..

Piscina cu Inel Gonflabil 457 x 91 cm

Caracteristici: Piscina usor de montat. Pereti laterali rezistenti din PVC. Captuseala este sustinuta de un inel gonflabil superior. Pur si simplu selectati o suprafata plana, umflati inelul de sus si piscina va creste pe masura ce acesta este umplut cu apa. Nu are margini..

Piscina cu 2 Inele Disney Princess

Caracteristici: Desenele vii colorate stimuleaza imaginatia printesei tale. Plasture de reparatie inclus. Valve de siguranta. Vinil rezistent testat. Dimensiuni: 150 x 200 x 51 cm. Capacitate: 450 l. Varsta recomandata de producator: 3 ani+. ..

Kit de Reparatie 42 cm

Caracteristici: Acest produs poate fi folosit la o serie de produse gonflabile si piscina supraterane. Produsul iti permite sa repari piscina chiar si atunci cand aceasta este plina cu apa. Pretul afisat este pentru un pachet ce contine 10 plasturi x 42,3 cmp. Dimensiune: 42.3 ..

Piscina Easy Set cu Pompa de Filtrare 240 x 66 cm

Caracteristici: Piscina gonflabila cu pompa de filtrare cu transformator de 12V, alimentare la priza (230V) si manual de instructiuni. Este usor si rapid de instalat, 10 minute (fara a fi umplut cu apa). Este fabricata din material PVC de inalta calitate, tehnologia Super-Tough asig..

Piscina Deluxe Steel Splash Jr. Pro

Caracteristici: Structura metalica galvanizata rezitenta la rugina. Instalare usoara. Pereti laterali rezistenti 3 straturi din PVC si poliester. Banda din 3 straturi aditionale ofera suport peretilor laterali. Legaturi ranforsate la baza piscinei pentru stabilitate. ..

Afişare 1 - 16 din 55 (4 pagini)