Filtreaza Produsele
Cuvinte cheie
Pret
lei lei
Producatori
Activitati si Exercitii Pentru Timpul Liber 3 Ani

Caracteristici: Distreaza-te in vacantele tale cu aceasta carte plina de activitati. Exerseaza citirea si scrie, coloreaza si deseneaza cu personajele tale preferate din povesti. Sigur nu te vei plictisi. Aceasta carte de vacanta este compusa din 41 de activitati si 2 pagini cu ..

Activitati de Vacanta Ne Jucam si Invatam

Caracteristici: Distreaza-te in vacantele tale cu aceasta carte plina de activitati. Exerseaza citirea si scrie, coloreaza si deseneaza cu personajele tale preferate din povesti. Sigur nu te vei plictisi. Parintii o sa evalueze activitatile celor mici si o sa premieze treaba bin..

365 Fabule
50,00lei

Caracteristici: Cate o poveste pentru fiecare zi a anului. Carte cu ilustratii si povestioare scurte. Cartea este copertata. Contine 195 pagini. Dimensiuni: 27 x 20 cm. ..

20 de Povesti Magice

Caracteristici: Colectia "Stiu stiu sa citesc" ii ajuta pe copii sa descopere singuri placerea lecturii. Povestile si povestirile au fost atent selectionate pentru a-i atrage pe micii cititori. Textele sunt usor de citit, redate in fraze scurte si cu scris mare. Cand vor te..

20 de Povesti de la Ferma

Caracteristici: Colectia "Stiu stiu sa citesc" ii ajuta pe copii sa descopere singuri placerea lecturii. Povestile si povestirile au fost atent selectionate pentru a-i atrage pe micii cititori. Textele sunt usor de citit, redate in fraze scurte si cu scris mare. Cand vor te..

Din Aventurile lui Winnie de Plus I

Ursuletul Winnie de Plus si prietenii sai din Padurea Celor O Suta de Stejari te asteapta cu cinci povesti minunate, care te vor ajuta sa descoperi lumea din jurul tau si sa inveti o multime de lucruri interesante! Cartea are coperta cartonata. Contine 144 pagini lucioase. Dimensi..

Carte Printesele Disney

Cartea prezinta urmatoarele povesti: Mica Sirena, Alba ca Zapada si cei 7 Pitici, Frumoasa si Bestia, Cenusareasa, Mulan, Aladin, Frumoasa Adormita si Pocahontas. Cuprinde 156 de pagini ilustrate. Coperta este confectionata din carton rezistent. Dimensiune: 25 x 23 cm. Varsta Rec..

Carte Povesti de Seara cu Printese

Noua povesti de seara cu Printesele Disney! Cuprinde 148 de pagini ilustrate. Cartea prezinta urmatoarele povesti: Mica Sirena, Alba ca Zapada si cei 7 Pitici, Frumoasa si Bestia, Cenusareasa, Mulan, Aladin, Frumoasa Adormita, Jasmine si Pocahontas. Coperta este confectionata di..

Carte Harry Potter si Printul Semipur

Seria Harry Potter continua sa se afle in fruntea listelor cu cele mai bine vandute carti din intreaga lume. Cartea contine 584 pagini. Dimensiune: 21 x 14 cm. Varsta Recomandata: 11 ani +...

Carte Harry Potter si Ordinul Phoenix

Seria Harry Potter continua sa se afle in fruntea listelor cu cele mai bine vandute carti din intreaga lume. Cartea este plina de mistere si intreaga actiune este construita in jurul dorintei lui Cap-de-Mort de a obtine un obiect in care se afla scrisa soarta lui. Cartea contine 866 ..

Carte Harry Potter - Pocalul de Foc

In volumul patru avem de-a face cu un Harry care stie sa isi stapaneasca acum puterile si care nu doreste altceva decat sa fie un vrajitor normal, ca toti colegii lui de paisprezece ani. Din intamplare insa, Harry nu este „normal” nici macar dupa standardele vrajitoresti. Cartea cont..

Cenusareasa - O Noapte Perfecta

Caracteristici Cartea contine imagini pe toata dimensiunea paginilor. Contine 16 pagini. Dimensiune: 28 x 20 cm. Varsta recomandata: 3 ani +..

Cenusareasa - Magia Lecturii

Caracteristici   Pe prima pagina poate fi trecut numele a carei persoane apartine cartea. Copertile cartii sunt cartonate. Carte contine 64 pagini. Dimensiune: 28 x 20 cm. Varsta recomandata: 3 ani +..

Cenusareasa
40,00lei

Caracteristici Cartea contine imagini pe toata dimensiunea paginilor. Coperta cartii este cartonata. Contine 64 pagini. Dimensiune: 28 x 20 cm. Varsta recomandata: 3 ani +..

Cenusareasa
28,00lei

Caracteristici Cartea contine imagini pe toata dimensiunea paginilor. Contine 47 pagini. Dimensiune: 19.5 x 24.5 cm. Varsta recomandata: 3 ani +..

Carte de Povesti Zana Vidia

Caracteristici Sarbatoarea tinuta in cinstea aniversarii Reginei Susurului Limpede este anulata in momentul in care nepretuita ei coroana dispare.Pe cine credeti ca suspecteaza zanele? Contine 56 pagini lucioase. Dimensiuni: 24.2 x 16.5 cm. Varsta recomandata: 3 ani + ..

Afişare 1 - 16 din 73 (5 pagini)