Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Masuta Balansoar Rock n Table

Sa fie masuta sau balansoar? Poate fi orice si oricand, masuta Rock n Table este un model haios care se transforma intr-un balansoar jucaus! Rock n Table ii ofera copilului 2 variante de joaca, atat in interiorul casei, cat si in exterior. 1. Masuta de scris si de joaca. P..

Leagan Tip Barcuta
697,00lei

Este foarte usor de asamblat. Poate fi folosit de 1 sau 2 copii in acelasi timp. Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. Nu este inclus si sistem de prindere (carlige, carabine sau alt dispozitiv). Sistemul de prindere se vinde separat. ..

Leagan Pirate Boat Blue

Este confectionat din material plastic de inalta calitate. Poate fi folosit de 1 sau 2 copii in acelasi timp. Este foarte usor de asamblat. Rezistent la schimbarile atmosferice. Acest leagan este pus in miscare prin tragerea unor franghii. Cuprinde leaganul propriu-zis si fr..

Leagan Junior
202,00lei

Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. NU este inclus si sistemul de prindere si de sustinere a leaganului (bara de sustinere, carlige, carabine sau alt dispozitiv). Sistemul de sustinere si de prindere se vinde separat, sau îl confectionezi tu Greutatea maxima admisa: 35 kg. Varst..

Leagan Early Fun Baby

Greutate maxim acceptata: 35 kg. Nu contine si sistemul de prindere pe bara de sustinere. Varsta recomandata: 6-3 ani...

Leagan Deluxe
105,00lei

Cuprinde leaganul propriu-zis si franghia. Nu este inclus si sistemul de prindere si de sustinere a leaganului (bara de sustinere, carlige, carabine sau alt dispozitiv). Sistemul de sustinere si de prindere se vinde separat. Greutatea maxima admisa: 60 kg...

Leagan Deck Chair Seat

Leagan pentru bebelusi. Este confectionat din lemn tratat de buna calitate si material textil. Este conceput astfel incat copilul sa nu poata aluneca din leagan. Greutatea admisa maxim 35 kg. Greutate leagan: 5 kg...

Leagan Configurabil Quadpod Verde

Poate fi configurat in 4 moduri, pentru varste cuprinse intre 6 luni si 8 ani. Poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior. Necesita sistem de prindere, in functie de structura pe care va fi instalat (structura din lemn, fier, diferite forme si dimensiuni). Leaganul are la..

Balansoar Spiro Hop

Rapid si usor de asamblat. Se poate folosi atat la interior cat si la exterior. Se poate roti 360 grade si regla in inaltime. Greutatea maxima admisa per scaun este de 35 kg. Diametru: 260 cm. Varsta recomandata: 4-8 ani...

Balansoar Spiro Bouncer

Poate fi utilizat atat in exterior cat si in interior. Lungimea balansoarului este de 115 cm. Se roteste 360 de grade. Greutate maxima pe un brat: 25 kg. Varsta recomandata: 2-5 ani...

Rock'n Table
260,00lei

Sa fie masuta sau balansoar?Poate fi orice si oricand,masuta Rock n Table este un model haios care se transforma intr-un balansoar jucaus!Rock n Table ii ofera copilului 2 variante de joaca,atat in interiorul casei,cat si in exterior:1.Masuta de scris si de joaca.Poate fi utilizata de catre unul sau..

Tp Toys Leagan Tip Cuib Nest Swing

Diametru leagan 1.2 mRecomandat pentru 1 sau 2 copii.Marginile sunt special proiectate astfel incat sa amortizeze loviturile in caz de impact.Sfori reglabile in lungime.Ocupa spatiul a doua leagane pe grinda. Sistemul de prindere pe grinda nu este inclus.Zona de contact confortabila.Recomandat ..

Tp Toys Leagan Bebe 4 in 1 Quadpod2

Nou de la TP Toys, Quadpod2 este un leagan evolutiv cu 4 etape, ce confera distractie maxima de la 6 luni si pana la 8 ani!QuadPod este livrat cu sfori de prindere reglabile astfel incat sa poata fi montat pe aproape orice structura de leagane.Manerele SwingSafe patentate asigura stabilitate maxima ..

Tp Toys Balansoar din Lemn Forest Seesaw

Balansoar cu manere aderente din plasticSezut ergonomic din plasticBalansoarul se roteste 360° si se balanseaza si pe verticalaFurnizat cu elemente de fixare in pamantBalansoarul Forest Seesaw este fabricat din lemn certificat FSC, pregaurit si tratat la presiune. Acest lucru se traduce prin aceea c..

Tp Toys Balansoar Copii Spiro Hop 360

Balansoarul TP Spiro Hop se roteste 360 de grade si se balanseaza pe verticala in acelasi timp. Niciun balsoar nu a mai fost atat de distractiv!Balansoarul Spiro Hop se balanseaza pe verticala si se roteste in toate partile. Poate fi folosit de copii de greutati si varste diferite gratie functi..

Tp Toys Balansoar Copii Spiro Bouncer

Copii adora sa topaie si sa se invarta. Si acum o pot face chiar si acasa!Mergand pe urmele predecesorului sau Spiro Hop - multiplu premiat - balansoarul SpiroBouncer este cea mai recenta inovatie TP Toys.Balansoar copii Spiro BouncerSpecial proiectat pentru copii cu varste intre 2 si 5 ani, balanso..

Afişare 1 - 16 din 169 (11 pagini)